Попереднє
Наступне
Технічні характеристики HAMA X10:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип батарея
Заряджається від USB
мережі
Для зарядки мобільних телефонів
планшетів
плеєра
смарт-годинника
Технологія літій-іонна
Ємність 10400 мА*год
Основні характеристики
Тип батарея
Заряджається від USB
мережі
Для зарядки мобільних телефонів
планшетів
плеєра
смарт-годинника
Технологія літій-іонна
Ємність 10400 мА*год
Роз'єми і порти MicroUSB
USB 1
Type-C
Вихідна сила струму 3 А
Кількість портів 2 шт
Додатково
Особливості можна заряджати 2 пристрої одночасно
Комплектація Інструкція
кабель micro USB
USB Type-C адаптер
1 блок живлення
Вихід USB2
Фізичні характеристики
Колір чорний
Вага 239 г
Розміри ( ШхВхГ ) 2.3 х 10.5 х 8.15 см
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 140 мм
Висота 190 мм
Довжина 30 мм
Вага 0.35 кг
Об'єм 0.0008 м3
Мобільний запасний акумулятор для зовнішнього живлення смартфонів і інших портативних цифрових пристроїв. Ємністю 10400 мАг.
немає в наявності
Вкрай необхідні аксесуари hama

Аксесуари до гаджетів полегшують життя, роблячи використання всіляких мобільних пристроїв більш функціональним, надійним і, крім того, підкреслюють статус власника.

Німецький виробник hama створює прості та корисні вироби для дому чи офісу, прогулянки з друзями або бізнес-поїздки, роботи в саду чи відпочинку на природі. Асортимент налічує приблизно 1 800 найменувань аксесуарів для різноманітної мультимедійної техніки.

Однак першими були пристосування для фотолюбителів, які й досі залишаються в портфелі бренда. Серед інших, є штативи — вони ж триноги, вони ж триподи (з англ. tripod) — пристрої, що використовують як нерухому опору для фотоапарату.

Світильники з функцією автоматичного ввімкнення

Світильники hama з функцією автоматичного ввімкнення можна застосувати як невеликий ­нічник-світильник у дитячій кімнаті або у вузькому коридорі, на терасі чи в підземному гаражі, аби легко зорієнтуватися. Ці пристрої споживають надзвичайно мало електроенергії – приблизно 0,8 Вт (за безперервного освітлення), а їхній термін служби становить 50 000 годин. Світильники є безпечними у використанні та не нагріваються.

Адаптери мережевих побутових розеток із підсвічуванням

Із цими маленькими, але розумними пристроями тепер легко в темряві знайти розетку, щоб, наприклад, поставити заряджатися вночі смартфон або планшет, адже їх обладнано підсвічуванням. Вбудований датчик сутінок вмикає і вимикає прилад, незалежно від умов освітлення. М’яке світло допоможе зорієнтуватися й не натикатися на речі, розташовані на підлозі. Завдяки сучасному дизайну пасуватиме до інтер’єру спальні, кабінету чи вітальні. На відміну від звичайних лампочок, світлодіод адаптера має великий термін служби – до 50 000 годин. Крім того, для пристрою характерне надзвичайно ощадливе споживання електроенергії – приблизно 0,6 Вт.

Автоматичне вмикання/вимикання нічного підсвічування

  • Встановлення автоматичного режиму за необхідності
  • Використання розетки за прямим призначенням
  • Захист від дітей
  • Мережевий адаптер Circle

Універсальна заряджена «свобода»

Смартфони, плеєри, цифрові фотокамери й багато інших електронних пристроїв застосовують у всіх без винятку сферах життєдіяльності. Через активне використання девайси, навіть із доволі містким акумулятором розряджаються за короткий час, а залишитися без засобів зв’язку в багатьох випадках небажано. У нагоді стануть зовнішні акумулятори, які можна взяти із собою в дорогу або на прогулянку з друзями тощо. Зовнішній акумулятор hama можна обрати з чотирьох моделей із різною ємністю. Пристрої укомплектовано адаптером USB Type-C. Крім того, усі акумулятори мають вбудований індикатор ємності, що підкаже рівень заряду.

СПЕЦИФІКАЦІЇ:

  • Просте перезаряджання смартфонів та інших мобільних гаджетів
  • Наявність двох рознімів: можна одночасно заряджати два пристрої
  • Рознім USB Type-C для струму до 3 А
  • Вбудована літій-іонна батарея
  • Підключення (вхід): рознім USB Micro B / рознім типу USB Type-C
  • Підключення (вихід): рознім USB A Socket / USB Type-C
 

hama X7

hama X10

hama X13

hama X20

Ємність, мАг

7 800

10 400

13 000

20 000

Розміри, см

2,3х10,5х6,5

2,3х10,5х8,15

2,3х14,5х6,5

2,3х17,1х8,15

Вага, г

195

239

289

419

Тим, хто захоплюється фотографією

У далекому 1923 році в Дрездені молодий німецький фотограф заснував Hamaphot – невелику компанію з виготовлення аксесуарів і різноманітного приладдя для фотолабораторій. Звали цього фотографа Мартін Ханке, і було йому лише 18 років. Зі свого досвіду Мартін Ханке зрозумів, як різноманітні пристрої можуть полегшити роботу фотографів, розширити можливості для отримання найкращого фотознімка. Адже в той час не було аксесуарів і необхідних пристосувань – нескладних у щоденному використанні речей, які допомагали б людям, що захоплюються фотографією, і вони були змушені самостійно вигадувати якісь пристрої, триноги, полички й навіть чохли. На певний період спеціалізацією компанії стала саме фототехніка.

Штатив Flex 2 в 1

Універсальний міні-штатив із ніжками, що можуть вигинатися на 3600, забезпечуючи міцне кріплення до різних об’єктів, наприклад, гілки дерева чи каменю або нерівних поверхонь.

Завдяки нековзкому матеріалу ніжок штатив надійно тримається на ­будь-якій поверхні. Система 2 в 1: кріплення для 1/4” різьби й камер GoPro. Завдяки компактному розміру зручний для транспортування і в маленькій сумці, і в рюкзаку.

  • Висота 10-26 см
  • Матеріал алюміній
  • Вага 145 г

Міні-штатив Ball L

Зручний універсальний міні-штатив з кульовим елементом кріплення для фото- і відеокамер, мікрофонів і міні-гучномовців. Завдяки отвору кульовий елемент можна обертати в різні боки, налаштовуючи необхідний кут. Через невеликий розмір у складеному вигляді його можна брати із собою будь-куди.

  • Висота 14-21 см
  • Діаметр штанги 6,4 мм
  • Тип головки 3D
  • Матеріал алюмінієво-магнієвий сплав
  • Вага 114 г
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів