Li`l Woodzeez Ігровий набір - Заміський будинок

код товару: 6325Z
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Li`l Woodzeez Ігровий набір - Заміський будинок:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігровий набір
Вид набір
Рекомендований вік від 3-х років
Основні
Тип ігровий набір
Вид набір
Рекомендований вік від 3-х років
Кількість 18 шт
Особливості фігурки в комплект не входять
Комплектація 1 котедж
1 іграшковий ведмідь
2 чашки
2 тарілки
1 ковдра
1 ліжко
1 чайник
1 подушка
1 стілець
1 столик
1 ящик
1 іграшка вантажівка
1 іграшка слон
1 іграшка дзига
1 літера
1 пакет
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 210 мм
Висота 290 мм
Довжина 290 мм
Вага 1.05 кг
Об'єм 0.0177 м3
Провести веселе дозвілля зі своєю родиною Li'l Woodzeez можна в новому заміському будиночку. У ньому два поверхи, а на даху є таємна дитяча кімната. У комплекті є одна фігурка й аксесуари для відпочинку, а саме: ліжко, ковдра, подушка, столик, стілець, ящик, іграшки, чайник та чашки тощо. Будиночок можна прикрасити на свій смак і заселити до нього будь-яке сімейство. Цей ігровий набір є ідеальним доповненням до вашого світу Li'l Woodzeez. Іграшка підходить для дітей старше 3 років.
2148 грн*
немає в наявності
Де купити: Li`l Woodzeez Ігровий набір - Заміський будинок:
Boyz.com.ua
Li`l Woodzeez Игровой набор - Загородный дом
Iphouse.com.ua
Игровой набор Li'l Woodzeez Загородный дом 6325Z
Mekka
Игровой набор Li'l Woodzeez Загородный дом (6325Z)
Скарби (ckapbu.com)
Игровой набор Li`l Woodzeez 6325Z Загородный дом
Весела компанія лісових мешканців Li'l Woodzeez

Канадській сімейній компанії Battat, яка подарувала світу іграшкову колекцію звіряток і аксесуарів до них Li'l Woodzeez, уже понад 120 років.

Маленькі фігурки лісових мешканців із серії Bobblehead — дуже популярні не тільки серед дітлахів, але й дорослих, які колекціонують їх наборами. Бавлячись із милими звірятами, дитина розвиває уяву, предметне та колірне сприйняття, дрібну моторику, а також відбувається знайомство з тонкощами домашнього побуту. Крім того, на прикладі різних персонажів можна вивчити назви тварин і продемонструвати їхні особливості.

Дай волю уяві разом з Li'l Woodzeez! Привабливі іграшки подарують цікаве та веселе дозвілля в сімейному колі. Серії постійно оновлюють, що тільки розпалює зацікавленість.

Bobblehead «Сюрприз»

Код товару: 64400GTZ

Цього разу повна колекція жолудів, що котяться з пагорба, складається з 28 фігурок лісових звірів. Як відомо, з них 23 — звичайні фігурки і 5 рідкісних. Є рідкісні, дуже рідкісні та суперрідкісні фігурки! Усі жолуді цієї серії мають яскраві барвисті кришки. Після того, як жолудь буде відкрито, його можна використовувати для зберігання фігурки або дрібних речей. Можна грати окремими фігурками чи створювати власний світ Li'l Woodzeez, де всі мешканці живуть дружно у своєму будиночку або весело подорожують світом. Голова кожної фігурки хитається.

  • Матеріал пластик
  • Розмір пакування (ш × в × г) 50 × 80 × 50 мм
  • Вага 0,05 кг

Набір «Кемпер» (блакитний)

Код товару: 6486Z

Подорожі люблять, мабуть, усі. Ось і настав час вирушити в дорогу. А цей веселий кемпер — саме те, що потрібно для невгамовної сімейки Li'l Woodzeez. У комплекті є повністю завантажений трейлер з усіма зручностями, а також автомобіль, на якому можна мандрувати куди завгодно. Щоб показати чудові аксесуари та полегшити доступ усередину, трейлер можна відкрити.

  • Матеріал пластик
  • Розмір пакування (ш × в × г) 170 × 340 × 330 мм
  • Вага 1,97 кг

Набір «Школа»

Код товару: 6326Z

Маленькі тваринки країни Li'l Woodzeez Bobbleez працюють, виховують дітей, піклуються й допомагають одне одному. Наразі в місті з’явилася нова двоповерхова школа, класні кімнати якої обладнано всім необхідним для веселих занять. На заняття звіряток покличе шкільний дзвінок. У комплекті є одна фігурка й аксесуари для багажу. Можна поєднувати набір з іграшками цієї серії й створювати власне місто.

  • Матеріал пластик
  • Розмір пакування (ш × в × г) 290 × 290 × 200 мм
  • Вага 1,15 кг

Bobblehead «Будинок-жолудь»

Код товару: 64701Z

Лісові мешканці добре почуватимуться в новому яскравому будиночку-жолуді. У ньому три поверхи: на першому розташовано вітальню, на другому — ліжко й вихід до пагорба, з якого можуть весело скотитися різнокольорові жолуді. Також на верхньому поверсі зручно ховатися. Якщо натиснути на поштову скриньку — вмикається світло біля дверей. Будинок прикрашено яскравими квітами та листям. Усі двері відкриваються, а меблі можна розташувати на свій розсуд. У цьому ошатному будиночку може оселитися будь-яка родина Li'l Woodzeez.

  • Матеріал пластик
  • Розмір пакування (ш × в × г) 270 × 270 × 260 мм
  • Тип живлення батарейки 3 × ААА 1,5 В (не входять до комплекту)

Набір «Заміський будинок»

Код товару: 6325Z

Провести веселе дозвілля зі своєю родиною Li'l Woodzeez можна в новому заміському будиночку. У ньому два поверхи, а на даху є таємна дитяча кімната. У комплекті є одна фігурка й аксесуари для відпочинку. Будиночок можна прикрасити на свій смак і заселити до нього будь-яке сімейство.

  • Матеріал пластик
  • Розмір пакування (ш × в × г) 210 × 290 × 290 мм
  • Вага 1,05 кг
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів