XYZ printing Сканер 3D 2.0 (портативний)

код товару: 3SH20XEU00D
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики XYZ printing Сканер 3D 2.0 (портативний):
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип 3D-сканер
Джерела даних USB /3.0
Основне
Тип 3D-сканер
Джерела даних USB /3.0
Додатково
Підтримка операційної системи Mac OSX 10.10 and above
Windows 8.1/10
Фізичні характеристики
Маса принтера 0.238 кг
Колір синій
Сканування
Технологія сканування Камера Intel RealSense
Розмір сканера (Д x В) 4.1 x 15.7 x 6.1 см
Роздільна здатність сканування 0.025 крапок/см2 / 0,2 - 2,5мм
Робоча відстань 25-60 см
Глибина зображення 640 x 480 /30 кадрів/с
Типи вихідних файлів XYZscan Handy/.stl, .obj, .ply, .fbx
Гарантія
Гарантія 6 місяців
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 210 мм
Довжина 90 мм
Вага 0.41 кг
Об'єм 0.0021 м3
Знімайте реальні об'єкти з високою деталізацією за допомогою 3D Scanner 2.0 - портативного недорогого 3D-сканера високого дозволу, який також дозволяє експортувати дані в декількох форматах.
немає в наявності
Реальні відчуття, реальна потужність

Побудований на основі модуля Intel® RealSense ™, 3D Scanner 2.0 від XYZprinting забезпечує швидке сканування і високу швидкість обробки. Завдяки робочому діапазону 25-60 см з широкому відстанню сканування 20-120 см можна легко сканувати як великі, так і дрібні об'єкти. Кольорова камера, скануюча з дозволом 1920 x 1080 пікселів при 40 кадрах/с, дозволяє прискорити сканування за допомогою сканера 3D Scanner 2.0.

Кілька форматів експорту

Підтримка декількох форматів експорту, таких як STL, OBJ, PLY і FBX, забезпечує 3D-друк моделей або швидке створення 3D-моделей для цілей архівування, розробки тривимірних ігор і захоплюючих демонстрацій віртуальної або доповненої реальності.

Обладнання для STEM-лабораторій

20 січня 2020 року Міністерство освіти і науки України запропонувало до громадського обговорення проєкт наказу «Про затвердження Типового переліку навчально-методичного забезпечення, засобів навчання та обладнання для навчальних кабінетів і STEM-лабораторій» з метою забезпечити заклади загальної середньої освіти сучасним обладнанням.

Цей проєкт — новий крок у розвитку освіти та підходів до навчання в школах. Учні зможуть вивчати науку, технології, інжиніринг та математику, взаємодіючи з гаджетами та смарт-електронікою й вивчаючи принципи їх роботи безпосередньо під час уроків. На STEM-заняттях у центрі уваги не вчитель, а практичне завдання, яке потрібно розв'язати. Вчитель стає наставником, пояснює, як використовувати потенціал кожної технології в проєкті. Учні ж вирішують практичні завдання через спроби і помилки, а не вивчають «суху» теорію.

Для повноцінної реалізації такого підходу на допомогу приходять STEM-лабораторії. Їх оснащують 3D-принтерами, наборами навчальної електроніки, роботами та іншими технічними засобами, щоби давати дітям усе необхідне для реалізації їхнього потенціалу.

Головним підтвердженням відповідності обладнання новому наказу є наявність спеціального свідоцтва, що видається Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти». Цим свідоцтвом визнається відповідність всього обладнання цієї статті педагогічним вимогам.

3D-принтери

3D-принтер разом із витратними матеріалами — це друкувальний пристрій, який виготовляє вироби з пластику (в більшості випадків) за різними фізичними принципами оброблення цієї речовини. Для закладів загальної середньої освіти найкориснішими є 3D-принтери, що пра­цюють за технологією плавлення пластикової нитки. Пристрої з цією технологією мають просту конструкцію, компакт­ний розмір, вони безпечні в роботі та доступні за ціною.

В Україні є багатий вибір техніки для 3D-друку, але здебільшого пристрої запропоновано у відкритому виконанні. Та є виробник техніки, що просуває пристрої в захищеному закритому варіанті, з яким вже три роки співпрацює ERC — XYZprinting. У новому наказі виділяють 3D-принтери, витратним матеріалом до яких є біорозкладаний пластик PLA (ПЛА). XYZprinting — єдиний виробник техніки, що працює в Україні та пропонує PLA-пластик власного виробництва.

До того ж, абсолютно всі моделі 3D-принтерів XYZprinting можуть працювати із цим пластиком.

Додатковою перевагою техніки цього виробника є дворічна гарантія, яку реалізовує сервісний центр ERC.

Відповідність 3D-принтерів виробництва XYZprinting педагогічним вимогам нового наказу підтверджено свідоцтвом, яке компанія отримала в грудні 2019-го.

3D-принтер XYZprinting da Vinci 1.0 PRO 3 в 1 Wi-Fi 3F1ASXEU01K

3D-принтер XYZprinting da Vinci 1.0 Professional Wi-Fi 3F1AWXEU01K

3D-принтер XYZprinting da Vinci Junior 3 в 1 Wi-Fi 3F1JSXEU01B

3D-принтер XYZprinting da Vinci Junior Pro Wi-Fi 3FJPWXEU00E

3D-сканери

3D-сканер — окремий пристрій для оброблення готового виробу й переведення його зовнішніх форм у цифровий формат (для підготовки електронної 3D-моделі виробу). Знайомство школярів із технологією 3D-сканування поглибить їхні знання у сфері технологій ХХІ сторіччя. ERC пропонує одну модель портативного 3D-сканера, яку, з огляду на вартість, можна назвати кращим вибором для будь-якої української школи.

3D-сканер XYZprinting 2.0, портативний 3SH20XEU00D

3D-ручки з витратними матеріалами

XYZprinting в асортименті має кілька видів 3D-ручок: низько­температурні та звичайного нагрівання. Відрізняються вони температурою нагрівання під час плавлення витратного матеріалу.

Зокрема у низькотемпературної ручки температура сопла досягає 60 °C і є безпечною під час використання. Ризик отримання опіків за такої температури суттєво знижується. Для створення 3D-фігур необхідно використовувати PCL-нитки, що мають низьку температуру плавлення.

А ось у ручок звичайного нагрівання температура сопла варіюється в межах від 60 °C до 180 °C. Через те, що температура вища, із цими ручками необхідно поводитися більш обережно та уважно.

Основна перевага ручок звичайного нагрівання — використання PLA-пластику як витратного матеріалу.

PLA — натуральний матеріал, який виготовлено з кукурудзяного крохмалю, тож він абсолютно безпечний для довкілля. Пластик повністю розкладається, коли потрапляє в землю, а також не справляє жодного токсичного впливу на людину.

3D-ручка XYZprinting da Vinci 3N10XXEU01E

3D-ручка XYZprinting da Vinci Cool, низькотемпературна 3N70KXEU00F

Набір ниток 1,75 мм PLA XYZprinting для 3D-ручки, 6 кольорів RFPLDXTW00H

Цифровий лазерний верстат

Цифровий лазерний верстат із числовим програмним керуванням дає змогу швидко виготовляти з різних матеріалів деталі конструкцій, опорні елементи, балки та вирізати складні форми з надтонких матеріалів. Оптимальним рішенням для навчальних закладів буде Laserbox Pro Makeblock.

LaserBox P1030092

Спеціально розроблений для освітніх цілей і мейкерства, Laserbox переосмислює й перезначає функціонал лазера за допомогою ультраширококутної камери високої роздільної здатності з візуальним алгоритмом AI. Машина може автоматично ідентифікувати будь-який матеріал і відповідно налаштувати параметри гравіювання або вирізання. Закритий корпус і система автоматичного призупинення під час відчинення кришки робить його повністю безпечним для дітей. Як революційний лазер, Laserbox розпізнає зображення намальовані вручну й робить процес створення моделей легким і веселим.

  • Тип і потужність лазерної трубки лазер CO2 потужністю 40 В
  • Робоча зона 500 × 300 мм
  • Висота за віссю Z 25 мм
  • Система позиціонування лазера візуальне позиціонування
  • Візуальна робоча зона 490 × 290 мм
  • Максимальна глибина різання 15 мм (дерево)
  • Бездротове з’єднання Wi-Fi, USB, Ethernet
  • Сумісність із ПЗ для дизайну Photoshop, Illustrator, CorelDRAW, AutoCAD, AutoDraw, Solidworks
  • Підтримувані формати файлів JPG, PNG, BMP, TIF, DXF, SVG, CR2
  • ОС Windows, macOS
  • Сумісність із матеріалами папір, картон, гофрований картон, дерево, акрил, тканина, шкіра, ABS-пластик, PET, гума, скловолокно, пластик

Програмовані електронні модулі

Програмовані електронні модулі поєднують датчики та виконавчі механізми, за допомогою яких учні можуть створювати та програмувати свої перші електронні пристрої.

Для молодшої школи оптимальним рішенням є набір Makeblock Neuron Creative Lab Kit, модулі якого надійно захищено пластиковим корпусом, а магнітні розніми дають змогу максимально швидко та зручно поєднувати їх між собою.

У наборі є 30 різних електронних модулів, як-от: світлодіодний дисплей, камера, ультразвуковий датчик, двигуни тощо.

Набір Makeblock Neuron Creative Lab Kit P1030021

Програмовані модулі mBuild

Для середньої і старшої школи Makeblock пропонує новітні програмовані модулі mBuild, перевагою яких є компактність, можливість програмування мовами Scratch та Python, а також підтримання сучасних технологій, як-от штучний інтелект та інтернет речей.

Додатковий набір AI & IoT Education Toolkit постачають з електрон­ними модулями mBuild (31 шт.) та 10 комплектами аксесуарів.

mBuild P1020007

Роботи mBot та mBot Ranger

Роботи mBot та mBot Ranger вдало доповнюють лінійку робототехніки та рекомендовані для використання в середній школі. Металеві деталі гарантують високу точність та надійність конструкції, а різноманіття датчиків дає змогу створити проєкт будь-якого рівня складності.

mBot P1010045

mBot Ranger 09.00.92

Роботи Dash та Dot

Роботів Dash та Dot компанії Wonder Workshop кілька років активно використовують у навчальному процесі передові школи України.

Вони допомагають ознайомитися з різними фізичними явищами, вивчати англійську, математику, опановувати принципи побудови алгоритмів та розвивати творчі навички.

Dash 1-DA01-05

Dot 1-DO01-04

Робот mTiny

Робот mTiny — унікальна розробка Makeblock, адже для взаємодії з ним не потрібен планшет, телефон чи комп’ютер. Його контролер-ручка Tap Pen, як інструмент кодування, полегшує сприйняття функцій команд і принципів роботи мов програмування, а також захищає очі від шкідливого впливу екранів пристроїв.

Під час захопливого моделювання використовують фізичні блоки та різні тематичні сюжетні картки, що дають дітям швидкий зворотний зв’язок і сприяють формуванню креативних ідей під час вирішення завдань та проблем. mTiny заохочує дітей до навчання, пропонуючи цікаві ігри, в які заздалегідь інтегровано знання з різних галузей, зокрема з математики, музики та мистецтва.

mTiny P1030089

Мехатронні системи

Мехатронні системи – спеціалізоване обладнання, що допомагає поєднувати в навчанні механіку та електроніку. Учні старших класів вивчають принципи роботи автоматизованих систем і здобувають навички програмування виробничих ліній. Це дає змогу визначитися з майбутньою професією та здобути базові знання для вступу до ВНЗ.

Взірцем рішень є конструктор fisсhertechnik Trainingsmodelle INDUSTRY 4.0, який використовують для вивчення та застосування навичок машинного програмування, а також для дослідження й викладання в університетах, компаніях та на ІТ-кафедрах. Модель імітує процеси замовлення сировини, виробництва та доставляння готових виробів і, врешті-решт, контроль усіх цих процесів через інтернет. У комплекті конструктора: автоматизований багаторівневий склад, вакуумний маніпулятор, мультипроцесингова станція з піччю, сортувальна станція з виявленням кольорів заготовок, екологічний датчик і поворотна камера. Камера бачить усю систему, рухаючись по вертикальній і горизонтальній осях, і тому може бути використана для віддаленого веб-обслуговування.

fisсhertechnik Trainingsmodelle INDUSTRY 4.0 FT-551584

Конструктори/набори з різними способами з’єднання деталей

Конструктори та набори такого типу допомагають учням розвивати навички конструювання та вивчати фізичні властивості матеріалів.

Набір fischertechnik STEM Інжиніринг FT-519341

Одними з найактуальніших є набори «все в одному», що призначені для навчальних закладів. Їх постачають одразу у фірмових контейнерах Gratnells, завдяки яким можна зручно та надійно зберігати деталі конструкторів.

Конструктор fischertechnik CTEM-Лабораторія FT-548904

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів