Попереднє
Наступне
Технічні характеристики HyperX Alloy Core RGB:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип клавіатури Мембранні
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB /2.0
Формат Геймерські
Основні
Тип клавіатури Мембранні
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB /2.0
Формат Геймерські
Довжина кабеля 1.8 м
Підсвічування RGB (5 зон)
Додатково
Особливості Цільна сталева рама
6 світлодіодних режимів
Ігровий режим
Anti-Ghosting - захист від випадкових натискань /100%
RGB підсвічування
Кнопки швидкого доступу для регулювання яскравості, світлових ефектів та ігрового режиму
3 рівні яскравості
Вологозахист до 120 мм рідини
Фізичні
Колір чорний
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 30 мм
Висота 220 мм
Довжина 470 мм
Вага 1.45 кг
Об'єм 0.0031 м3
Клавіатура HyperX Alloy Core RGB ™ з фірмовою яскравою світловою смужкою HyperX і динамічними ефектами RGB-підсвічування ідеально підходить для геймерів, які хочуть підкреслити стиль і поліпшити ефективність роботи своєї клавіатури без великих витрат. Завдяки шести ефектів підсвічування і трьома рівнями яскравості вона забезпечує краще співвідношення ціни і якості. Alloy Core RGB має посилену раму з армованої пластмаси і забезпечує виняткову міцність і надійність для геймерів, яким потрібна довговічна клавіатура. М'які на дотик клавіші мають тактильний безшумний відгук і при цьому підтримують функції Anti-Ghosting і Key Rollover геймерского рівня. Клавіатура має вологозахищену конструкцію (120 мл рідини), тому проблеми з пролитими напоями вам не завадять. Завдяки спеціальним кнопкам управління мультимедіа і кнопок швидкого доступу для підсвічування і ігрового режиму всі засоби контролю будуть у вас під рукою. Функція блокування клавіатури дозволяє вимикати клавіатуру без необхідності переведення в сплячий режим всієї системи.
немає в наявності
А тепер відчуй перевагу HyperX

HyperX – американський бренд комплектовання та аксесуарів для геймерів – чудово розуміє та реагує на виклики, що постають перед сучасними гравцями. Кожна розробка HyperX покликана покращити гру кіберспортсменів і геймерів-аматорів.

HyperX Cloud Flight – HX-HSCF-BK/EM

Забезпечуйте повну свободу руху без дротів завдяки гарнітурі HyperX Cloud Flight. Грайте без перерв та обмежень до 30 годин на одному заряді з фірмовим комфортом HyperX. Закрита конструкція чашок динаміків створює ефект «занурення», а завдяки їхньому нахилу на 90° навушники можна зручно розташовувати на шиї в очікуванні нових комп’ютерних баталій. Гарнітура Cloud Flight прой­шла сертифікацію сервісами TeamSpeak та Discord, а завдяки мікрофону з функцією шумопоглинання користувача буде чутно завжди максимально чітко.

HyperX Cloud Mix – HX-HSCAM-GM

Навушники-трансформер, що перетворюються на портативну Bluetooth-гарнітуру – це про HyperX Cloud Mix. Із цим девайсом можна зірватися з ігрового чи робочого місця та мати ще 20 годин безперебійної роботи в режимі «на ходу». Унікальні двокамерні динаміки відділяють баси від середніх та високих частот, що зменшує спотворення та вирівнює звук. Cloud Mix мають не тільки дротовий мікрофон, але й вбудований, що робить їх зручною гарнітурою для мандрівок і дає змогу відповідати на важливі дзвінки будь-де.

HyperX Alloy Core RGB – HX-KB5ME2-RU

Функціональність та витончений стильний дизайн — що ще потрібно сучасному геймеру? Завдяки фірмовій світловій смужці та динамічним RGB-ефектам, мембранна клавіатура HyperX Alloy Core RGB добре пасує будь-якому інтер’єру, а її міцна основа з армованого пластику забезпечує неймовірну витривалість та надійність. Ще більшої надійності клавіатурі додає вологостійка конструкція (до 120 мл рідини), тож навіть розлита склянка напою не зупинить гру.

HyperX QuadCast – HX-MICQC-BK

HyperX QuadСast – повнофункціональний автономний мікрофон, який буде корисним стрімерам і кастерам, що цінують високу якість звуку. Мікрофон QuadCast оснащено власним антивібраційним кріпленням, завдяки чому можна позбутися шуму оточення, а вбудований поп-фільтр допоможе приглушити зайві вібрації. Виходьте в ефір в один дотик, вмикаючи мікрофон сенсорною панеллю, а також перевіряйте статус мікрофона за допомогою світлодіодного індикатора. Пристрій сертифіковано сервісами Discord і TeamSpeak, тому будьте певні – голос завжди буде звучати гучно та чисто для всіх прихильників.

HyperX Predator DDR4 RGB

Створені для геймерів, що завжди прагнуть перемагати, — надпотужні модулі пам’яті HyperX Predator DDR4 RGB не тільки підвищать продуктивність системи, але й додадуть її дизайну яскравості. За допомогою технології Infrared Sync, реалізованої в цих модулях пам’яті, можна легко надати унікальний вигляд ПК і синхронізувати налаштування без необхідності використання кабелів. Завдяки тепловідводу, виконаному в агресивному чорному кольорі, модулі пам’яті Predator DDR4 мають ефектний вигляд і ніколи не нагріваються.

HyperX SSD Fury RGB – SHFR200

Твердотільний накопичувач HyperX Fury RGB створено для того, аби додати потужності комп’ютеру та підкреслити його дизайн. Завдяки стильній світловій смужці та можливості гірляндного підключення до інших девайсів із RGB-підсвічуванням, HyperX Fury RGB стане окрасою ігрової системи користувача. А передова технологія пам’яті 3D NAND і контролер Marvell забезпечують неймовірну швидкість роботи (читання – 550 МБ/с, запис – 480 МБ/с) і підвищують довговічність та ефективність.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів