Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Lenovo Yoga C930 [81C400LLRA]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип трансформер
Екран 13.9 ", 3840x2160, IPS,
Процесор Intel Core i7 8550U, 1.8 ГГц - 4 ГГц
Відеокарта інтегрована, Intel UHD Graphics 620
Обсяг ОЗУ 16 ГБ DDR 4
Ємність SSD накопичувача 1024 ГБ
Попередньо встановлена ОС Windows 10 Professional
Вага 1.38 кг
Тип пристрою
Тип трансформер
Екран
Діагональ екрану 13.9 "
Розподільна здатність дисплея 3840x2160
Тип матриці IPS
Сенсорний
Процесор
Виробник процесора Intel
Серія процесора Core i7
Модель процесора 8550U /8 MB L3 cache
Тактова частота 1.8 ГГц
Максимальна тактова частота 4 ГГц
Кількість ядер процесора 4
Оперативна пам'ять
Тип оперативної пам'яті DDR 4 /2400 МГц
Обсяг ОЗУ 16 ГБ
Відеокарта
Тип відеокарти інтегрована
Серія відеокарти Intel UHD Graphics
Модель відеокарти 620
Накопичувач
Тип накопичувача SSD
Ємність SSD накопичувача 1024 ГБ
Комунікації
Wi-Fi до 1 Гбіт/сек (802.11ac)
Bluetooth
Роз`єми і порти введення-виведення
Роз'єми і порти введення-виведення USB type C /Thunderbolt™ 3 USB-C, PD, DisplayPort™, USB 3.1 full-function
USB 3.1 /1
Мультимедіа
Мультимедіа web-камера
Rotating Sound Bar with Dolby Atmos
Пристрої введення
Тип клавіатури острівний
Підсвічування клавіатури
Батарея
Тип батареї Li-Ion
Кількість осередків батареї 4
Макс. час роботи 15 год
Додатково
Додаткові особливості Active pen
Попередньо встановлена ОС Windows 10 Professional
Рекомендуємо придбати Microsoft Office Home and Business 2021 ESD, електронний ключ
Габарити ( ВxШxГ ) 14.5 х 322 х 227 мм
Колір сірий
Вага 1.38 кг
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 140 мм
Висота 330 мм
Довжина 470 мм
Вага 3.50 кг
Об'єм 0.0217 м3
Тип: трансформер; Діагональ екрану: 13.9 ";Роздільна здатність екрану: 3840x2160; Тип матриці: IPS; Процесор: Intel Core i7 8550U; К-сть ядер процесора: 4; Тактова частота: 1.8 ГГц; Тип оперативної пам'яти: DDR 4; Об'єм оперативної пам'яті: 16 ГБ; Тип відеокарти: інтегрована; Відеокарта: Intel UHD Graphics 620; Тип накопичувача: SSD; Колір: сірий; Вага: 1.38 кг;
немає в наявності
Трансформуй та дивуй: огляд флагманського ультрабуку Lenovo Yoga C930

Що вам вперше спадає на думку, коли ви чуєте слово “йога”? Особисто в мене виникають такі асоціації - плавні та вивірені рухи, витончені лінії, неймовірна гнучкість, спокій та точність у діях. Певно саме такими якостями надихались розробники ноутбуку Lenovo Yoga C930. Дійсно, бренд не перестає дивувати своїх користувачів та кожен раз вносить у серію Yoga функціональні деталі, що робить ноутбук-трансформер незамінним помічником, який завжди під рукою.

Особливості:

  • Дисплей (13.9 " 3840x2160; тип матриці: IPS) — з підтримкою стилуса
  • Компактний та легкий дизайн
  • Мультирежимний: ноутбук, презентація, планшет
  • Саундбар з технологією Dolby Atmos

            Що це?

Lenovo YOGA C930 (81C400LLRA) — 13.9 дюймовий ультрабук-трасформер з сенсорним дисплеєм та роздільною здатністю Ultra HD (3840 × 2160), процесором Intel Core i7-8550U, 16 Гб оперативної пам'яті та SSD-накопичувачем на 1 ТБ.

            Дизайн та ергономіка

Lenovo YOGA C930 дійсно стильний ноутбук, що притягує погляди у будь-якій обстановці незалежно від того, знаходитесь ви в кафе або в офісі з колегами. Як зазначалось раніше, лептоп є флагманським, тому корпус виготовлений з алюмінію, а дисплей вкритий склом з антивідблисковим ефектом. Завдяки цьому ноутбук тонкий (14,5 мм) і легкий (1,38 кг), тому його зручно брати з собою в подорож або поїздку містом.

Окремо слід зупинитись на ергономіці, адже вона справді вражає. І ось чому, Lenovo YOGA C930 може розкриватись на 360 градусів, тому його можна використовувати у різних варіаціях: планшет, ноутбук, тент або повернути клавіатуру за екран, щоб показати колегам презентацію або подивитись улюблений фільм.

До слова, після розкриття лептопу більше ніж на 180 градусів клавіатура вимикається автоматично, щоб унеможливити випадкове натискання на клавіші. Дуже зручна та продумана функція, як на мене.

Слід зазначити, що у різних режимах роботи лептоп прекрасно себе зарекомендував, не було чутно сторонніх скрипів чи хрускоту. Ноутбук плавно приймає бажану позицію, завдяки міцному шарніру, що надійно фіксує сенсорний екран у зручному положенні.

Крім того, в Lenovo YOGA C930 підсвічується клавіатура, що забезпечує комфорт у користування у будь-яку пору дня та ночі. Це суттєва перевага для ноутбуку, адже не потрібно збільшувати додатково яскравість самого дисплею та напружувати зайвий раз очі.

            Дисплей

Екран ноутбуку заслуговує окремої уваги. Так, дисплей діагоналлю 13,9 дюйми з роздільною здатністю Ultra HD (3840 × 2160) демонструє якісне зображення та яскраве відтворення кольорів. Крім того, ноутбуком зручно користуватись навіть на вулиці у сонячну погоду, адже завдяки екрану з антивідблисковим ефектом зображення залишаються чіткими. Тому ви зможете сміливо брати горнятко запашної кави та Lenovo YOGA C930 й працювати на свіжому повітрі.

Головною особливістю дисплею Lenovo YOGA C930 є те, що він є сенсорним, що допомагає користувачу в режимі планшет. На додаток до комплекту ноутбуку-трансформеру входить компактний стилус Lenovo Integrated Pen, який спритно ховається в спеціальний слот лептопа та заряджається через власний рознім. Таким чином, розробники врахували побажання користувачів, які часто губили перо. Отож, тепер не потрібно слідкувати за цифровим стилусом, адже він завжди буде поруч з вами всередині корпусу. 

До слова, перо здатне передавати 4096 рівнів натискання, ним зручно малювати на екрані, скролити в соціальних мережах або показувати презентацію колегам.

Над самим екраном знаходиться веб-камера з роздільною здатністю 720p та мікрофони із системою шумозаглушення, що забезпечують якісне зображення та звук під час, наприклад, відеодзвінків.

Недовіра до веб-камери, напевно, знайома кожному. Тому розробники додатково убезпечили лептоп від «зайвих очей», зробивши механічний затвор (Privacy Shutter) веб-камери. Все, що необхідно - просто зсунути перемикач після завершення трансляції. Тож, приватність особистого життя також під контролем!

            Порти та розніми

Декілька слів про порти та кнопки. Їх тут зовсім небагато, проте достатньо для комфортної роботи за лептопом.

Ззаду ноутбука-трансформера знаходиться гараж для стилуса.

З лівої сторони ноутбук укомплектований необхідним набором портів для підключення периферійних пристроїв: 

  1. USB-3.1
  2. 2 x USB-C(Thunderbolt 3 USB-C, PD, DP, повнофункціональний порт USB 3.1)
  3. Комбінований аудіороз'єм

 З правої сторони знаходиться кнопка живлення.

            Звук та безпека

Особливістю Lenovo YOGA C930, є те, що шарнірний механізм виконує функцію ще й саундбару, у який встановлені чотири динаміки потужністю по 2 Вт. Динаміки постійно спрямовані у ваш бік незалежно від режиму положення лептопа. Як на мене, звук у ноутбуці завдяки технології Dolby Atmos просто неперевершений, чистий та об'ємний. Під час перегляду фільму чи відео не виникає потреби одягнути навушники або використати портативні колонки.

Повертаючись до питання конфіденційності та безпеки, слід відмітити, що Lenovo YOGA C930 забезпечує додатковий захист ваших даних за допомогою дактилоскопічного сканера пальця, який розташований поруч з блоком клавіатури. Все, що необхідно - просто торкнутись його пальцем, і ваш унікальний біометричний пароль буде зчитаний за мить. Дуже зручна функція, що дозволить зберігати доступ до вашого лептопа тільки вам.

 

            Процесор та відеокарта

В ноутбуці встановлений 4-ядерний процесор Intel Core i7-8550U, що забезпечує його продуктивність та потужність. Базова тактова частота процесора восьмого покоління становить 1,8 ГГц.

Також ноутбук створений для того аби працювати в багатозадачному режимі, адже 16 ГБ оперативної пам’яті дадуть змогу блискавично перемикатися між програмами, одночасно відкривати десятки вкладок у браузері, редагувати відео тощо.

Щодо ігрових можливостей, то Lenovo Yoga C930 під силу не дуже вимогливі відеоігри. Але це точно не ігрова платформа. Цей ноутбук зорієнтований на творчих особистостей, які займаються музикою або графікою та цінують комфорт й мобільність пристрою.

            Висновки

Отже, ультрабук Lenovo Yoga C930 - компактний стильний трансформер в металевому корпусі з якісним “залізом” та низкою цікавих функціональних опцій. Тож, якщо ви вимогливий користувач, який цінує якість, стиль та творчий підхід до справи, то  даний лептоп преміум-класу однозначно ваш вибір.

            Технічні характеристики

  • Модель: Lenovo Yoga C930 (81C400LLRA)
  • Тип: трансформер
  • Процесор: Intel Core i7-8550U, 1.8 ГГц - 4 ГГц
  • Операційна система: Windows 10 Professional
  • Відеокарта: Intel UHD Graphics
  • Пам'ять: 16 ГБ DDR 4 /2400 МГц
  • Сховище даних: підтримка карт microSD до 1024 ГБ
  • Дисплей: 13.9 ", 3840x2160, IPS
  • Аудіо: Rotating Sound Bar with Dolby Atmos
  • Акумулятор: до 15 год автономної роботи в режимі загального користування
  • Габарити: (Ш х Г х В): 14.5 х 322 х 227 мм
  • Вага: 1.38 кг
  • Колір: слюда
  • Підключення: Wi-Fi до 1 Гбіт/сек (802.11ac)
  • Порти: USB type C /Thunderbolt 3 USB-C, PD, DisplayPort, USB 3.1 full-function; USB 3.1 /1
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів