Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Dnipro-M Набір пневмоінструменту AS-5:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип набір
Призначення для підкачки шин
продувний
фарбувальний
мийний
Матеріал алюміній
Основні
Тип набір
Призначення для підкачки шин
продувний
фарбувальний
мийний
Матеріал алюміній
Комплектація миючий пістолет
пістолет продувний
пістолет для підкачки шин
спіральний шланг /5 м
фарбувальний пістолет
перехідник /2 шт до шлангу
Параметри упаковки
Ширина 420 мм
Висота 120 мм
Довжина 220 мм
Вага 1.72 кг
Об'єм 0.0111 м3
Dnipro-M AS-5 - це набір пневмоінструментів, що складається з 5 позицій, яких вистачить щоб виконати практично всі завдання. Всі інструменти з набору виробляються з високоякісного алюмінію, за рахунок чого мають малу вагу і високу міцність.
немає в наявності
У набір Dnipro-M AS-5 входять:

  • Продувний пістолет, який допоможе Вам очистити від пилу і бруду робочу поверхню, робочий тиск - 4-8 Бар, чого буде достатньо, щоб очистити важкодоступні місця.
  • Миючий пістолет з баком, розташованим знизу. Використовується для нанесення антикорозійних і миючих речовин на поверхню.
  • Пістолет для підкачки коліс. Відмінно впорається зі своїм завданням і попередить перекачування завдяки вбудованому манометру.
  • Пульверизатор для фарбування з баком верхнього розташування. Обсяг резервуара - 600 мл, діаметр сопла - 1,5мм. Дозволяє наносити рівний і акуратний шар фарби.
  • Нейлоновий спіральний шланг довжиною 5 м з коннектором по обидва боки. Ідеально підійде для підключення всіх пістолетів, а якісний стик запобіжить витоку повітря.

Тільки якісний пневматичний інструмент допоможе Вам повністю відчути всі переваги вашого компресора. Dnipro-M AS-5 - набір якісних пневмоінструментів, які дозволять отримувати Вам задоволення від роботи.
ЗАЛИШИЛИСЯ ПИТАННЯ?

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів