Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Творчість - PAULINDA - Пісок для творчості Sandy clay Sandy Замок 600г 10 од.

PAULINDA Пісок для творчості Sandy clay Sandy Замок 600г 10 од.

код товару: PL-140022
Технічні характеристики PAULINDA Пісок для творчості Sandy clay Sandy Замок 600г 10 од.:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид "Чарівний" пісок
Категорія розвитку дрібна моторика
сенсорика
творчий розвиток
логіка
посидючість
уважність
Вік 3+
Стать дитини хлопчик
дівчинка
Основні
Вид "Чарівний" пісок
Тип "Чарівний" пісок
Усього в наборі 10 од. + пісок
Категорія розвитку дрібна моторика
сенсорика
творчий розвиток
логіка
посидючість
уважність
Кількість формочок 10 шт
Вік 3+
Стать дитини хлопчик
дівчинка
Особливості не засихає
безпечний, нетоксичний та не заподіє шкоди здоров'ю
не липне до рук
не залишає слідів
не залишається на одязі
Комплектація інструкція
"чарівний" пісок
формочки
фонова сцена
Упаковка картонна
Фізичні
Колір натуральний /пісок
Вага 600 г (пісок)
Гарантія
Гарантія 2 місяця
Параметри упаковки
Ширина 250 мм
Висота 70 мм
Довжина 270 мм
Вага 0.92 кг
Об'єм 0.0047 м3
Пісок Sandy Clay від Paulinda "Замок" - новий матеріал для дитячої творчості. Набір містить 10 форм для будівництва замку. Розвиває дрібну моторику, чуттєве сприйняття, і креативність. Важлива перевага Sandy Clay - не сохне, легко збирається з будь-якої поверхні, і тому грати з ним можна знову і знову!
немає в наявності
Матеріал володіє м'якою і гладкою текстурою. На перший погляд він нагадує сирий морський пісок, але як тільки береш його в руки - проявляються його незвичайні властивості:

Чарівна пісочниця Paulinda

Багато батьків прагнуть досягти найкращих результатів у вихованні дітей, зокрема забезпечити їх іграшками для правильного розвитку, і водночас чудових розваг. Допоможе в цьому відома китайська компанія NingBo, яка вже понад 10 років виробляє товари під брендом Paulinda та заохочує дітей до творчості.

Пісок Sandy Clay виробника Paulinda — новий матеріал для дитячої творчості. Він є прекрасним інструментом, який допомагає дітям розвивати творчі здібності та уяву.

Ігри з піском не тільки цікаві, але й корисні для дітей, особливо віком від одного до трьох років. Вони позитивно впли­вають на психологічний розвиток дитини і справляють заспокійливий ефект. Граючи з ним, діти пізнають навколишній світ, знайомляться з властивостями речовин, навчаються бути терплячими й працьовитими. Sandy Clay можна використовувати вдома, оскільки мате­ріал повністю безпечний та легко видаляється з будь-яких поверхонь.

За властивостями Paulinda Sandy Clay схожий на мокрий пісок, але він не залишає жодних слідів на поверхні, не псує одяг, килими й не бруднить руки. Як і традиційний пісок, Sandy Clay — чудова забавка для дитини. Його можна поєднувати, замішувати у форми, які є в комплекті кожного набору. Sandy Clay стимулює розвиток дитячої фантазії, творчих здіб­ностей та дрібної моторики.

Це чудове заняття для гіпер­активних малюків. Пісок абсолютно безпечний для дітей, нетоксичний, не містить глютен. В асортименті Sandy Clay є набори, що відрізняються за кольором, формочками та кількістю піску.

Чим корисний для дитини пісок Sandy Clay:

  • розвиває навички дрібної моторики;
  • дає поштовх для творчого розвитку і здатності фантазувати;
  • за допомогою наборів із різними формами й кольорами дитина здобуде перші знання і поняття про колір, геометричні фігури та текстури матеріалу;
  • чудовий заспокійливий засіб, який допоможе дітям розслабитися, зняти напругу, відпочити й підвищити емоційний тонус;
  • позитивно впливає на розвиток пам’яті, мислення, спостережливості та вміння спілкуватися.

Sandy Clay «Морське життя» 250 г, світиться в темряві, 5 од.

Код товару: PL-140079

Набір містить 5 форм із морськими тваринами, завдяки яким дитина легко вивчить мешканців підводного світу. Головна особливість набору — пісок світиться в темряві. Для гри з піском не потрібні інструкції. Із ним цікаво грати як на самоті, так і в компанії з батьками або друзями. Розвиває дрібну моторику, чуттєве сприйняття й креативність. Сам процес гри має терапевтичний ефект, знімає стрес.

У наборі: 250 г флуоресцентного піску, 5 формочок для творчості (морські мешканці), лоток-пісочниця (коробка).

Sandy Clay відро, 450 г, 5 од.

Код товару: PL-140035A

Бажаєте спробувати щось нове та цікаве? Невеликий набір піску для творчості Sandy Clay обов’язково сподобається дітям, які люблять грати в пісочниці. Розвиває дрібну моторику, чуттєве сприйняття і креативність.

У наборі: 450 г піску натурального кольору та 5 пластикових форм для творчості (морські тварини). Набір постачають у пластмасовому відерці.

Sandy Clay «Морське життя» 300 г, 5 од.

Коди товарів: PL-140016, PL-140017

Одне з улюблених занять дітей на вулиці — гра в пісочниці. Тепер пісочниця може бути вдома з набором Paulinda «Морське життя». Набір містить 5 прес-форм морських тварин, які, крім ліплення, дають змогу малюкові з легкістю вивчити мешканців підводного світу.

У наборі: 300 г піску натурального кольору, 5 формочок для творчості (морські тварини), фонова сцена, інструкція.

Sandy Clay Jurassic Valley 600 г, 10 од.

Код товару: PL-140019

Яскравий різнокольоровий пісок Jurassic Valley відразу приверне увагу дитини, а доторкнувшись до нього, дитина вже не захоче відірватися від гри. Адже улюблені динозаври завжди в тренді.

У наборі: 10 формочок динозаврів, 3 пакета по 200 г піску синього, жовтого та червоного кольорів, фонова сцена, інструкція.

Sandy Clay «Замок» 600 г, 10 од.

Код товару: PL-140022

Будувати замки та фортеці стане ще цікавіше разом із Paulinda! «Замок» — ігровий набір, що створено спеціально для юних творців, які люблять тематичні ігри та ігри з піском. Сприяє розвитку творчості і дрібної моторики. Пісок позитивно впливає на емоційний стан як дітей, так і дорослих.

У наборі: 600 г піску натурального кольору, 10 формочок для творчості (замок), фонова сцена, інструкція.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів