Home - Toys & Goods for Kids - Toys - Creativity - PAULINDA - Пісок для творчості Sandy clay Jurassic Valley 600г 10 од.

PAULINDA Пісок для творчості Sandy clay Jurassic Valley 600г 10 од.

SKU: PL-140019
Technical characteristics PAULINDA Пісок для творчості Sandy clay Jurassic Valley 600г 10 од.:
Main features
Full list of features
Kind Magic Molding Sand
Category development fine motor skills
sensorics
creative development
logics
perseverance
attentiveness
Age 3+
Gender boy
girl
Main
Kind Magic Molding Sand
Type "Magic" sand
Total in set 10 pcs + пісок
Category development fine motor skills
sensorics
creative development
logics
perseverance
attentiveness
Number of cutting shapes 10 pcs
Age 3+
Gender boy
girl
Features never dry
non-toxic, safe for health
does not stick to the hands
leaves no residue
does not remain on clothes
Package Contents Manual
"magic" sand
molds
background scene
Packaging cardboard
Physical
Colour yellow /200 g of sand
red /200 g of sand
blue /200 g of sand
Weight 600 g (пісок)
Warranty
Warranty 2 months
Package dimensions
Width 250 mm
Height 70 mm
Length 270 mm
Weight 0.94 kg
Volume 0.0047 m3
Kind: Magic Molding Sand; Type: "Magic" sand; Age: 3+; Gender: boy, girl; Category development: fine motor skills, sensorics, creative development, logics, perseverance, attentiveness; Package Contents: Manual, "magic" sand, molds, background scene; Colour: yellow, red, blue; Weight: 600 g
out of stock
Чарівна пісочниця Paulinda

Багато батьків прагнуть досягти найкращих результатів у вихованні дітей, зокрема забезпечити їх іграшками для правильного розвитку, і водночас чудових розваг. Допоможе в цьому відома китайська компанія NingBo, яка вже понад 10 років виробляє товари під брендом Paulinda та заохочує дітей до творчості.

Пісок Sandy Clay виробника Paulinda — новий матеріал для дитячої творчості. Він є прекрасним інструментом, який допомагає дітям розвивати творчі здібності та уяву.

Ігри з піском не тільки цікаві, але й корисні для дітей, особливо віком від одного до трьох років. Вони позитивно впли­вають на психологічний розвиток дитини і справляють заспокійливий ефект. Граючи з ним, діти пізнають навколишній світ, знайомляться з властивостями речовин, навчаються бути терплячими й працьовитими. Sandy Clay можна використовувати вдома, оскільки мате­ріал повністю безпечний та легко видаляється з будь-яких поверхонь.

За властивостями Paulinda Sandy Clay схожий на мокрий пісок, але він не залишає жодних слідів на поверхні, не псує одяг, килими й не бруднить руки. Як і традиційний пісок, Sandy Clay — чудова забавка для дитини. Його можна поєднувати, замішувати у форми, які є в комплекті кожного набору. Sandy Clay стимулює розвиток дитячої фантазії, творчих здіб­ностей та дрібної моторики.

Це чудове заняття для гіпер­активних малюків. Пісок абсолютно безпечний для дітей, нетоксичний, не містить глютен. В асортименті Sandy Clay є набори, що відрізняються за кольором, формочками та кількістю піску.

Чим корисний для дитини пісок Sandy Clay:

  • розвиває навички дрібної моторики;
  • дає поштовх для творчого розвитку і здатності фантазувати;
  • за допомогою наборів із різними формами й кольорами дитина здобуде перші знання і поняття про колір, геометричні фігури та текстури матеріалу;
  • чудовий заспокійливий засіб, який допоможе дітям розслабитися, зняти напругу, відпочити й підвищити емоційний тонус;
  • позитивно впливає на розвиток пам’яті, мислення, спостережливості та вміння спілкуватися.

Sandy Clay «Морське життя» 250 г, світиться в темряві, 5 од.

Код товару: PL-140079

Набір містить 5 форм із морськими тваринами, завдяки яким дитина легко вивчить мешканців підводного світу. Головна особливість набору — пісок світиться в темряві. Для гри з піском не потрібні інструкції. Із ним цікаво грати як на самоті, так і в компанії з батьками або друзями. Розвиває дрібну моторику, чуттєве сприйняття й креативність. Сам процес гри має терапевтичний ефект, знімає стрес.

У наборі: 250 г флуоресцентного піску, 5 формочок для творчості (морські мешканці), лоток-пісочниця (коробка).

Sandy Clay відро, 450 г, 5 од.

Код товару: PL-140035A

Бажаєте спробувати щось нове та цікаве? Невеликий набір піску для творчості Sandy Clay обов’язково сподобається дітям, які люблять грати в пісочниці. Розвиває дрібну моторику, чуттєве сприйняття і креативність.

У наборі: 450 г піску натурального кольору та 5 пластикових форм для творчості (морські тварини). Набір постачають у пластмасовому відерці.

Sandy Clay «Морське життя» 300 г, 5 од.

Коди товарів: PL-140016, PL-140017

Одне з улюблених занять дітей на вулиці — гра в пісочниці. Тепер пісочниця може бути вдома з набором Paulinda «Морське життя». Набір містить 5 прес-форм морських тварин, які, крім ліплення, дають змогу малюкові з легкістю вивчити мешканців підводного світу.

У наборі: 300 г піску натурального кольору, 5 формочок для творчості (морські тварини), фонова сцена, інструкція.

Sandy Clay Jurassic Valley 600 г, 10 од.

Код товару: PL-140019

Яскравий різнокольоровий пісок Jurassic Valley відразу приверне увагу дитини, а доторкнувшись до нього, дитина вже не захоче відірватися від гри. Адже улюблені динозаври завжди в тренді.

У наборі: 10 формочок динозаврів, 3 пакета по 200 г піску синього, жовтого та червоного кольорів, фонова сцена, інструкція.

Sandy Clay «Замок» 600 г, 10 од.

Код товару: PL-140022

Будувати замки та фортеці стане ще цікавіше разом із Paulinda! «Замок» — ігровий набір, що створено спеціально для юних творців, які люблять тематичні ігри та ігри з піском. Сприяє розвитку творчості і дрібної моторики. Пісок позитивно впливає на емоційний стан як дітей, так і дорослих.

У наборі: 600 г піску натурального кольору, 10 формочок для творчості (замок), фонова сцена, інструкція.

Menu
Products catalog
Products catalog