Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Microsoft Миша Classic, USB-A, сірий:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип маніпулятора миша
Призначення для ноутбука
настільний комп'ютер
Тип підключення дротове
Інтерфейс підключення USB
Тип сенсора оптична /Microsoft BlueTrack
Кількість кнопок 5
Кількість коліс прокрутки 1
Живлення USB
Колір сірий
чорний
Вага 100 г
Основні
Тип маніпулятора миша
Призначення для ноутбука
настільний комп'ютер
Тип підключення дротове
Інтерфейс підключення USB
Тип сенсора оптична /Microsoft BlueTrack
DPI 3200 dpi
Особливості
Кількість кнопок 5
Кількість програмованих клавіш 3
Кількість коліс прокрутки 1
Живлення USB
Прокрутка вертикальна
Фізичні
Колір сірий
чорний
Вага 100 г
Габарити ( ВxШxГ ) 43x132x69 мм
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 100 мм
Висота 160 мм
Довжина 80 мм
Вага 0.25 кг
Об'єм 0.0013 м3
Мишка Microsoft Сlassic IntelliMouse - сучасна спадкоємиця легендарної свого часу, як у офісних співробітників, так і у геймерів, мишки IntelliMouse Explorer 3.0. Миша увібрала в себе кращі якості своєї попередниці, але отримала новий більш чутливий сенсор, здатний чітко і точно відпрацьовувати руху на будь-якій поверхні.
1239 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Microsoft Миша Classic, USB-A, сірий:
Інтернет магазини
Moyo
Мышь Microsoft Classic IntelliMouse USB Black (HDQ-00010)
Національні мережі
24 Moyo.ua
Мышь Microsoft Classic IntelliMouse USB Black (HDQ-00010)
Повернення класики 90-х: дротова миша Microsoft Classic IntelliMouse

Заглянувши трохи в історію ринку ІТ, ми побачимо, що в кінці 90-х і на початку 00-х Microsoft випустила ряд периферійних пристроїв для ПК з ОС Windows, які, завдяки своїй відносній простоті, надійності і ергономічному дизайну, стали дуже популярні серед власників ПК. А одним із найулюбленіших пристроїв, зроблених Microsoft за цей час, була IntelliMouse. Отож, і тепер компанія вирішила випустити новий девайс - Microsoft Classic IntelliMouse, який, згідно з Microsoft, є новою версію такої вже улюбленої для всіх IntelliMouse Explorer 3.0. Ну, що ж, давайте придивимось до цієї оновленої класики і побачимо, що вона нам приготувала новенького.

Особливості:

  • Класичний дизайн на основі Classic IntelliMouse Explorer 3.0
  • Завдяки фірмовому ПО кнопки можна налаштовувати під себе
  • Комфортний і ергономічний дизайн
  • Підключення по USB-кабелю

Основні характеристики:

Тип підключення: дротовий

Інтерфейс підключення: USB

Тип сенсора: оптичний

DPI: 3200 dpi

Кількість кнопок: 5

Кількість коліс прокрутки: 1

Живлення: USB

Прокрутка: вертикальна

Колір: сіро-чорний

Вага: 100 г

Габарити (ВxШxГ): 43x132x69 мм

Гарантія: 12 місяців

Комплектація

Одразу хочеться виділити емоційний та приємний досвід, який отримуєш при відкритті самої коробки миші Microsoft Classic IntelliMouse, адже вона відкривається легко і буквально в один дотик. Хоча у коробці на вас чекає тільки мишка, але те, як саме вона розміщена в ній та сам процес відкривання, залишають перший приємний користувацький досвід.

Дизайн

Дизайн нової Microsoft Classic IntelliMouse продуманий, а форма настільки ергономічна, що ви тривалий час зможете займатись своїми справами - працювати чи грати в ігри.

Якщо порівнювати Microsoft Classic IntelliMouse із звичайною стандартною, то я миша має трохи більші габарити. Якщо ж порівнювати з оригіналом IntelliMouse Explorer 3.0, то розміри тут залишились ті ж самі 132 х 69 х 43 мм, хоча візуально вона і виглядає трохи довшою.

Також на місці і фірмове коліщатко прокручування, яке так полюбили фанати оригінальної версії.

Напис Microsoft у нижній частині спинки, замінив лаконічний логотип Windows 10. Також, тильну частину девайсу знизу прикрасили білим світлодіодним підсвічуванням, що є своєрідним індикатором підключення до ПК.

Змінилися і матеріали, з яких виготовлений маніпулятор. Мишка отримала софт-тач покриття, яке значно покращило тактильні відчуття і захищає від випадкового вислизання.

Функціонал

Натхненний Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0, новий Microsoft Classic IntelliMouse зазнав сучасних удосконалень. Тому, незважаючи на свої ретро-погляди, миша має деякі досить сучасні функції, які надають їй той рівень продуктивності, про який могла тільки мріяти оригінальна модель IntelliMouse 3.0.

Мишку оснастили потужним процесором, який здатен відпрацьовувати частоту запитів USB на 1000 Гц, а також – одразу п'ятьома кнопками, три з яких можна налаштувати під себе. Для цього потрібно завантажити з сайту Microsoft спеціальну програму - Mouse and Keyboard Center 3.2. За її допомогою можна назначити кнопкам різні значення, а також регулювати діапазон чутливості сенсора від 400 до 3200 DPI.

«Чутливість (DPI) є стандартом, що використовується для вимірювання чутливості миші, виражена, як кількість DPI (точок на лінійний дюйм), який пристрій може виявити. Чим більше число DPI, тим вища чутливість миші, і тим швидше швидкість реагування миші.»

Як на мене, мишка добре лежить у руці, але хочу зазначити – підійде вона володарям великої кисті із довгими пальцями. У середній руці пальці мабуть будуть лежати лише біля основи кнопок.

Клацання у миші не гучне і в міру м'яке, при цьому обертання коліщатка також не виконує зайвого шуму, що є плюсом для тих кого дратують зайві звуки у робочій атмосфері офісу чи дома. Сподобалася і робота нового сенсора: рухи відпрацьовуються дуже точно і плавно, без всяких ривків, що в офісних додатках і іграх зробить цей девайс без сумніву вірним другом та помічником.

Мишка відмінно працює на різних типах поверхні: від килимків до лакованої і матової поверхні столу, а завдяки підтримці технології BlueTrack пристрій може працювати на скляній і навіть дзеркальній поверхні. Ніжки в міру ковзаючі, що дозволяє майже не відчувати зайвих затримок при її пересуванні.

Програма Mouse and Keyboard Center 3.2

Як я і казав раніше, програма дозволяє змінювати налаштування всіх 5-ти клавіш і коліщатка мишки, а також - окремо перепрограмувати 3 клавіші під свої потреби. Так, ви можете змінювати основну праву та ліву клавіші між собою, що буде дуже зручно лівшам.

У налаштуваннях коліщатка ви можете уповільнити/прискорити прокручування (скролінг) чи взагалі його відключити за необхідністю. Також є така цікава функція, як перевернути місцями вертикальну і горизонтальну прокрутку та підключити функцію «прискорене прокручування» (щоправда ця функція підтримується не у всіх програмах чи додатках). Це все дозволяє швидко і зручно працювати із довгими документами та серфінгом в мережі.

А тепер найцікавіше, ми переходимо до 3-х програмувальних клавіш, а це 2 бокові клавіші, які виробник ідентифікує, як широку та маленьку, а також – коліщатко. Отож, всім 3-м клавішам доступні такі налаштування:

  • Ключові комбінації – це можливість призначати клавішам набір важливих комбінацій, наприклад, CTRL + P (Друк). Діюча комбінація клавіш може використовувати одну або декілька доступних клавіш-модифікаторів (CTRL, SHIFT, ALT та - для деяких клавіатур - ALT GR) разом з одним стандартним ключем, наприклад, літерою або номером.
  • Макроси - це послідовності подій (наприклад, натискання клавіш, клацання миші та часові затримки), які можуть бути використані, щоб допомогти з повторюваними завданнями і послідовностями, які довго або складно зробити вручну. Після створення макросу його можна призначити клавіші або кнопці миші, щоб ви могли легко запустити її.
  • Збільшення - ця функція дозволяє одним натиском збільшувати масштаб тексту.
  • Відфільтрований перегляд завдань, який дозволяє відображати всі відкриті вікна поточної програми і легко перемикатися між ними.
  • Вимкнення клавіші – дозволяє вимкнути клавішу, якщо вона вам не потрібна у користуванні чи заважає.

Бокові клавіші мають, все-таки, більший функціонал і, крім вказаного вище, мають ще такі функції:

  • Збільшення DPI. Більш високий рівень DPI, дозволяє більш швидше рухатись курсору миші.  Вам доступно для збільшення від 2 до 5 рівнів DPI.
  • Зменшення DPI. І навпаки, менший рівень DPI уповільнює рух курсора. Вам так само доступно від 2 до 5 рівнів DPI.
  • Перемикання горизонтальної / вертикальної прокрутки. Щоб змінити напрямок прокручування, натисніть і утримуйте кнопку, до якої застосовано цю команду, і одночасно прокрутіть колесо.

Також, програма дозволяє вносити специфічні програмні налаштування та відновити всі стандартні налаштування.

Висновок

Microsoft Сlassic IntelliMouse – це напряму сучасна спадкоємиця IntelliMouse Explorer 3.0 - легендарного маніпулятора для ПК свого часу, як у офісних співробітників, так і у геймерів. Мишка увібрала в себе кращі якості своєї попередниці: впізнаваний дизайн, вдалу ергономіку, а також отримала новий більш чутливий сенсор, здатний чітко і абсолютно точно відпрацьовувати рухи на будь-якій поверхні. Також особливістю цієї моделі, є 3 програмно налаштовані клавіші, що дозволяються змінювати їх функціонал під ваші необхідності. Отож, мишка Microsoft Сlassic IntelliMouse, наразі, є чудовим рішенням на ринку периферійних пристроїв для ПК, яка пропонує оптимальний варіант функціональності, дизайну, ергономіки та ціни.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів