Предыдущее
Следующее
Технические характеристики Philips AC5659/10:
Основные параметры
Полный список параметров
Тип Очиститель воздуха
Площадь помещения 130 кв.м
Оснащение Дисплей
Таймер
Сенсорное управление
Управление по Wi-Fi
Расход воды 500 мл/ч
К-во режимов мощности 4
Дополнительно Индикатор загрязнения
Уменьшает содержание аллергенов, газов, запахов
4 скорости
3 автоматических режима
Сертифицировано или протестировано ECARF и Airmid
Отображает уровень аллергенов в вашем доме
Мониторинг и контроль в реальном времени
Основные
Тип Очиститель воздуха
Площадь помещения 130 кв.м
Оснащение Дисплей
Таймер
Сенсорное управление
Управление по Wi-Fi
Расход воды 500 мл/ч
К-во режимов мощности 4
Функции
Очищение
Дополнительно Индикатор загрязнения
Уменьшает содержание аллергенов, газов, запахов
4 скорости
3 автоматических режима
Сертифицировано или протестировано ECARF и Airmid
Отображает уровень аллергенов в вашем доме
Мониторинг и контроль в реальном времени
Система фильтрации
Антибактериальная защита режим Bacteria & Virus
Физические
Цвет белый
Гарантия
Гарантия 24 месяца
Параметри упаковки
Ширина 390 мм
Высота 550 мм
Длина 460 мм
Вес 11.20 кг
Объем 0.0987 м3
Прибор оснащен многоуровневой системой активной фильтрации, которая удерживает до 99,97 % проходящих через фильтр частиц размером 0,3 мкм — именно таким размером обладают самые распространенные аллергены, содержащиеся в воздухе: пыльца, пыль, аллергены в коже животных и другие.
нет в наличии
Здоровий мікроклімат з Philips

Найбільш очевидним способом захисту від забрудненого повітря є правильний вибір місця проживання — подалі від транспортних розв’язок і промислових об’єктів.

Ідеальним місцем стане приміська зона з великою кількістю зелених насаджень. Рослини не лише виділяють кисень, а й поглинають 80 % аерозолів і пилу, вуглекислий газ, інші шкідливі речовини з повітря. Особливо ефективно з очищенням справляються дерева із шорст­ким листям — в’яз, горобина, шовковиця, бузина: один квадратний метр поверхні листя утримує до 10 г пилу. Тому озеленення території поруч із будинком є обов’язковим для мешканців міст.

Не менш очевидною є необхідність регулярно провітрювати і випускати назовні вуглекислий газ — продукт дихального процесу. Він накопичується в приміщенні й «нав’язує» себе людині замість кисню. З іншого боку, безпосередньої шкоди людині він не завдає. Тому, якщо помешкання розташоване в оточенні заводів і автомагі­стралей, краще утриматися від стандартного провітрювання: речовини, які можуть потрапити до оселі через відчинену кватирку, найімовірніше нашкодять більше. Альтернативою провітрювання є спеціальний вентиляційний фільтр у будинку.

Використовуйте нетоксичні будівельні матеріали

Набирає обертів тренд екодизайну житлових приміщень. Він передбачає використання нетоксичних будівельних матеріалів, а також оздоблювальних матеріалів для стелі, стін і підлоги, інтегрованих систем очищення повітря і води, шумоізоляції та «зеленого» інтер’єру. Рослини всередині будівель ефективно поглинають шкідливі компоненти повітря, які з’являються внаслідок експлуатації приміщень. Ці інноваційні архітектурні рішення поки лише заходять в Україну й використовуються, переважно, у готельних комплексах. Для побудованих за старими стандартами житлових будинків так само актуальними залишаються кімнатні рослини.

Зверніть увагу на предмети інтер’єру

Зверніть увагу на всі складові домашнього інтер’єру: меблі (джерело парів формальдегіду), шпалери, бетонні стіни та токсичні фарби, побутова хімія, посуд і навіть дитячі іграшки. Безпечні на перший погляд, вони можуть бути джерелами шкідливих речовин. Ступінь їхньої небезпечності залежить від розміру, якості (а саме — від рівня емісії того ж формальдегіду) і часу перебування в помешканні. Тому не варто економити на ремонті та предметах побуту. Не ку­пуйте виробів із неякісного пластику, меблів із ДСП, килимів на клейовій основі та вінілових шпалер, а також інших токсичних матеріалів для оздоблення, зокрема лаки та фарби. Під час вибору меблів звертайте увагу на маркування: Е (0) — найбезпечніше, а ось Е (2) означає, що на кожні 100 г матеріалу припадає понад 35 мг формальдегіду.

Придбайте очищувач повітря Philips

Зберігайте предмети, одяг і книжки в закритих шафах, щоб обмежити місця скупчення пилу. Найкраще усуває пил і всі його шкідливі компоненти регулярне вологе прибирання. Чудовим доповненням стане очищувач повітря — спеціальний пристрій, який видаляє не лише пил, але й бактерії, віруси та алергени за допомогою різних фільтрів. Він також допоможе позбутися забруднювальних часточок PM 2,5, що зависають у повітрі та можуть потрапляти через біологічні бар’єри в організм завдяки розмірам (менше 2,5 мікрона).

Очищувач повітря Philips, встановлений в оселі, затримує практично 100 % забруднювальних речовин, зокрема найдрібніші часточки PM 2,5 діаметром до 2,5 мікрона, отруйні гази, бактерії та віруси розміром до 0,02 мікрометра (це розмір, наприклад, вірусу грипу). У пристрої є система датчиків для аналізу чистоти повітря, тобто ефект роботи пристрою можна виміряти й поза лабораторією.

Чому треба обрати очищувач повітря Philips?

Багатоступенева система фільтрації очищувача повітря Philips забезпечує його високу ефективність. Спочатку фільтр попереднього очищення вбирає великі часточки, а потім фільтр з активованим вугіллям знищує запахи та леткі органічні сполуки. Після цього фільтр HEPA усуває дрібні часточки розміром 0,003 um, зокрема алергени, пил, пилові кліщі, бактерії та віруси. Результат — чудова система фільтрації, що робить повітря чистішим.

Слідкуйте за рівнем вологості

Повітря в будинку потребує не лише очищення. Важливо також підтримувати правильний рівень вологості: достатньо високий для здоров’я та недостатньо — для появи цвілі та грибка. Нормальний рівень вологи у квартирі (40-60 %) запобігає пересиханню слизових оболонок в організмі людини, даючи змогу їм виконувати свою захисну функцію та забезпечувати профілактику респіраторних захворювань. Відрегулювати вологість повітря в будинку допоможе зволожувач. Зверніть увагу: більшість зволожувачів не є очисниками повітря — це різні пристрої.

Під час вибору очищувача, зволожувача повітря (або комбі­нованої моделі) необхідно враховувати розмір приміщення — кожен пристрій розраховано на певну площу.

Цими рекомендаціями варто користуватися не лише вдома, а й в офісі, дитячому садочку, школі. Ми вже звикли стежити за харчуванням і питним режимом, а очищення повітря — ще одна важлива для здоров’я звичка, яку варто освоїти. Адже організм людини потребує цілих 14 кг повітря на день — удвічі більше, ніж їжі та води разом.

СПЕЦИФІКАЦІЇ PHILIPS AC5659/10

  • Площа обслуговування 130 м2
  • Продуктивність 500 мл/год
  • Швидкість 4
  • Режими 3
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров