Головна - Побутова техніка, інструменти та товари для дому - Техніка для краси та здоров'я - Техніка для краси - Машинки для підстригання волосся - Moser - Тример WAHL Vacuum EU, для бороди і вусів, акум., роторний мотор, насадок-9, чохол, гребінець, сталь, чорно-сріблястий

Moser Тример WAHL Vacuum EU, для бороди і вусів, акум., роторний мотор, насадок-9, чохол, гребінець, сталь, чорно-сріблястий

код товару: 09870-016
Попереднє
Наступне
Тример WAHL Vacuum EU - це потужний інструмент для догляду за бородою і вусами, оснащений акумулятором для зручного бездротового використання. Вбудований роторний мотор забезпечує ефективну роботу. У комплекті йдуть дев'ять насадок для різних стилів стрижки, а також чохол і гребінець для зручності зберігання та використання. Виготовлений з високоякісної сталі, тример має стильний чорно-сріблястий дизайн, що робить його не лише ефективним, але й стильним аксесуаром для грумінгу. Інтегрований пилозбірник забезпечує чистоту під час стрижки, що робить його практичним і зручним використанням вдома.
3700 грн*
немає в наявності
Де купити Moser Тример WAHL Vacuum EU, для бороди і вусів, акум., роторний мотор, насадок-9, чохол, гребінець, сталь, чорно-сріблястий: 
Триммер WAHL Vacuum EU для бороды и усов, акум., роторный мотор, насадок-9, чехол, расческа, сталь, черно-серебристый (09870-016)
Триммер WAHL Vacuum EU для бороды и усов, акум., роторный мотор, насадок-9, чехол, расческа, сталь, черно-серебристый
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів