Avionaut PIXEL (гр.0+) [AV-304.PU.02]

SKU: AV-304.PU.02
Previous
Next
Technical characteristics Avionaut PIXEL (гр.0+) [AV-304.PU.02]:
Main features
Full list of features
Type baby car seat
Age group 0+
Fixing in the car safety belt
Age 0-9m
Weight Range, kg 0-13
Material polyester
Key Features
Type baby car seat
Age group 0+
Fixing in the car safety belt
Age 0-9m
Weight Range, kg 0-13
Key Features passed the tests of the world's most respected safety regulator - ADAC club
Additional information
Material polyester
Colour beige
Warranty
Warranty 24 months
Package dimensions
Width 430 mm
Height 500 mm
Length 680 mm
Weight 4.60 kg
Volume 0.1462 m3
Type: baby car seat; Group: 0+; Fixing in car: safety belt; Age: 0-9m; Weight of child, кг: 0-13; Material: polyester.
out of stock
Міжнародний успіх Avionaut

Автокрісло Avionaut Pixel здобуло чотири зірки в німецьких тестах автомобільного клубу ADAC! Отже бренд Avionaut був нагороджений за участь у цінному споживчому опитуванні в Європі, що для батьків є підтвердженням того, що продукт повністю безпечний.

Найбільший автомобільний клуб ADAC (нім. Allgemeiner Deutscher Automobil-Club e.V.) спільно з часописом Stiftung Warentest представив результати чергової сесії краш-тестів дитячих автокрісел — першої у 2019 році. У випробуванні було перевірено 31 дитяче сидіння за критеріями безпеки, зручності встановлення й користування, ергономіки та вмісту шкідливих речовин. Результати випробувань автокрісел ADAC було опубліковано в травні. Тест ADAC є одним із найавторитетніших у світі, тому на його результати очікують виробники й беруть до уваги користувачі, зокрема, у багатьох європейських країнах.

Автомобільні сидіння для випробувань представники ADAC купують самостійно та анонімно в різних крамницях, щоб уникнути потрапляння на тестування автокрісла, яке зроблено спеціально «під тести» або відрізняється від наявних на ринку. Тож, самі виробники не впевнені, як прой­дуть випробування їхні крісла.

ADAC зазвичай обирає найбільш інноваційні моделі для випробувань. Тест ADAC — це сукупність різних тестів, які дають змогу оцінити автокрісло з ураху­ванням безлічі критеріїв. Випробування включають: краш-тести (бічні та передні), статичні випробування та хімічний аналіз складу матеріалів, які використано під час виробництва. Дитячі автокрісла, що беруть участь у тестах ADAC, поділено за віковими категоріями. Загальна оцінка визначається за сумою оцінок окремих критеріїв. Найважливішим показником є безпека, тож вона впливає на 50%; дизайн, зручність встановлення та використання — на 40%, а ергономіка — на 10% від кінцевої оцінки. Окремо оцінюється вміст шкідливих речовин.

Автокрісло Avionaut Pixel, яке виготовляють у Європі, дістало чотири зірки в тестах автомобільного клубу ADAC і часопису Stiftung Warentest 2019 у категорії до 1,5 року. Важливо, що найвищі бали отримано за безпеку, зручність встановлення і користування.

Для Avionaut чотири зірки в тестах ADAC є ще одним доказом найвищої якості та безпеки продукції. Тести ADAC підтверджують, що автокрісло Avionaut Pixel може задовольнити най­суворіші вимоги безпеки.

Компанія Karwala, яка виробляє автокрісла Avionaut, багато років працює над дитячою продукцією, має величезний досвід у цій галузі, власний технічний відділ і виробничу лінію, завдяки яким вона може адаптуватися до потреб та очікувань клієнтів.

Menu
Products catalog
Products catalog