Головна - Побутова техніка, інструменти та товари для дому - Техніка для кухні - Для приготування напоїв - Кавоварки - Krups - Кавомашина Evidence, 2.3л, зерно+мелена, автомат.капуч, авторецептів -15, метал контейнер для молок, чорний

Krups Кавомашина Evidence, 2.3л, зерно+мелена, автомат.капуч, авторецептів -15, метал контейнер для молок, чорний

код товару: EA891810
Попереднє
Наступне
Кавоварка Krups Evidence - сучасний пристрій для справжніх цінителів кави. З об'ємом 2,3 літра та можливістю використовувати як зернову, так і мелену каву, вона пропонує різноманітність напоїв. Автоматичний капучинатор забезпечує легкість приготування молочних кавових напоїв. З функцією авторецептів на вибір із 15 варіантів, кавоварка адаптується до уподобань кожного користувача. З металевим контейнером для молока та елегантним чорним кольором Krups Evidence поєднує в собі стиль і функціональність для повного кавового задоволення.
немає в наявності
Де купити Krups Кавомашина Evidence, 2.3л, зерно+мелена, автомат.капуч, авторецептів -15, метал контейнер для молок, чорний: 
Кофемашина Krups Evidence 2.3л, зерно + молоко, автомат.капучинатор, авторецептов - 15, метал контейнер для молок, черный (EA891810)
Кофемашина Krups EA891810 Evidence, 15 рецептов, 2.3 литра, черный
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів