Bosch Кімнатний термостат EasyControl CT 200, чорний

код товару: 7736701392
Технічні характеристики Bosch Кімнатний термостат EasyControl CT 200, чорний:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип термостат
Призначення для котлів Bosch
Основні
Тип термостат
Призначення для котлів Bosch
Конструктивні та функціональні особливості
Функція програмування
Сенсорний екран
Бездротове управління
Додатково
Додатково підключення через Wi-Fi з шифруванням AES 256
функція автоматичного визначення присутності користувачів будинку за даними геолокації смартфона або датчикам наближення пристрою
функція "Самонавчання" для управління системою опалення та гарячого водопостачання на підставі індивідуальних звичок користувача
можливість погодозалежного керування контуром опалення та контуром гарячого водопостачання без датчика зовнішньої температури
налаштування індивідуальних програм для контуру опалення та гарячого водопостачання
графіки зміни зовнішньої температури, опалювальних кривих, витрат і вартості енергоносіїв
налаштування графіка відпусток
можливість одночасного доступу до опалювальної системи з декількох пристроїв
Колір чорний
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 70 мм
Висота 200 мм
Довжина 140 мм
Вага 0.40 кг
Об'єм 0.0020 м3
Забудьте все, що ви знали про регулятори опалення. Тому що EasyControl є революційно іншим: розумний регулятор з додатком робить керування опаленням справді легким і дозволяє вам комфортно контролювати окремі приміщення.
12300 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Bosch Кімнатний термостат EasyControl CT 200, чорний:
Iphouse.com.ua
Комнатный термостат EasyControl CT 200, чёрный
Mekka
Комнатный термостат Bosch EasyControl CT 200 B, чёрный (7736701392)
Vencon.ua
Bosch EasyControl CT 200 B (7736701392)
teploradost.com.ua
Терморегулятор Bosch EasyControl CT 200 B черный (7736701392)
Розумні технології Bosch в керуванні системою опалення

Сучасний світ неможливо уявити без гаджетів і технологій інтернету речей (IoT), що спрощують життя та роблять його більш комфортним.

Як один зі світових технологічних лідерів, концерн Bosch розробляє IoT-продукти та технології для різних сфер бізнесу. Bosch Термотехніка активно впроваджує IoT-продукти та технології під час розроблення та виробництва нових продуктів. Прикладом цього є розумний кімнатний термостат EasyControl, що в поєднанні з Wi-Fi-термоголовками радіаторів забезпечує просте керування опалювальною системою і водночас допомагає скоротити використання енергоресурсів.

Кімнатний термостат Bosch EasyControl CT 200

Виявлення присутності користувача

Термостат EasyControl оснащено функцією виявлення присутності, що реалізується через отримання даних про геолокацію зареєстрованих смартфонів. Регулятор розуміє, коли користувачі перебувають вдома або наближають­ся до нього, і автоматично налаштовує опалення відповідно до щоденного режиму. Завдяки цьому можна знизити споживання енергоресурсів до 10 %, оскільки система опалення працює тільки тоді, коли це дійсно потрібно.

Розумне керування температурою в окремому приміщенні

Для керування температурою в кожній кімнаті будинку чи квартири разом із термостатом Bosch EasyControl використовують термоголовки радіаторів, що встановлюють та під’єднують до термостата через бездротовий зв’язок. Контроль стану, налаштування та регулювання режиму роботи опалювальної системи здійснюють зі смартфона через додаток EasyControl. У додатку можна об’єднати до 20 температурних зон (приміщень). Тому індивідуальні налаштування температури, наприклад, +22 °C у вітальні, +24 °C у ванній кімнаті та +20 °C у спальні – це реальність.

Погодозалежний режим роботи та модуляція

EasyControl забезпечує погодозалежне керування опалювальною системою, отримуючи дані про поточну температуру з мережі інтернет або за використання датчика зовнішньої температури. Під час використання регулятора з конденсаційними котлами Bosch розумний регулятор здійснює керування модуляцією пальника котла. Це означає, що користувачі заощаджують енергоресурси й отримують саме стільки тепла, скільки потрібно для нагрівання.

Дизайн, що надихає

EasyControl, як і всі нові продукти Bosch, має сучасний привабливий дизайн, що стане окрасою будь-якого інтер’єру. Елегантний корпус із чорною або білою скляною поверхнею із сенсорним екраном і підсвічуванням є лаконічним і довершеним.

Індикація стану роботи

EasyControl підтримує зв’язок із користувачем не лише через додаток, але й через колірну індикацію стану роботи. Наприклад, у разі збільшення температури в приміщенні регулятор на кілька секунд засвітиться помаранчевим, а в разі зменшення – синім. Зелена індикація показує, що вдома нікого немає й увімкнено режим енергозбереження. Червоне світло означає, що в системі опалення виникла помилка.

Сумісність із котлами всіх виробників

EasyControl сумісний з усіма настінними газовими опалювальними пристроями Bosch. Для застосування з електричними котлами Bosch, більш старими пристроями або котлами інших виробників доступний адаптер, який просто підключають між котлом і термостатом.

Два варіанти встановлення

Термостат можна встановити на стіні або за допомогою настільної підставки. Це дає змогу розмістити розумний регулятор у бажаному місці. Крім того, EasyControl можна використовувати в автономному режимі та для централізованих опалювальних систем. Усе, що необхідно зробити для керування власною системою опалення, – підключити настільну підставку до розетки 230 В. Для квартир із центральним опаленням і тепловими лічильниками – це чудове рішення як із погляду економії, так і для створення комфорту.

Простий монтаж лише за кілька кроків

Підключення та налаштування EasyControl відбувається досить просто. Інтегрований майстер налаштувань із послідовними кроками та підказками допоможе підключити та запустити пристрій. Усі налаштування та деморежим для ознайомлення з усіма можливостями системи доступні в додатку Bosch EasyControl, що можна безкоштовно завантажити в Apple App Store та Google Play Маркет. Із додатком EasyControl керування системою опалення без зусиль стає ще простішим як вдома, так і в дорозі.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів