Технічні характеристики Dnipro-M Масло компресорне:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип олія
Призначення для змазки
Основні
Тип олія
Призначення для змазки
Обсяг бака 1 л
Параметри упаковки
Ширина 90 мм
Висота 240 мм
Довжина 70 мм
Вага 0.93 кг
Об'єм 0.0015 м3
Компресорне масло Dnipro-M знайшло широке застосування в роботі пересувних і стаціонарних поршневих механізмів. Дане мастило було розроблене для обслуговування і герметизації більшості моделей побутових компресорів, для гарантії довгого життя робочого механізму і його роботи в чистоті.
немає в наявності
Високий ступінь очищення і мінеральна основа гарантують продукту належний опір до окислення відкритих зон контакту деталей компресора. Високоякісне масло відмінно витримує високі термічні навантаження (робоча температура досягає 200 ° С), допомагає запустити компресор і швидко змастити вузли тертя при низьких температурах, а його оптимальний склад перешкоджає появі нагару. Масло Dnipro-M має високий рівень зчеплення, відмінний захист від зносу і повну відсутність залипання. Подібне мастило широко застосовується для зменшення сили тертя всередині компресорів.. Мастило знаходиться в прямій взаємодії з нагрітим стисненим повітрям.

Переваги компресорного масла Dnipro-M проявляються відразу: захист від корозії і старіння, хороша проникаюча здатність, стійкість до дії гарячої та холодної води, довготривалість дії. .

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів