Janod Маленький садівник

код товару: J03187
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Janod Маленький садівник:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид Набір
Стать хлопчик
дівчинка
Тема сад і город
Вікова група 3+
Матеріал дерево
метал
матерчатий
Колір жовтий
бірюзовий
Основні
Тип Ігровий набір
Вид Набір
Стать хлопчик
дівчинка
Тема сад і город
Вікова група 3+
Упаковка картонна коробка
В комплекті граблі
лопатка
лійка
рукавички
Елементи живлення відсутні
Кількість предметів 4 шт
Фізичні
Матеріал дерево
метал
матерчатий
Розмір 28 x 10,5 x 20 см лійка
Колір жовтий
бірюзовий
Гарантія
Гарантія 14 днів
Параметри упаковки
Ширина 280 мм
Висота 200 мм
Довжина 120 мм
Вага 0.58 кг
Об'єм 0.0067 м3
Ігровий набір Маленький садівник - чудова іграшка для дитини, яка обожнює садівництво та наслідувати дорослих. Іграшки виконані з безпечних матеріалів. Розваги в саду - ідеальний спосіб екологічного виховання та ознайомлення дітей з секретами догляду за рослинами. Звичайний полив, згрібання листя і вирощування квітів також є прекрасною можливістю дізнатися про пори року і зміни, що відбуваються в природі.
немає в наявності
Ігри та розваги просто неба. Чим зайняти дитину, або елементи здорового дозвілля

Насолоджуватися свіжим повітрям можна незалежно від пори року чи погоди за вікном. Це буде корисним за будь-якої нагоди – подорожуючи всією родиною, насолоджуючись затишними вечорами, гуляючи в парку чи під час шкільної перерви, у пісочниці чи на спортмайданчику. Головне, щоби діти провели цей чудовий час не з комп’ютером або смартфоном, а активно розважалися. Як це можна організувати?

Iграшки для пляжу та пісочниці

Ігри на пляжі важко уявити без пісочних наборів та інструментів. Фаворитами малюків є відерця, лопатки та грабельки, пасочки, а також машинки-самоскиди, кораблики та ін. Кожна дитина любить грати з природними матеріалами й речовинами, які оточують у повсякденному житті. Під час таких ігор дитина отримує заряд позитивних емоцій, а також удосконалює дрібну моторику й тактильні відчуття. Вона фантазує, вигадує масу ідей із використанням всіляких аксесуарів, покращує творче та логічне мислення, а також просторове сприйняття.

Same Toy Набір для гри з піском, 8 од.

Код товару: B002-5Ut

Яскравий набір – усе, що потрібно для захопливих ігор у піску. Набір складається з 8 кольорових предметів: велике відерце з ручкою, маленька лієчка, граблі, лопатка, черпак, ложка-сито та дві великі форми для пасочок у формі краба та рибки. Із таким комплектом малюки залюбки копатимуть пісок, формуватимуть пасочки та хлюпатимуть водичкою. Такі заняття тренуватимуть зорово-рухову координацію, покращать моторику рук, стимулюватимуть до фізичної активності.

Same Toy Набір для гри з піском із вітрячком, 7 од.

Код товару: HY-1702WUt

Різнокольоровий набір на морську тематику. У наборі 7 предметів: сито-рак, лопатка-­кальмар, пасочки у формі мушлі, спіральної мушлі з омаром, морської зірки, а також тут є морський коник, що може триматися на водній поверхні. Центральним елементом є яскравий вітрячок, заввишки 23 см – нали­ваючи зверху воду, колесо з морськими мешканцями обертатиметься, а вода стікатиме сходинками. Набір допоможе дитині вивчити морських мешканців та зрозуміти основи фізики.

Same Toy Набір для гри з піском «Самоскид», 6 од.

Код товару: 943-1Ut

Дивовижний набір для ігор у пісочниці у формі великого самоскида, у кузові якого лежать 6 різно­манітних предметів: водяний пістолет, лопатка, граблі, лієчка та дві великі пасочки – рибка та морський коник. Яскраві деталі набору привернуть увагу дітей та спонукатимуть до активних ігор із піском. Довжина самоскида 34 см, його кузов досить ємний та повністю відкидається. У ньому можна перевозити пісок, а для зручності спереду є мотузка. Водяний пістолет повністю безпечний для дитини. Він урізноманітнить дитячі сюжетно-рольові ігри. Усі елементи вироблено з якісної пластмаси.

Same Toy Набір для гри з піском із лійкою, 6 од.

Код товару: HY-1504WUt

Набір яскравих предметів – усе, що потрібно для захопливих ігор у піску. За допомогою такого набору можна ліпити всілякі фігурки й будувати замки та тунелі. Тут є лійка, лопатка і 4 формочки у вигляді морської зірки, черепахи, мушлі й омара. Усі елементи яскраві та різнокольорові. Без сумніву, вони привертатимуть увагу і стимулюватимуть образне мислення дитини. Гра з піском допомагає розвинути координацію рухів, уважність, посидючість і дрібну моторику.

Same Toy Набір для гри з піском – Stacking cups, 7 од.

Код товару: 618-10Ut

Цікавий та різнокольоровий набір Stacking cups із колобком-брязкальцем. У наборі: 6 пасочок у формі зірок та кулька-брязкальце. Формочки відрізняються за розміром та кольором. На дні кожної можна знайти порядковий номер та індивідуальний малюнок: бабка, гусінь, бджілка, сонечко, метелик, равлик. Окрім розвитку дрібної моторики, малюки навчаються розрізняти кольори, форми, розміри предметів, складати пасочки одна в одну, або одна на одну, як пірамідку, вивчають цифри від 1 до 6, а також назви комах. Максимальна висота зібраної пірамідки – 40 см.

Same Toy Набір для гри з піском «Синє відерце», 8 од.

Код товару: HY-1204WUt-1

Розвивальний набір для ігор у піску.

У різнокольоровому наборі 5 пасочок (черепаха, рак, замок, міст, пальма), лопатка, відерце й морський коник, що триматиметься на воді.

Іграшки виконано в яскравій кольоровій гамі. Граючи, дитина буде розвивати тактильні відчуття й зміцнювати м’язи рук.

Відерце синього кольору з ручкою, заввишки 15 см.

Водяна зброя

Водяна зброя, мабуть, одна з небагатьох іграшок, яка сподобається дитині та дорослому ­­будь-якої статі та в будь-якому віці від 5 до 100 років! На пляжі, надворі, на дитячому святі, студентській вечірці й навіть на солідному корпоративному заході веселі водяні «шутери» із цією зброєю викликатимуть захват у всіх. Водяні битви корисні, підвищують тонус і поліпшують настрій, можуть принести масу неймовірних емоцій. Гра з водяними пістолетами розвиває спритність, влучність, координацію рухів, нестандартне мислення, а також спонукає до активних дій і загартовує.

Same Toy Водяний електричний бластер

Код товару: 777-C1Ut

Унікальна водяна зброя Same Toy у формі космічного бластера забезпечить море бризок, веселощів та вибух сміху. Фантастичні водомети вирізняються оригінальним дизайном, високою деталізацією та зручністю у використанні. Легкий у використанні пістолет можна швидко перезаряджати без допомоги дорослих. Досить наповнити ємність водою й можна продовжувати морський бій. Бластери стріляють водою на відстані до 5 м.

Битви водяними струменями абсолютно безпечні та прекрасно урізноманітнюють пікнік або прогулянку біля води. Брати участь у водяних «батлах» буде цікаво як дітям, так і дорослим.

Ця модель дуже мобільна, у її арсеналі компактна, але містка «обойма» для води. Водомет можна вдягти на руку завдяки зручному і м’якому гумовому ремінцю та поринути у веселі водні баталії.

  • Комплектація: водомет, зарядний пристрій USB, акумуляторна батарея 4.8 v.
  • Розмір водомета (д × ш × в): 31 × 13 × 13 см
  • Об’єм резервуара: 200 мл

Same Toy Водний електричний бластер з рюкзаком

Код товару: 777-C2Ut

Фантастична водяна зброя, майже як у мисливців за привидами, складається з водомету, що вдягається на руку, та резервуара з водою, що вдягається на спину, як рюкзак. Елементи поєднуються між собою прозорою трубкою, через яку вода подається в «зброю». Під час пострілів блок «стволів» обертається, як у справжнього кулемета. Живиться від акумулятора, що є в комплекті.

  • Комплектація: водомет, резервуар для води, прозора трубка, акумулятор, USB-кабель для заряджання, ремінь 2 од.
  • Розмір водомета (д × ш × в): 31 × 13 × 13 см
  • Розмір резервуара (ш × в × г): 17,5 × 30 × 4,5 см
  • Об’єм резервуара: 1 200 мл

Мильні бульбашки

Мильні бульбашки – це проста, весела розвага, яку люблять не тільки діти, але й дорослі. Мильні бульбашки цікаві дітям упродовж багатьох десятиріч. Як виявили психологи Ланкастерського університету, ця маленька забавка для малечі різного віку є неймовірно корисною для їх подальшого розвитку. Малюки до 3 років із великим захопленням спостерігатимуть і намагатимуться спіймати райдужні бульбашки. А от старші дітлахи можуть самостійно їх видувати і навіть змагатися з друзями, хто створить найбільшу кульку.

goki Мильні бульбашки 60 мл в асортименті

Код товару: 15053G

Same Toy Bubble Gun Рупор зі світлом

Коди товарів: 925AUt

Same Toy Bubble Gun Дельфін

Коди товарів: 802Ut

Same Toy Bubble Gun Жираф

Коди товарів: 801Ut

Малювання крейдою

Малювання на асфальті – чудовий спосіб бавитися з користю. Адже це не просто веселе заняття під час прогулянки. Це справжнє виявлення творчості, під час якого дитина пізнає навколишній світ і розвивається. Коли дитина малює крейдою на асфальті, то в неї розвивається пам’ять, увага, мислення і здатність аналізувати.

goki Набір крейди для асфальту 15 од., у відерці

Коди товарів: SP401G, 58527G

Малювання на асфальті піднімає настрій, налаштовує на дружелюбність, позбавляє роздратування і формує правильне уявлення про безпечні ігри на асфальті.

Усі дітлахи обожнюють творчі заняття, бо вони дають змогу проявити себе. Німецький бренд goki пропонує ціле відерце з набором великої кольорової крейди. Малюнки на асфальті будуть різноманітними та яскравими. До того ж відерце з крейдою можна брати на прогулянку або в школу. Творчий процес спонукатиме дітлахів більше гуляти на свіжому повітрі, що позитивно позначиться на здоров’ї.

Спортивні аксесуари

Заохотити дитину до активного та здорового способу життя – гідна мета батьків. Турбота про здоров’я дітей та їх повноцінний фізичний розвиток є одним з основних завдань суспільства. А що може бути кращим, ніж рухлива та весела гра просто неба?

Використання будь-яких спортивних аксесуарів:

  • покращує фізичні дані дитини;
  • виховує корисні навички;
  • навчає працювати в команді;
  • формує цілеспрямованість, витривалість, сміливість;
  • розвиває аналітичні здібності;тренує вміння прогнозувати ситуацію;
  • прищеплює відчуття поваги до суперника;
  • сприяє розвитку комунікативних здібностей;
  • зміцнює імунітет завдяки достатній роботі всіх груп м’язів;
  • розвиває м’язи опорно-рухового апарату, витривалість, сили організму;
  • поліпшує координацію вестибулярного апарату;
  • покращує гнучкість;
  • поліпшує роботу серцево-судинної, легеневої систем.

goki Скакалка в асортименті

Коди товарів: 63958G

Спортивний інвентар для активних ігор на вулиці. Скакалки чотирьох кольорів, ручки з натуральної деревини у вигляді кумедних тваринок. Мотузка надзвичайно міцна, а ручки якісно оброблено, тому батьки можуть не турбуватися за безпеку дітей. Довжина скакалки не регулюється і складає 2,5 м, підходить дітям і підліткам із ростом до 165 см.

nic Скакалки

Коди товарів: NIC536081, NIC536083

Класична іграшка для вулиці – скакалка німецького бренда nic – принесе задоволення та безліч емоцій дітям від 5 років. Мотузка надзвичайно міцна, а ручки вироблено з бука. Довжина скакалки не регулюється і складає 2,5 м, підходить дітям і підліткам зростом до 165 см.

goki Скакалка Peggy Diggledey

Код товару: 63925G

Скакалка-резинка goki – цікаве знаряддя для ігор на свіжому повітрі.

Довжина резинки 5 м, її можна регулювати залежно від виду гри та кількості гравців.

Для дітлахів від 4-х років.

nic Канат натуральний

Код товару: NIC536080

Канат для перетягування завдовжки 5 метрів чудово підходить для веселих спортивних змагань. Діти діляться на дві команди й беруться за канат з обох боків. За сигналом тренера діти з усієї сили намагаються перетягнути гравців протилежної команди на свій бік. Перетягуючи канат, дитина не тільки розважається, а ще й фізично тренується – у процесі гри задіяні всі основні групи м’язів. Рекомендований вік від 5 років.

goki Гра Кік-Бол

Коди товарів: 15162G

Німецький виробник іграшок goki пропонує дітлахам активну та розвивальну гру – сокс. Сокс (англ. socks – шкарпетка) – м’який в’язаний м’ячик для футбігу, яким можна грати будь-де: у школі, дитсадку, вдома, на вулиці. Кожен може долучитися до гри, підлітки і дорослі залюбки візьмуть участь у змаганнях на спритність та кмітливість. Гра має правила, але можна вигадувати й власні. Навчіть дітей грати в активні ігри. Нехай їхнє дитинство стане щасливішим і цікавішим!

Садівництво

Дитячі садові інструменти стануть у нагоді під час виконання незначних садово-городніх робіт, догляду за садовими рослинами, для їх саджання, прополювання, розпушування ґрунту. Садові інструменти сприятимуть заохочуванню дитини до праці й допоможуть їй доглядати за садом. Використовувати садові інструменти просто та безпечно. Гра з ними подарує дитині багато задоволення й радості. Садові інструменти міцні й надійні. Допомога дорослим на дачі прищепить дитині любов до землі, навчить цінувати та розрізняти квіти, дерева, овочеві та фруктові рослини.

Janod Садовий візок

Код товару: J03194

Садовий візок французького бренда Janod доповнить веселі дитячі ігри в пісочниці або в саду. Візок яскравого помаранчевого кольору виготовлено з металу.

У комплекті з візком є невеликі граблі й лопатка, які діти можуть брати із собою. Також у візку можна перевозити улюблені іграшки. Розмір: 76,5 × 38 × 34,5 см.

goki Ігровий садовий візок

Код товару: 14059G

Одноколісний візочок німецького бренда goki урізноманітнить ігри в пісочниці або в саду. Візок яскравого червоного кольору вироблено з металу, ручки та колесо – із пластику. Перед прогулянкою дітлахи можуть взяти із собою лопатки, граблі, відерця й покласти все це в зручну тачку. У візочку можна перевозити великий, але такий улюблений конструктор, іграшки, інструменти тощо. Розмір: 74 × 31 × 33,5 см.

nic Граблі металеві

Коди товарів: NIC535744, NIC535746

Металевими граблями малюкові буде легко громадити листя на дворі або на городі. Довжина загальна – 97 см, довжина руків’я – 70 см.

Працюючи разом із дорослими, дитина буде прагнути допомагати й привчатися до трудової діяльності.

Завдяки високій якості продукції немає ризику поломки інструменту, тож граблі можна використовувати довгий час, до того ж, це просто й безпечно.

nic Набір садових інструментів

Коди товарів: NIC535396, NIC535394

Прополоти грядки, полити галявини, набрати землі й багато іншого – усе це зможе зробити маленький помічник по господарству. Безліч яскравих предметів урізноманітнять гру й зроблять її цікавою. Малюку сподобається доглядати за садом. Яскравий набір садових інструментів складається з двох лопаток та граблів – вони зовсім не такі, як грабельки для гри в пісочниці. Вони з дерев’яним руків’ям та металевою робочою частиною й дуже схожі на справжні. Розмір – 30/39 см, рекомендовано дітлахам від двох років. Радимо придбати саджанці різних квітів і зробити з малюком квітник, який він доглядатиме.

nic Лопатка металева

Коди товарів: NIC535116, NIC535114

Особливе місце займає гра в саду. І саме тому, німецьким брендом дитячих іграшок nic створено цей садовий інструмент – лопатку.

Вона зовсім не така, як для гри в пісочниці.

Лопатка з дерев’яним руків’ям та металевою робочою частиною – дуже схожа на справжню.

nic Відро металеве

Коди товарів: NIC535054, NIC535056, NIC535057

Дитяче металеве відерце німецького бренда nic – яскравий і цікавий подарунок для малюка. Барвисте і зручне відерце з дерев’яною ручкою буде корисним для захопливих ігор із піском на пляжі, у пісочниці, у саду. З його допомогою малюк може створювати конструкції з піску. А ще у відерці можна переносити кубики, іграшки, воду. Розмір: висота – 15 см, діаметр – 17 см, об’єм – 1,5 л.

Janod Набір «Маленький садівник»

Код товару: J03187

Ігровий набір «Маленький садівник» Janod – чудова іграшка для дитини, яка обожнює садівництво та наслідувати приклад дорослих. Іграшки виконано з безпечних матеріалів. Розваги в саду – чудовий спосіб екологічного виховання та ознайомлення дітей із секретами догляду за рослинами. У комплекті: лопатка, граблі, лійка та рукавички. Розмір лійки: 28 × 10,5 × 20 см.

goki Набір «Садові інструменти в сумці»

Код товару: 63892G

Набір інструментів для маленького садівника рекомендовано для дітей від трьох років. Він прослужить довгий час і подарує дитині море яскравих вражень. Малюки із цікавістю не лише гратимуть, але й вчитимуться. У сумці є всі необхідні інструменти для гри в саду – дві лопатки, грабельки та лійка. Розмір: 30 × 17 × 17 см.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів