Главная - Игрушки и товары для детей - Игрушки - Игровые фигурки и принадлежности - Roblox - Игровая коллекционная фигурка Сore Figures Richard, Redcliff King

Roblox Игровая коллекционная фигурка Сore Figures Richard, Redcliff King

код товара: ROG0110
Предыдущее
Следующее
Технические характеристики Roblox Игровая коллекционная фигурка Сore Figures Richard, Redcliff King:
Основные параметры
Полный список параметров
Тип игровые фигурки
Вид набор
фигурка
Серия Core Figures
Рекомендованный возраст от 6 лет
Размеры 8 см высота
Материал пластмасса
Основные
Тип игровые фигурки
Вид набор
фигурка
Серия Core Figures
Рекомендованный возраст от 6 лет
Количество 1 шт + аксесуари
Размеры 8 см высота
Питание не требует батареек
Материал пластмасса
Упаковка открытая упаковка
Особенности подвижные части тела
Комплектация 1 фигурка
аксессуары
контрольный список коллекционера
эксклюзивный код для получения предметов в игре «ROBLOX»
Гарантия
Гарантия 14 месяцев
Параметри упаковки
Ширина 120 мм
Высота 50 мм
Длина 150 мм
Вес 0.06 кг
Объем 0.0009 м3
Ричард - лидер Королевства Редклиффов, командующий армией из десятков тысяч рыцарей для защиты от вторжения Корблоков. Иногда он может быть довольно упрямым, но многие скажут вам, что это его лучшая черта. Вдохновляющий тактик, лидер и воин, он никогда не знает, когда сдаваться, даже когда шансы против него сложены.
459 грн*
нет в наличии
Где купить: Roblox Игровая коллекционная фигурка Сore Figures Richard, Redcliff King:
Iphouse.com.ua
Игровая коллекционная фигурка Jazwares Roblox Core Figures Richard, Redcliff King
Mekka
Игровая коллекционная фигурка Roblox Core Figures Richard, Redcliff King (ROG0110)
Скарби (ckapbu.com)
Фигурка Jazwares ROG0110 Red
Гру створюєш ти! Jazwares Roblox

Roblox – найбільша ігрова онлайн-платформа, що налічує понад 15 мільйонів ігор, створених її користувачами. Щомісяця понад 1,4 мільйона активних українських гравців відвідують платформу Roblox, щоб уявляти, будувати та грати в захопливі 3D-світи.

Беззаперечна популярність Roblox підтверджується й стрімким зростанням кількості геймерів — лише за минулий рік їхня кількість зросла більш ніж у тричі*, що додатково підкреслює трендовість і популярність гри.

Продукцію Roblox можна придбати в найкращих ігрових крамницях країни. Поціновувачі ігрових колекційних фігурок зрадіють новому трендовому асортименту, що створено за мотивами найпопулярніших Roblox-ігор, героїв і розробників.

Core Figures Fish Simulator: Diver W5

Код товару: ROB0191

Зроби глибоке занурення та дізнайся все про неймовірне підводне життя разом із Fish Simulator: Diver. Десь поряд існує величезний живий світ, який чекає на дослідження. Отож, приєднуйся до експерта «Дайвера» та разом вирушайте в цікаву пригоду за неймовірними відкриттями. Фігурка заввишки 8 см має рухомі частини тіла, сумісні та взаємозамінні з частинами інших оригінальних фігурок Roblox.

Сore Figures Nefertiti: the Sun Queen W3

Код товару: ROG0105

З давніх-давен Нефертіті було короновано як всемогутню Королеву Сонця.

Будучи найвеличнішою жінкою в усьому Єгипті, вона подорожувала пустелями Роблокса, використовуючи свій проклятий меч, аби знищити будь-кого, хто спробує перешкоджати її правлінню.

Сore Figures Mythical Unicorn

Код товару: ROG0109

Сила веселки та блиску тече в тобі! Візьми потужний меч Rainbowrath: Avenger та поринь у магічну пригоду, поширюючи щастя та радість на весь Roblox-світ. Цей легендарний єдиноріг відомий як гарний стрілець, який вправно використовує свої підкови, щоб збивати з ніг ворогів.

Core Figures Queen Mab of Fae W3

Код товару: ROG0108

Істинна сутність всемогутньої Королеви фей оповита таємницею. Однак більшість роблоксианців, яким пощастило її побачити, стверджували, що вона насправді дуже чарівна. Королева Маб має потужну магічну ауру, яка обманом захищає своє чарівне царство від непроханих гостей.

Environmental Set Fashion Famous W1.5, набір 4 од.

Код товару: 19821R

Дайте волю своєму внутрішньому модельєру, адже є безліч стильного одягу, зачісок і аксесуарів із сенсаційної гри Fashion Famous PixelatedCandy на Roblox. Допоможіть PeachyAlexx і Ice_bear справити враження на суддів, створюючи з друзями унікальні стилі, а згодом готуйтеся до підкорення омріяного подіуму. Хто стане справжньою модницею? Пробудіть почуття стилю разом із Fashion Famous, що вже надихнула мільйони роблоксианців з усього світу. Фігурки заввишки 8 см мають рухомі частини, сумісні та взаємозамінні з частинами інших оригінальних фігурок Roblox.

Feature Vehicle Jailbreak

Код товару: 10774R

Патрулюйте вулиці пліч-о-пліч з елітним тактичним підрозділом культової гри «Втеча з в’язниці». Курсуйте вулицями міста в броньованому фургоні SWAT у пошуках злочинців-втікачів, перш ніж вони пограбують місто та посіють у ньому хаос. Завжди будьте готовими до надзвичайних ситуацій — від пограбувань банків до крадіжок ювелірних магазинів, і допоможіть повернути в місто закон і порядок.

Large Vehicle The Abominator W3

Код товару: 10773R

Чи можливо уявити, що поїздка до супермаркету може бути веселою?

Мчіть вулицями Роблоксії на потужному автомобілі з турбо­наддувом, який ніби провокує натиснути на педаль. Розроблене інженерами Roblox Q_Q авто оснащене надміцним металевим каркасом із жорстким загостреним бампером.

Environmental Set Jailbreak: Great Escape W5, набір 4 од.

Код товару: ROB0216

У 2017 році Badimo здійснила справжню революцію в жанрі екшн-гри з відкритим світом, створивши Jailbreak. Тепер є можливість відтворити улюблені епічні сцени з популярної екшн-гри «Втеча з тюрми». А на чий бік стати: можливо разом зі співкамерниками сплануєте блискавичну втечу чи спіймаєте всіх злочинців, перш ніж вони пограбують місто? Час обирати.

Game Packs Neverland Lagoon: Tales of FeyDorf W3

Код товару: ROG0141

Фрідріх і Даліда об’єд­нуються, аби вирушити у фантастичну подорож Лагуною Неверленд. Візьміть припаси в селі Фейдорф і розпочніть неймовірні пригоди в пошуках заповітних скарбів. Фігурки мають взаємозамінні частини тіла, які можна змішувати, створюючи унікальних персонажів із колекції.

Feature Vehicle SharkBite: Duck Boat W2

Код товару: 19871R

Кря-кря! Піднімай ноги й насолоджуйся прекрасним днем у відкритому морі. Сонце світить, вітри дмуть і… акули йдуть! Запроси кількох друзів і вирушайте на качиному човні на прогулянку. Але пильнуйте: акули поруч і готові атакувати. Спробуйте втекти, поки ще можете.

Mix & Match Set Pirate Showdown, набір 4 од.

Код товару: ROB0212

Створіть свій власний екіпаж піратів, змішуючи та поєднуючи різні частини й аксесуари з усієї колекції іграшок Roblox, потім вирушайте в плавання семи морями в пошуках скарбів. Ким бути — безжалісним піратом або авантюрним капітаном — обирайте самі. Уявіть власну епічну морську пригоду разом із цим унікальним ігровим набором, і готуйтеся, адже простори «Проклятого моря» приховують багато загроз.

Core Figures Richard, Redcliff King

Код товару: ROG0110

Річард — цар Королівства Редкліфф, що командує десятитисячною армією лицарів, захищаючись від ворожого вторг­нення Корблокса. Часом він може бути досить впертим, але багато хто скаже, що це одна з його найкращих рис. Натхненний тактик, лідер і воїн, що ніколи не втрачає надії на перемогу, навіть тоді, коли сили зовсім нерівні.

Core Figures Robot 64: Beebo W5

Код товару: ROB0194

Beebo — герой популярної гри zKevin Robot 64. Незважаючи на те, що це робот зі штучним інтелектом, він добре опанував різні акробатичні трюки та допоміжний інструмент. Завдяки цьому Beebo вдається збирати дедалі більше конусів морозива та цукерок. Його завдання — допомогти Dr. Smar перемогти Сонце, перш ніж воно знищить усе на світі.

Feature Environmental Set Dance Your Blox Off W3

Код товару: ROG0127

Ласкаво просимо до Set Dance Your Blox Off! Готуйтеся до тяжких тренувань, щоб прокласти шлях до перемоги в танцювальному конкурсі. Усі творчі рішення ухвалюєте самостійно: від костюма до хореографії.

 

*Статистичні дані щодо цього показника наведено по Україні

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров