Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Roblox - Ігрова колекційна фігурка Сore Figures Welcome to Bloxburg: Glen the Janitor W3

Roblox Ігрова колекційна фігурка Сore Figures Welcome to Bloxburg: Glen the Janitor W3

код товару: ROG0106
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Roblox Ігрова колекційна фігурка Сore Figures Welcome to Bloxburg: Glen the Janitor W3:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид набір
фігурка
Серія Core Figures
Рекомендований вік від 6 років
Розміри 8 см висота
Матеріал пластмаса
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид набір
фігурка
Серія Core Figures
Рекомендований вік від 6 років
Кількість 1 шт + аксесуари
Розміри 8 см висота
Живлення батарейки не потрібні
Матеріал пластмаса
Упаковка відкрита упаковка
Особливості рухливі частини тіла
Комплектація 1 фігурка
аксесуари
контрольний список колекціонера
ексклюзивний код для отримання предметів у грі «ROBLOX»
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 120 мм
Висота 40 мм
Довжина 150 мм
Вага 0.06 кг
Об'єм 0.0007 м3
Щодня компанія має багато завдань, мити підлогу від пролитих напоїв, відновлювати стіни будівель від графіті, прибрати залишився жителями сміття. Приєднуйся до збирання Блоксбурга.
459 грн*
немає в наявності
Де купити: Roblox Ігрова колекційна фігурка Сore Figures Welcome to Bloxburg: Glen the Janitor W3:
Iphouse.com.ua
Игровая коллекционная фигурка Jazwares Roblox Core Figures Welcome to Bloxburg: Glen the Janitor W3
Mekka
Игровая коллекционная фигурка Roblox Core Figures Welcome to Bloxburg: Glen the Janitor (ROG0106)
Скарби (ckapbu.com)
Фигурка Jazwares ROG0106
Характеристики:

  • Висота фігурки - 8 см
  • Вікова категорія - 6 +
  • Розміри упаковки - 17,5 х 12 х 4,5 см
  • Матеріал - пластик

Комплектація:

  • Фігурка героя Glen the Janitor - 1 шт
  • Аксесуари
  • Контрольний список колекціонера
  • Ексклюзивний код для отримання предметів в грі «ROBLOX»

Фігурка має рухомі частини тіла, сумісні і взаємозамінні з частинами від інших оригінальних фігурок Roblox.

Roblox. Зв’язок реального та віртуального світів

Про Roblоx мало хто чув. Про Roblоx сьогодні чула, напевно, кожна дитина. Про Roblоx сучасні школярі вже не лише чули, а й активно працюють та грають у цьому середовищі, а дехто й заробляє на цьому. Три суперечливі фрази. Однак це є свідченням того, як користувачі стрімко знайомляться з новою технологією. Ще рік тому про Roblox чули одиниці. Проте ми ще на початку його популярності в Україні.

Свобода творчості

Roblox — це не зовсім звичайна гра. Це одночасно і гра, і платформа для уявлення та створення гри. Широкі можливості платформи надають змогу досить легко реалізувати чимало незвичайних ідей. На перший погляд, здається, що гра схожа на Minecraft. Таке враження складається, можливо, через доволі схожий зовнішній вигляд героїв. Однак у Roblox вони більш артикульовані й довершені. Платформою реалізовано низку ігор жанру «пісочниця», але можна створити майже все, що заманеться, — чарівний будинок мага, хмарочос чи фортецю. Міні-ігри є лише частиною того, що можна створити завдяки платформі Roblox. Крім того, це можуть бути й ігри різних жанрів, наприклад: шутери, аркади, перегони або мікс жанрів. Особливість полягає у свободі творчості: можна обрати стиль, вигляд (скін) героя та його ролі в грі, а також функціональні здібності. Вагомою перевагою платформи є те, що міні-ігри можна оновлювати, розробляти сезони.

Платформа, що не набридатиме

Американська компанія Jazwares, що виготовляє трендові та якісні іграшки, має ліцензію Roblox на створення ігрових фігурок до цієї гри, які пропонують сезонами й серіями. Уже цієї весни низку таких товарів запропонують найкращі магазини країни, а весь асортимент буде на складі ERC — єдиного бізнес-партнера Jazwares із дистрибуції ігрових колекційних фігурок Roblox (а ще Minecraft та Fortnite).

У пошуку кодів

Складається враження, що фігурки Roblox подібні до героїв Lego. Проте, вони, звісно, відрізняються. Їхні деталі можна міксувати та міняти місцями, створюючи власного персонажа. Найціннішим є те, що в комплекті кожного продукту (фігурки або набору) є секретний код (Redemption Code), яким можна активувати в онлайн-грі додатковий аксесуар чи зброю. Гравці з досвідом саме для цього й купують цю продукцію, збираючи не фігурки, а коди. Така особливість створює додатковий зв’язок реального світу з віртуальним і неабияк заохочує прихильників до колекціонування.

Mystery Figures Amethyst (19815)

Колекційні фігурки Mystery Figures. Серія 3

Пакування цих фігурок закрите, тому вміст повністю приховано. Зовні на пакуванні викарбовано літеру (це одна із шести, що утворюють слово Roblox). Всередині – фігурка-сюрприз (одна з 24-х можливих із серії Mystery Figures 3 Series). Коробки можна використовувати для урізноманітнення гри, будуючи усілякі конструкції, чи викладати з них інші слова. Кожну фігурку продають окремо та постачають з ексклюзивним кодом віртуального елемента. Фігурки мають взаємозамінні елементи й аксесуари, які можна поєднувати між собою, створюючи унікальних персонажів для власної колекції.

Core Figures

Sun Slayer ROB0192

Літаючий лицар, що має справжнє серце й гострий як лезо меч, Sun Slayer завжди сяє найяскравішим світлом у найтемніші часи. У комплекті є ігрова фігурка, меч, що вражає правдою, золотий щит та ексклюзивний код для отримання предмету у віртуальній грі.

Tohru: the Phantom Claw ROB0195

Тору – нащадок легендарного короля Шінобі, клану Сталевого Тигра. Його ганебно вигнали зі свого селища після того, як запідозрили в читанні старовинних манускриптів у священній бібліотеці. Саме там Тору й дізнався про техніку фантомного кігтя Ніндзюцу та його надзвичайну силу. Тепер він мандрує світом, сподіваючись опанувати цей дар чи прокляття, не полишаючи надію одного дня повернутися додому. Стережіться фантомного кігтя!

Battlebot 5000 ROB0190

Надворі 5 002 рік. Роботи правлять світом, наймогутніший із них – DuelDroid. Йому лише два роки, але це ще нічого не означає. Він завжди готовий до бою, використовуючи свої кігті-кинджали або могутній молот. Чи довго Battlebot 5000 буде найбільш суворим роботом у блоці?

Glen the Janitor ROG0106

Чистоту у великому місті Bloxburg підтримує клінінгова компанія, в якій працює Glen. Щодня компанія має багато завдань: миття підлоги від пролитих напоїв, відновлення стін будівель після графіті, прибирання залишеного мешканцями сміття. Glen закликає всіх долучитися до прибирання. У комплекті є фігурка Glen з аксесуарами для прибирання та унікальний код для отримання предмета у віртуальній грі.

Game Pack

Egg Hunt: The Great Yolktales

Код товару: ROG0119

Відкрий «Містичну енциклопедію» та розпочни подорож унікальними світами в пошуках казкових яєць. Мандруй, розв’язуючи небезпечні завдання за омріяну винагороду. Чи зможеш зібрати усі? В ігровому наборі є дві фігурки героїв, казкові яйця й унікальний код для отримання нового предмета в грі.

Legendary: Gatekeeper’s Attack

Код товару: ROB0206

Армія зловмисних скелетів під керівництвом темного некроманта рухається до середньовічного міста. Останньою надією на виживання є гравець. Необхідно заволодіти стародавньою зброєю, здолавши охоронця вівтаря, і готуватися до вирішального поєдинку з темною силою.

У наборі є дві ігрові фігурки, що мають взаємозамінні елементи й аксесуари, які можна міняти між собою, створюючи унікальних персонажів для власної колекції. Обов’язковий елемент – унікальний код.

Neverland Lagoon: Salameen the Spider Queen

Код товару: ROB0207

«Приєднуйся до мене, і разом ми зможемо правити Царством!» Таку пропозицію отримає той, хто знайде королеву в Neverland Lagoon. Він постане перед вибором – стати лордом і служити разом із нею чи не коритися, але тоді вона може стати найстрашнішим кошмаром. Зробіть свій вибір.

У наборі є дві фігурки героїв з аксесуарами і секретний код для віртуальної гри. Як і решта, фігурки мають взаємозамінні деталі тулуба й аксесуари.

Multipack

Night of the Werewolf

Код товару: ROB0214

Коли сонце сідає й місто вкриває темрява, настає час перевертнів, вони блукають вулицями вікторіанського міста в пошуках поживи. Щоночі мешканці зазнавали нападів на власні будинки, ніхто не був захищений від перевертнів. Настав час це змінити, тож приєднуйся до нічних героїв і разом обороняйте місто від вовкулак. В ігровому наборі Night of the Werewolf є шість фігурок різноманітних персонажів з аксесуарами та унікальний код для отримання предмету у віртуальній грі.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів