Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Tefal IXEO QT1020 All in One:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип вертикальний відпарювач
прасувальна система
Потужність 1600 Вт
Tехнологія підошви Turbo Steam
Підключення дротове
Колір чорний
мідний
Габарити (ВхШхГ) 400 х 1660 х 400 мм
Тип
Тип вертикальний відпарювач
прасувальна система
Основні характеристики
Потужність 1600 Вт
Tехнологія підошви Turbo Steam
Підключення дротове
Об'єм ємності для води 1000 мл
Режими
Вертикальне відпарювання
Постійний пар 35 г/хв.
Можливості
Автоматичне відключення
Додатково
Комплектація затискачі для одягу 2 шт
насадка з ворсом для грубих тканин
гарантійний талон
інструкція
Особливості картридж для збору накипу
Фізичні параметри
Колір чорний
мідний
Габарити (ВхШхГ) 400 х 1660 х 400 мм
Вага 13.73 кг
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 440 мм
Висота 480 мм
Довжина 490 мм
Вага 13.54 кг
Об'єм 0.1035 м3
Пристрій Tefal IXEO QT1020E0 створено за принципом «два в одному» і поєднує в собі функції прасування і відпарювання. Вбудовану дошку можна встановлювати в трьох різних положеннях, вибираючи оптимальний варіант відповідно до вашої задачі. Потрібно всього 45 секунд, щоб праска нагрілась і прийшла в робочий стан. Потужність 1600 Вт і паровий удар дозволяють впоратися з найжорсткішими складками. Відключіть девайс від основи і доглядайте за шторами і меблями, не переміщаючи весь комплекс. За рахунок цього ви легко освіжите речі, впораєтеся зі стійкими забрудненнями і позбудетеся від хвороботворних мікробів і бактерій. Корпус регулюється по висоті. Для більшої мобільності передбачені коліщатка. Завдяки ємності резервуара 1 л не треба часто перериватися, щоб долити воду, а при необхідності це можна зробити, не відключаючи прилад.
немає в наявності
ІXEO POWER Tefal. Кайфуй. Парогенеруй!

Прасувальна система ІXEO POWER Tefal – гарантія святкового настрою вже під час підготовки до заходу, а захоплені погляди на вечірці підтримуватимуть його всю ніч. Коли перші вітрини починають прикрашати гірляндами, а на центральній площі міста з’являються перші продавці глінтвейну, то приходять вони — новорічні корпоративи.

І якщо нові костюми та плаття кольору, що символізує наступний рік, вже придбано, записи до майстрів манікюру та перукаря підтверджено, то саме час попіклуватися про останню годину підготовки до свята.

Тканини бувають різні, до кожної потрібен свій підхід для усунення зморшок. Але є універсальне рішення, що допоможе швидко та зручно повернути святковий вигляд навіть найвибагливішій сукні.

Потужна, як парогенератор, і стильна, як витвір мистецтва. Прасувальна система IXEO POWER Tefal займає мало місця та найліпше підходить для молодих сучасних людей, які цінують свій час та піклуються про зовнішній вигляд.

Універсальна прасувальна система

IXEO POWER Tefal — прасувальна система «все в одному», яка замінить праску, парогенератор, відпарювач і прасувальну дошку одночасно.

Це розумне рішення для боротьби зі зморшками на тканині. ІXEO POWER Tefal — унікальна універсальна прасувальна система, яка складається з праски, відпарювача, прасувальної дошки Smart Board.

Smart-дошка IXEO POWER функціонує в трьох позиціях для зручного прасування й комфортного відпарювання: горизонтально, вертикально та під кутом 30°.

Потрібно лише заповнити резервуар водою, натиснути кнопку й через 70 секунд інноваційна система готова до роботи.

Складна робота в радість

Завдяки ергономічній формі прасувальна насадка ідеально лягає в руку, а з огляду на невелику вагу користувач не втомлюватиметься навіть під час прасування великої кількості білизни. Знімний резервуар зручно тримати й відпарювати меблі та штори. Це дуже актуально в будь-який сезон, адже пара усуває запахи і 99,9 % бактерій.

Відчуйте кайф від прасування! Завдяки технології високого тиску потужність пари досягає 5,8 бар, а паровий удар — до 200 г/хв.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів