Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Haier HWD80-B14686:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип прально-сушильна
Тип завантаження фронтальна
Клас енергоспоживання B
Клас прання A
Клас віджиму B
Завантаження білизни для прання 8 кг (5 кг сушка)
Швидкість віджиму ( максимальна ) 1400 об/хв
Програми Сушіння за таймером
Автоматичне сушіння
Тип двигуна Інверторний
Колір білий
Висота 84.5 см
Ширина 59.5 см
Глибина 46 см
Основні
Тип прально-сушильна
Тип завантаження фронтальна
Клас енергоспоживання B
Клас прання A
Клас віджиму B
Завантаження білизни для прання 8 кг (5 кг сушка)
Швидкість віджиму ( максимальна ) 1400 об/хв
Функції
Програми Сушіння за таймером
Автоматичне сушіння
Додаткові опції старт/стоп/пауза
Управління і дисплей
Дисплей
Тип дисплея LED
Додатково
Особливості пам'ять (Memo)
Зміна температури прання
Автоматичне зважування білизни
Регульований термостат
Захист від дітей
Тип двигуна Інверторний
Тип барабана Pillow
Фізичні
Колір білий
Діаметр завантажувального люка 36 см
Об'єм барабана 55 л
Рівень шуму при пранні 58 дБ
Рівень шуму при віджиманні 71 дБ
Вага 82 кг
Кут відкриття дверей 180 º
Габарити
Висота 84.5 см
Ширина 59.5 см
Глибина 46 см
Гарантія
Гарантія 36 місяців
Параметри упаковки
Ширина 660 мм
Висота 950 мм
Довжина 580 мм
Вага 82.00 кг
Об'єм 0.3637 м3
Клас енергоспоживання: B; Клас прання: A; Клас віджиму: B; Тип завантаження: фронтальна; Завантаження білизни: 8 кг; Швидкість віджиму (максимальна): 1400 об/хв; Колір: білий;
немає в наявності
Новинки сезону від Haier

Провідний світовий виробник побутової техніки та електроніки Haier відомий споживачам завдяки беззаперечній якості, професійному сервісу та розумним цінам. Корпорація, що має виробничі потужності в Європі, Північній Америці, Азії, Африці та на Ближньому Сході, продовжує дивувати своїх покупців.

Елегантний елемент кухні

Цей холодильник виготовлено в сучасному стриманому дизайні, завдяки чому він гармонійно доповнить інтер’єр у стилі мінімалізм чи хай-тек. Вишукане та водночас практичне скляне покриття холодильника є у двох кольорах — білому та чорному. На перед­ній скляній панелі розміщено прихований дисплей із сенсорним керуванням, що дає змогу з точністю до градуса встановити температуру в будь-якому відділенні. Модель оснащено системою NO FROST, тобто не потребує розморожування. Враховуючи ширину холодильника (70 см), його загальний об’єм становить 436 літрів.

Інноваційні особливості

Крім традиційних холодильного та морозильного відділень, холодильник має ще три особливі зони. Перша — це MY ZONE — зона свіжості з налаштуванням температури від -3 до +5 0С. Завдяки цьому м’ясо чи риба залишаються свіжими помітно довше, ніж у холодильному відділенні. Для збереження гарного вигляду, смаку й аромату овочів і фруктів призначено шухляду FRESHBOX, у якій оптимальний рівень вологості підтримується автоматично. І ще одну маленьку зону — INSTANT COOL — призначено для швидкого охолодження напоїв за допомогою металевого «килимка» FRESHER PAD.

Холодильник має яскраве LED-освітлення всередині й окреме підсвічування в морозильному відділенні. Морозильну камеру в цій моделі розділено на дві великі висувні шухляди, кожна з яких має ще невелику поличку з прозорим дном. Тож заморожене м’ясо, фрукти чи ягоди можна зберігати окремо одне від одного. На поличках доволі зручно можна розмістити овочеві суміші, піцу або навіть заморожені вареники.

Холодильник оснащено надійним (12 років гарантії) інверторним компресором, який працює досить тихо та забезпечує клас енергоефективності А++. Також у холодильнику встановлено систему FRESH TURBO, яка знезаражує повітря всередині за допомогою УФ-променів та системи фільтрів.

Холодильник HAIER А3FE742CG B/W JRU стане справжньою перлиною будь-якої кухні.

СПЕЦИФІКАЦІЇ холодильника HAIER А3FE742CG B/W JRU

  • Код товару: A3FE742CGWJRU
  • Клас енергозбереження A++
  • Загальний об’єм 436 л
  • Об’єм холодильної камери 307 л
  • Об’єм морозильної камери 129 л
  • Рівень шуму 38 дБ
  • Розмір (ш × в × г) 70 × 190,5 × 67,6 см
  • Вага 112 кг
  • Помічниця з підсвічуванням

Ця прально-сушильна машина має низку унікальних функцій і вирізняється своїм дизайном. Це перша пральна машина, яку оснащено підсвічуванням барабана. Люк пристрою має вбудовану світлову кольорову індикацію циклу прання. Це рішення є доволі вдалим, адже поглянувши на барабан, можна зрозуміти, що саме робить машинка — пере чи сушить, а також скільки часу ще залишилося чекати закінчення програми.

Крім того, пристрій обладнано інверторним мотором із прямим приводом. Виступи у вигляді «подушечок» всередині барабана Pillow Drum сприяють ефективному і дбайливому пранню речей з ніжних тканин. У пральній машині передбачено систему Dual Spray, яка струменями води очищує манжету барабана, та додатковий «ліхтарик», що світить в його середину.

Як і інші пральні машини Haier, ця модель має клас прання А. За необхідності можна встановити режим відтермінування старту. Пристрій має систему АВТ — спеціальне покриття, що запобігає утворенню бактерій.

Ще одна надзвичайно корисна функція цієї моделі — прання парою. За допомогою цієї опції можна не тільки видалити алергени та залишки засобів для прання, але й зробити білизну м’якою та приємною на дотик. А ще ця функція стане в пригоді, коли потрібно просто освіжити речі, позбавивши їх неприємного запаху. Важливою особливістю моделі є функція виведення плям.

Завантаження у 8 кг (5 кг для сушіння) за досить компакт­них розмірів робить прально-сушильну машину Haier HWD80-B14686 однією з найкращих пропозицій у своєму класі.

СПЕЦИФІКАЦІЇ Haier HWD80-B14686

  • Код товару: HWD80-B14686
  • Клас енергоспоживання А
  • Швидкість віджимання 1 400 об/хв
  • Завантаження білизни 8 кг
  • Тип двигуна інверторний
  • Колір білий
  • Розмір (ш × в × г) 59,5 × 84,5 × 46 см
  • Вага 82 кг
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів