Karcher Генератор PGG 6/1 бензиновий, 230В, електростарт, max 5.5кВт, 13л.с., AVR

код товару: 1.042-208.0
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Karcher Генератор PGG 6/1 бензиновий, 230В, електростарт, max 5.5кВт, 13л.с., AVR:
Основні параметри
Повний список параметрів
Пристрій генератор
Паливо бензин
Вихідна напруга 230 В
Об'єм двигуна 390 см3
Потужність 13 к.с.
Час безперервної роботи 6.5 г при 100% потужності
Основні
Пристрій генератор
Паливо бензин
Вихідна напруга 230 В
Номінальна потужність 5 кВт
Максимальна потужність 5.5 кВт
Кількість фаз 1 фаза
Двигун
Об'єм двигуна 390 см3
Обсяг паливного бака 25 л
Потужність 13 к.с.
Тип запуску електростартер
Індикатор рівня палива
Час безперервної роботи 6.5 г при 100% потужності
Можливості
Функції Датчик рівня палива
Індикатор роботи двигуна
Система захисту від нестачі мастила та перевантаження
1-фазна штепсельна розетка типу F (із захисним контактом)
Додатково
Рекомендуємо придбати 2E Мережевий подовжувач 1XSchuko, 3G*1.5мм, 10м, black
2E Мережевий подовжувач 1XSchuko, 3G*1.5мм, 15м, black
2E Мережевий подовжувач 1XSchuko, 3G*1.5мм, 20м, black
2E Мережевий подовжувач 4XSchuko на котушці, ІР20, 3G*1.5мм, 20м, чорний
2E Мережевий подовжувач4XSchuko на котушці, ІР44, 3G*1.5мм, 20м, black
2E Каністра для палива горизонтальна 2E, 2E-JCM5H, 5 л
2E Каністра для палива JCM10H горизонтальна, 10 л, метал, 0.6 мм, червоний, 2.0 кг
2E Каністра паливна горизонтальна 20л метал 0.8мм, 3.1кг, помаранчевий
2E Каністра для палива JCM10V вертикальна, 10 л, метал, 0.6 мм, зелений, 2.3 кг
2E Каністра для палива 2E JCM20V вертикальна, 20 л, метал, 0.8 мм, зелений, 3.7 кг
2E Лійка автомобільна 2E-JCMS33, 20х330 мм, метал, пластик, 0.23кг
Фізичні
Клас захисту IP 23
Габарити 740 x 525 x 655 мм
Вага 79.6 кг
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 810 мм
Висота 590 мм
Довжина 590 мм
Вага 92.50 кг
Об'єм 0.2820 м3
При номінальній потужності 5 кВт бензиновий синхронний генератор PGG 6/1 забезпечує до 10 годин автономного живлення при різних комерційних і муніципальних застосуваннях.
29999 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Karcher Генератор PGG 6/1 бензиновий, 230В, електростарт, max 5.5кВт, 13л.с., AVR:
Інтернет магазини
Comtrading
Генератор Karcher PGG 6/1 (1.042-208.0)
Mekka
Генератор бензиновый Karcher PGG 6/1, 230В (1 фаза), электростарт, 5/5.5кВт, AVR, 79.6кг (1.042-208.0)
OWWA
Генератор Karcher PGG 6/1 бензиновый, 230В, электростарт, max 5.5кВт, 13л.с., AVR
Strument.com.ua
Бензиновий генератор PGG 6/1 Karcher 1.042-208.0
Vencon.ua
Karcher PGG 6/1 (1.042-208.0)
Національні мережі
Epicentr
Электрогенераторная установка Karcher 5,5 кВт PGG 6/1 5 кВт / 5,5 кВт 230 В 1.042-208.0 бензин
З потужним і надійним 4-тактним бензиновим двигуном (EU STAGE V) наш синхронний генератор PGG 6/1 потужністю 5 кВт гарантує незалежне енергоживлення на будівельних майданчиках, в сільському і муніципальному господарствах. Великий 25-літровий бак забезпечує тривалий час роботи: до 10 годин (при повній потужності до 6,5 годин), в той час як міцна сталева рама, шини із захистом від проколів і складальна штовхаюча ручка забезпечують максимальну мобільність навіть у важких умовах експлуатації. Завдяки 2 розеткам із заземленням і 1 синій розетці для причепів (змінний струм, 1-фазний) з автоматичним регулятором напруги (AVR) апарат пропонує відповідні можливості підключення для роботи з різними інструментами і обладнанням. Ретельно продумана технологія безпеки з захистом від перевантаження і нестачі масла надійно захищає простий в експлуатації апарат від пошкоджень.

Подовження терміну гарантійного обслуговування

При реєстрації апарату, що має гарантійний термін 12 місяців, на сайті www.karcher.ua покупець отримує сертифікат, що дає право на додатковий строк гарантійного обслуговування.

Увага! Продовження гарантії можливе тільки для фізичних осіб. Якщо апарат був придбаний юридичною особою, гарантія становить 1 рік без можливості продовження гарантійного терміну.

Техніка Стандартная
гарантія
Додаткова
гарантія*
1 Побутові насоси 1 рік + 4 роки
2 Мінімийки класу К5; Пилососи DS 6.000 Mediclean, DS 6 Premium; Господарські пилососи WD 1 рік + 4 роки
2 Мінімийки з водяним охолодженням двигуна 1 рік + 2 роки
3 Всі апарати побутового направлення 1 рік + 1 рік
4 Апарати серії Classic професійного направлення 1 рік + 1 рік
5 Прасувальна дошка, парова праска** 1 рік*** -
7 Аксесуари (включая садові аксесуари, полив, шланги) 1 рік*** -
8 Літій-іонні акумулятори та зарядні пристрої 2 года*** -

* при умові реєстрації на сайті ** при покупці, як окремий аксесуар *** без окремого гарантійного талона, при наявності чека, без права подовження гарантії

 

Бензинові генератори Karcher чистої синусоїди

Потужні бензинові генератори Karcher гарантують автономне електропостачання будь-де: на будівельних майданчиках, сільськогосподарських чи комунальних підприємствах. Крім того, їх можна використовувати як джерело електроенергії для приватних будинків у разі браку електрики.

Продуктивні та надійні бензинові двигуни генераторів Karcher забезпечують безперебійну генерацію електричного струму, продумана система захисту – безпечну експлуатацію, а міцна рама та колеса зі стійкими до пошкодження шинами – легке транспортування.

Переваги генераторів Karcher

  • Тривалий час безперервної роботи
  • Компактний розмір
  • Низький рівень шуму
  • Висока ефективність
  • Простота обслуговування

Чотиритактний двигун. Генератори Karcher оснащені бензиновим двигуном із високою номінальною потужністю, завдяки чому до них можна підключати різне побутове, садове або будівельне обладнання. Мідна обмотка двигуна – запорука тривалішого строку експлуатації пристрою, стабільності його роботи та зменшення ймовірності поломок.

Двигун відповідає екологічним стандартам Euro 5 і вирізняється надійністю, має низьку витрату палива й гідну продуктивність – усе це разом зумовлює безперебійну роботу пристрою. Крім того, побутові генератори з електростартером легко запускати.

Міцність і надійність. Електричні генератори Karcher мають міцну сталеву трубчасту раму, яка захищає пристрій від механічних пошкоджень у разі падіння чи ударів. Передбачено захист від потрапляння сторонніх предметів і вологи (IP23). Генераторам не страшні бризки води, які падають під кутом, що дорівнює або менше за 60° по вертикалі, тож непередбачені капризи погоди не спричинять перебоїв у роботі обладнання.

Захистивши пристрій від зовнішніх механічних впливів, виробник подбав і про надійну та безпечну роботу двигуна: ефективна система охолодження запобігає перегріванню. Бензиновий генератор Karcher захищений від перевантаження та нестачі мастила. Наявність лічильника мотогодин допоможе визначати терміни технічного обслуговування (ТО) пристрою для забезпечення його стабільної експлуатації.

Автоматичний контроль напруги. Усі генератори Karcher серії PGG оснащені автоматичними електронними стабілізаторами напруги (система AVR), що гарантують сталу енерговіддачу, підтримуючи постійну величину вихідної напруги генератора, не допускаючи значних відхилень і різких стрибків. Це дає змогу без остраху підключати до них пристрої, чутливі до перепадів напруги, наприклад, інструменти з електронною системою керування. Генератори забезпечують чисту синусої­дальну напругу, що важливо для живлення багатьох електро­пристроїв.

Зручність у використанні. Користувачі, безсумнівно, гідно оцінять практичність генераторів Karcher. До каркаса прикріплено зручне складане руків’я для переміщення. Великі колеса забезпечать маневреність і легке транспортування перетятою місцевістю.

Шини вирізняються стійкістю до проколів. У нижній частині сталевої рами є міцна металева опора для встановлення генератора в потрібному місці. Завдяки оптимальним розмірам усі моделі зручно зберігати.

Широкі можливості. Залежно від моделі бензинові генератори можуть бути оснащені заземленою однофазною чи трифазною розеткою змінного струму. Це дає змогу забезпечити надійне автономне живлення різноманітного обладнання, зокрема електроінструментів.

Завдяки наявності виходу постійного струму 12 В за силиструму до 6 А можна за потреби зарядити акумулятор, а окремий запобіжник захистить від непередбачуваних ситуацій. Ємність бензинового бака становить від 15 до 25 літрів залежно від моделі, тож пристрої можуть працювати від 5,5 до 12 годин.

Електричний стартер. Побутові генератори з електро­стартером зручні в запуску, навіть якщо оператор не має великої фізичної сили.

Гарантія якості. Техніку Karcher виробляють згідно з усіма Європейськими вимогами та за наявності всіх необхідних сертифікатів.

Сервісне обслуговування. Завдяки великій розгалуженій мережі сервісне обслуговування доступне в багатьох населених пунктах України.

Генератор із двигуном PGG 8/3

Потужний синхронний генератор із бензиновим двигуном PGG 8/3. Завдяки складаному руків'ю-штовхачу та шинам із захистом від проколів його легко транспортувати, до того ж і з маневруванням на місці не виникнуть складнощі. 25-літровий бак забезпечує тривалу роботу до 7 год (за повної потужності до 5,5 год), надійний 4-тактний бензиновий двигун гарантує постійну номінальну потужність до 7 кВт.

Дві розетки змінного струму із заземленням і розетка 400 В (трифазний струм) – запорука широких можливостей для підключення обладнання. Автоматичний регулятор напруги (AVR) робить можливою роботу чутливих електронних пристроїв. Захист від перевантаження та нестачі мастила, а також міцна сталева трубчаста рама, надійно захищають оператора і сам пристрій під час користування.

Незалежне енергоживлення з PGG 6/1

Генератор PGG 6/1 потужністю 5 кВт гарантує незалежне енерго­живлення. Великий 25-літровий бак забезпечує тривалий час роботи – до 10 год (за повної потужності до 6,5 год), водночас як міцна сталева рама, шини з захис­том від проколів і складане руків'я-штовхач забезпечують максимальну мобільність навіть за важких умов експлуатації.

Наявність розеток із заземленням та автоматичним регулятором напруги (AVR) зумовлює відповідні можливості підключення для роботи з різними інструментами й обладнанням. Продумана технологія безпеки із захистом від перевантаження і нестачі мастила надійно захищає апарат від пошкоджень під час експлуатації.

Генератор для автономного живлення PGG 3/1

Компактний, мобільний генератор PGG 3/1 із номінальною потужністю 2,8 кВт для автономного живлення гарантує безпечну роботу завдяки постійній потужності та ретельно розробленій технології безпеки із захистом від перевантаження та нестачі мастила.

Розетки змінного струму з заземленням оснащені автоматичним регулятором напруги (AVR), тому згодяться для підключення чутливих електрон­них пристроїв. Із інтервалами застосування до 12 год (за повного навантаження 6,5 год) завдяки місткому 15-літровому баку генератор можна легко експлуатувати впродовж робочого дня.

Бензинові генератори Karcher – функціональні пристрої, які згодяться для задоволення як побутових, так і професійних потреб.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів