Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Philips SHP6000 Over-Ear:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип дротові
Призначення гарнітури для ПК
для мобільних пристроїв
для TV
Підведення кабелю односторонній
Довжина кабелю / радіус дії 3 м
Вид навушників накладні
Тип навушників напіввідкриті
Тип кріплення оголів'я
Колір чорний
Вага 272 г
Основні
Тип дротові
Призначення гарнітури для ПК
для мобільних пристроїв
для TV
Підведення кабелю односторонній
Довжина кабелю / радіус дії 3 м
Вид навушників накладні
Тип навушників напіввідкриті
Тип кріплення оголів'я
Технічні
Номінальний опір 32 Ом
Частотний діапазон 8–40 000 Гц
Чутливість 103 дБ
Варіанти підключення Штекер 3.5 мм (mini-Jack)
Штекер 6.35 мм (Jack) /адаптер
Діаметр динаміка 40 мм
Тип магніту неодимовий
Додатково
Особливості амбушюри FloatingCushions автоматично приймають найбільш зручну форму
Фізичні
Максимальна потужність 100 мВт
Матеріал (осердь, чаш, амбушур) піноматеріал
Колір чорний
Вага 272 г
Розміри 190x210x95 мм
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 200 мм
Висота 220 мм
Довжина 110 мм
Вага 0.40 кг
Об'єм 0.0048 м3
Навушники Philips SHP6000 10 оснащені випромінювачами з неймовірно потужними басами і саморегульованими амбушюрами FloatingCushions, що забезпечує не тільки відмінну якість звуку, але і комфорт при тривалому прослуховуванні.
немає в наявності
Звук високого дозволу забезпечує максимально якісне відтворення музики

Звук високого дозволу забезпечує чудову якість відтворення, яке набагато ближче до студійного, ніж формати CD 16 біт / 44,1 кГц. Завдяки такій бездоганній якості звук з високою роздільною здатністю не залишить байдужим жодного меломана. Навушники відповідають найсуворішим стандартам якості і сертифіковані для відтворення звуку з високою роздільною здатністю.

Навушники Philips SHP6000 – гідна частина домашньої студії звукозапису

Фірма Philips вже досить давно виробляє навушники та гарнітури, і за цей час накопичилось чимало гідних моделей. Одна з них – повнорозмірні навушники із 3-хметровим кабелем Philips SHP6000. Якщо коротко, то: hi-tech дизайн, зручна посадка, приємні на дотик матеріали, чудові параметри звуку, адекватна ціна, для домашнього використання. Більш детально – далі у огляді.

Дизайн та ергономіка

Коли я вперше отримала навушники на тест, склалось враження, що це досить професійна модель не для повсякденного використання. Навушники вразили якістю матеріалів та міцністю конструкції. Так, вони великі, оздоблені надзвичайно м’яким шкірзамінником на чашах та оголів’ї, однак, вони не такі важкі, як можуть здатись. І це добре.

Друге, на що звертаєш увагу – трьохметровий і товстий гумовий кабель, який виходить лише з однієї чаші, без мікрофону та регулятора гучності. Все це, особисто для мене, - лише плюс, адже шансів, що він проживе довше – значно більше. І тут ВЖЕ можна зробити висновок, що користуватись такими навушниками на вулиці, м’яко кажучи, буде не зовсім зручно. Так і виявилось. Ще два аргументи на користь домашнього використання також є, але про це пізніше.

Пару слів про чаші. Вони досить великі, щоб повністю оточити середньостатистичне людське вухо м’якими і теплими амбушурами. Завдяки невеликому куту нахилу та регулюванню оголів’я кожен буде відчувати комфорт та безтурботність під час прослуховування.

Амбушури прошиті досить якісно, ніякого дискомфорту, навіть під час тривалого використання, не виникло. Внутрішня частина чаш оснащена чорною сіткою, а зовнішня - має глянсову вставку, яка дещо збирає відбитки пальців, а згодом - може і подряпини.

Однак, поєднання матових, глянцевих елементів і металевих вставок разом - виглядає дуже сучасно і дорого. Одним словом, інженери Philips знаються на справі.

Сам кабель має 3,5 мм штекер, однак, що дійсно здивувало – наявність комплектного 6,3 мм штекера, а отже вам не доведеться додатково купувати перехідник. Ті, хто займаються домашнім студійним звукозаписом, думаю, зацінять.

Звук і досвід використання

Тепер про другий аргумент, чому SHP6000 не підходить для вулиці. Не дивлячись на надзвичайно комфортну посадку навушників на голові, все ж вони не забезпечують достатню ізоляцію від зовнішніх звуків. В них чутно майже все, що відбувається на вулиці, однак знаю таких користувачів, які і не шукають повну шумоізоляцію, тому тут рішення за вами.

Третій, і на мій погляд останній, аргумент, – це звук. Так, функціонал навушників пропонує досить чудові характеристики, але на досвіді виявилось, що на стандартних налаштуваннях вони не надають достатньої глибини басів, яку хотілось би чути при прослуховуванні, наприклад, важкої музики. Але справу чудово вирішує еквалайзер і звук стає набагато кращим. Особисто для мене – використання еквалайзера досить звична справа, більш того, я вже звикла зберігати певні налаштування під певним профілем для конкретної групи або жанру. Тому, обираючи навушники, я звертаю увагу саме на комфорт та їх характеристики звуку, які вже дозволять гратись із налаштуваннями. Трохи займає час на початку, але потім – повне задоволення від музики.

Щодо характеристик, то тут маємо:

  • Тип магніту: неодимовий
  • Опір: 32 Ом
  • Макс. вхідна потужніть: 100 мВт
  • Діаметр випромінювача: 40 мм
  • Чутливість: 103 дБ
  • Діапазон частот: 8–40 000 Гц

Однак, що стосується високих та середніх – то тут все добре і за замовчуванням. Тому у таких навушниках буде добре чутно свій голос, або запис електрогітари/синтезатора тощо.

Висновок

Серед повнорозмірних навушників, що були у мене на огляді раніше, це найкомфортніша і найприємніша модель. Щодо звуку «з коробки» є деякі недоліки, однак, еквалайзер чудово «витягує» баси та потрібну потужність. Та все ж, краще вони себе проявлять вдома, аніж на вулиці. При цьому довгий та надійний кабель особливо не стримуватиме вас у діях.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів