Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Karcher Пароочисник SC 4 EasyFix Premium:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип пароочисник
Споживана потужність 2000 Вт
Максимальний тиск пара 3.5 бар
Насадки точкове сопло
ручна
потужне сопло
маленька кругла щітка
велика кругла щітка
Довжина мережевого шнура 4 м
Довжина парового шланга 2 м
Габарити ( ВxШxГ ) 38 x 25.1 x 27.3 см
Вага 4.05 кг
Основні
Тип пароочисник
Споживана потужність 2000 Вт
Максимальний тиск пара 3.5 бар
Особливості
Насадки точкове сопло
ручна
потужне сопло
маленька кругла щітка
велика кругла щітка
Довжина мережевого шнура 4 м
Довжина парового шланга 2 м
Запобіжний клапан
Додатково обтяжка з мікрофібри для ручної насадки
Комплект для прибирання підлоги, EasyFix + подовжуюча трубка /(2 × 0.5 м)
Інтегрована воронка для заливання води
Система з двох баків
Інтегрований вимикач
Регулятор витрати пари
Паровий шланг із пістолетом
Додатково
Захист від дітей
Фізичні
Габарити ( ВxШxГ ) 38 x 25.1 x 27.3 см
Вага 4.05 кг
Колір білий
Час нагріву 4 сек
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 290 мм
Висота 290 мм
Довжина 490 мм
Вага 5.89 кг
Об'єм 0.0412 м3
Пароочисник SC 4 EasyFix Premium - це можливість безперервної роботи завдяки знімному бачка для доливання води. Пароочисник оснащений комплектом для прибирання підлоги EasyFix, накладкою для чищення килимів, розширеним набором аксесуарів.
немає в наявності
З пароочищувачем SC 4 EasyFix Premium ваша робота стає надзвичайно зручною і ви отримаєте блискучі результати. За допомогою пароочисника Ви можете проводити очистку без будь-яких хімічних засобів, при цьому знищуються 99,99% всіх відомих побутових бактерій. Плитка, варильні поверхні, витяжки та навіть найменші щілини стають повністю чистими - навіть в разі сильних забруднень. Інтенсивність пари можна регулювати залежно від поверхні, що очищається. Завдяки розширеному комплекту приладдя легко проводити очистку всього будинку. Нова насадка для підлоги EasyFix забезпечена застібкою-липучкою, що дозволяє закріплювати мікроволоконні серветки, не нахиляючись до підлоги - досить просто притиснути насадку до серветки. Після закінчення роботи серветка видаляється без контакту з брудом - треба лише наступити на її язичок і підняти насадку. Так само легко закріплюється на насадці для підлоги EasyFix і знімається з неї накладка для чищення килимів, що дозволяє зручно освіжати текстильні покриття для підлоги. Можливість безперервної роботи завдяки знімному бачку для доливання води. Додаткові переваги: ​​вбудований відсік для зберігання кабелів, відділення для зберігання речей, положення "паркування" для насадки для підлоги.

Подовження терміну гарантійного обслуговування

При реєстрації апарату, що має гарантійний термін 12 місяців, на сайті www.karcher.ua покупець отримує сертифікат, що дає право на додатковий строк гарантійного обслуговування.

Увага! Продовження гарантії можливе тільки для фізичних осіб. Якщо апарат був придбаний юридичною особою, гарантія становить 1 рік без можливості продовження гарантійного терміну.

Техніка Стандартная
гарантія
Додаткова
гарантія*
1 Побутові насоси 1 рік + 4 роки
2 Мінімийки класу К5; Пилососи DS 6.000 Mediclean, DS 6 Premium; Господарські пилососи WD 1 рік + 4 роки
2 Мінімийки з водяним охолодженням двигуна 1 рік + 2 роки
3 Всі апарати побутового направлення 1 рік + 1 рік
4 Апарати серії Classic професійного направлення 1 рік + 1 рік
5 Прасувальна дошка, парова праска** 1 рік*** -
7 Аксесуари (включая садові аксесуари, полив, шланги) 1 рік*** -
8 Літій-іонні акумулятори та зарядні пристрої 2 года*** -

* при умові реєстрації на сайті ** при покупці, як окремий аксесуар *** без окремого гарантійного талона, при наявності чека, без права подовження гарантії

 

«Супергерої» Kаrcher з-поміж засобів для прибирання

Пароочисники Kаrcher – надійні інструменти, які допомагають забезпечити чистоту та свіжість в оселі! Асортимент моделей розроблений спеціально для побутового застосування з огляду на потреби й вимоги користувачів.

Навіщо обмежувати власні можливості, якщо можна мати рішення все в одному? З-поміж асортименту пароочисників Kаrcher є моделі, які згодяться не тільки для усунення забруднень, а й допоможуть перетворити прасування на невимушене задоволення. Додати до цього енергоефективність, екологічність і якість – нові горизонти можливостей відкрито!

Один інструмент – дві місії: чистота й прасування без компромісів

Пароочисники Kаrcher, безсумнівно, є корисними пристроями для очищення поверхонь, але є окремі моделі, що згодяться для підключення до парової праски й урізноманітнять можливості! Технологія дає змогу використовувати пароочисник як інструмент не тільки для очищення, а й прасування одягу та текстилю. У такий спосіб можна отримати подвійну користь з одного пристрою – чудову можливість забезпечити гігієну та чистоту поверхонь, а також заощаджувати час і зусилля на прасуванні одягу. Ця інноваційна функція розширює сферу застосування пароочисників, роблячи їх ще більш зручними та універсальними пристроями.

Прасування за допомогою парової праски напрочуд просте та швидке. Потужний паровий потік розгладжує тканину, надаючи одягу й текстилю свіжості. Інша перевага полягає в тому, що немає потреби регулювати температуру щоразу, адже парова праска має попередньо встановлені оптимальні налаштування. Отже, використання парової праски дає змогу ефективно розгладжувати навіть найскладніші складки, забезпе­чуючи чудовий результат.

Завдяки численним перевагам пароочисники Kаrcher стали незамінними помічниками для багатьох родин в усьому світі.

Основні переваги пароочисників Karcher

Ефективне очищення: завдяки потужному потоку гарячої пари вдасться легко та швидко видаляти забруднення, жир та бактерії з різних поверхонь. Можна забути про важке тертя, адже пара миттєво розчинить забруднення.

Екологічність та безпека: паровий потік надає змогу очищати поверхні без застосування агресивних мийних засобів – екологічний спосіб прибирання, який не шкодить здоров’ю та дбайливий до довкілля.

Універсальність: не знадобиться окремий пристрій для кожного типу поверхні, оскільки пароочисники
Kаrcher чудово впораються із завданнями будь-якої складності.

Зручне керування: моделі мають інтуїтивно зрозуміле та зручне керування. Опанувати всі функції вдасться дуже швидко, тож ефективно використовувати пристрої можна навіть без спеціальних навичок.

Багатофункціональність: окрім базового прибирання, моделі згодяться для миття вікон і дезінфекції – це ­розширює їхні можливості й робить пристрої універсальними помічниками для підтримання чистоти в оселі чи офісі.

Якість і надійність: продукція Kаrcher відома своєю якістю та довговічністю, адже виготов­лена з надійних матеріалів. До того ж пристрої проходять суворий контроль якості.

Ергономіка та дизайн: завдяки компактному розміру пароочисники можна зберігати в зручних місцях, вони не зай­матимуть багато місця, а їхнє використання не перетвориться на страждання, а навпаки – стане приємним заняттям.

Kаrcher SC 5 EasyFix Premium Iron Plug

Пароочисник SC 5 EasyFix Premium із тиском пари 4,2 бар оснащено розеткою для підключення парової праски й функцією VapoHydro. У комплекті з пристроєм надано насадки для прибирання килимів і миття підлоги, а також набір аксесуарів.

Kаrcher SC 4 EasyFix Premium

Пароочисник SC 4 EasyFix Premium забезпечує можливість безперервно працювати впродовж тривалого часу завдяки знімному баку для доливання води. Модель оснащена комплектом для прибирання підлоги EasyFix, накладкою для чищення килимів і має розширений набір аксесуарів.

Kаrcher SC 2 EasyFix Premium

Пароочисник SC 2 EasyFix Premium – компактна базова модель вирізняється гідною продуктивністю, достатньою для ефективного прибирання. Разом із пристроєм надається комплект для прибирання підлоги EasyFix і розширений набір аксесуарів.

 

Kаrcher SC 5 EasyFix Premium Iron Plug

Kаrcher SC 4 EasyFix Premium

Kаrcher SC 2 EasyFix Premium

Площа прибирання без доливання води, м2

~150

~100

~75

Потужність нагрівача, Вт

2 200

2 000

1 500

Макс. тиск пари, бар

4,2

3,5

3,2

Довжина кабелю, м

6

4

4

Час нагрівання, хв

3

4

6,5

Нагрівач/знімний бак, л

0,5/1,5

0,5/0,8 (знімний бак)

1

Вага без аксесуарів, кг

6

4,05

2,9

Розетка для підключення парової праски

Так

Ні

Ні

Накладка для килимів

Так

Так

Ні

Розширений набір аксесуарів

Так

Так

Так

Знімний бак

Так

Так

Ні

Пароочисники Kаrcher – це надійні помічники, які не просто ефективно видаляють забруднення, але й дбають про здоров’я користувачів і довкілля, забезпечуючи екологічне очищення без застосування агресивних мийних засобів. Завдяки універсальності, інтуїтивному керуванню та багатофункціональності рішення Kаrcher є вигідною інвестицією в комфорт власної оселі чи офісу. Якість та ергономіка пристроїв перетворює прибирання з тяжкого обов’язку на легке й не обтяжливе завдання. Тож якщо шукаєте «супергероя» з-поміж засобів для прибирання – вибір очевидний. Kаrcher робить життя простішим!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів