Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Sony KDххXG9505BR2 [KD65XG9505BR2]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип телевізора LED телевізор
Розмір діагоналі 65 "
Роздільна здатність екрану Ultra HD (3840x2160)
Частота розгортки, Гц 100
SmartTV
Цифровой тюнер DVB-T2 (ефірне)
DVB-C (кабельне)
DVB-S2 (супутникове)
Кількість USB 3 шт
Вага 24.9 кг з пiдставкою / без пiдставки: 23.5 кг
Основні
Тип телевізора LED телевізор
Розмір діагоналі 65 "
Роздільна здатність екрану Ultra HD (3840x2160)
Частота розгортки, Гц 100
SmartTV
Smart платформа AndroidTV
Технічні
Тип LED-підсвічування локальна
Графічний процесор X1 Ultimate
Енергоспоживання стандартне 313 Вт
ТВ тюнер
Цифровой тюнер DVB-T2 (ефірне)
DVB-C (кабельне)
DVB-S2 (супутникове)
Порти і роз'єми
Виходи Вихід на навушники
Оптичний
Кількість HDMI 4 шт
Кількість USB 3 шт
CI-модуль /CI+
Обмін даними
Дротове підключення Ethernet
Бездротове підключення Wi-Fi
Bluetooth
Звук
Потужність звуку 20 Вт / 10Вт+10Вт / Технологія Acoustic Multi-Audio
Додатково
Кількість пультів в комплекті 1
Комплектація Телевізор
Документація
Мережевий кабель живлення
Пульт ДК
Підставка
Особливості Функції зображення 4K X-Reality PRO
HDR
Підтримка HDR10
TRILUMINOS Display
Аналоговий тюнер
Screen mirroring(Miracast™)
X-Motion Clarity
Dolby ATMOS
Acoustic Multi-Audio
Dolby Digital
Dolby Digital Plus
Live Colour
Local Dimming
S-Force Front Surround
Sound-from-Picture Reality
X-tended Dynamic Range PRO
X-Wide Angle
Фізичні
Колір чорний
Настінне кріплення VESA 300х300
Вага 24.9 кг з пiдставкою / без пiдставки: 23.5 кг
Габарити (ШхВхГ) з підставкою 144.7 x 90.2 x 33.3 мм
Габарити (ШхВхГ) без підставки 144.7 x 83.2 x 6.9 мм
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 190 мм
Висота 950 мм
Довжина 1550 мм
Вага 24.90 кг
Об'єм 0.2798 м3
Переглядайте деталізоване 4K зображення з насиченою кольоропередачею, доповнене звучанням за найновішою технологією Sound-from-Picture Reality™. Пориньте у вир подій із реалістичним деталізованим зображенням і якісним звуком, що лунає просто з екрана за технологією Sound-from-Picture Reality™. Надпотужний процесор зображення X1™ Ultimate визначає сотні різних об’єктів на екрані та застосовує інтелектуальні алгоритми для покращення яскравості, деталізації та кольорів. Завдяки широкому куту огляду зображення виглядатиме природним і яскравим, навіть коли ви сидите збоку. Технологія X-Wide Angle точно передає кольори й відтінки на дисплеї TRILUMINOS™ під будь-яким кутом огляду.
немає в наявності

 
Звук із картинки

Реалістичне зображення кінематографічної якості з об’ємним звуком, що наповнює приміщення, відтепер доступне вдома. І все це подарують телевізори Sony серій AG9, AG8 та XG95.

Гармонія зображення та звуку

Завдяки OLED-екрану телевізори серії AG9 та AG8 забезпечують неймовірну деталізацію зображення, глибокий чорний колір, насичені та реалістичні кольори, а також максимально широкий кут огляду.

Застосовуючи інтелектуальні алгоритми, високоякісний процесор останнього покоління X1 Ultimate керує 8 мільйонами пікселів. Завдяки цьому глядач має неперевершену якість зображення у форматі 4K HDR із роздільною здатністю 3 840 × 2 160 p. А застосування технології Pixel Contrast Booster підвищує контрастність за яскравого освітлення.

Звук прямо з екрана

Обидві серії AG9 та AG8 вирізняються якістю звуку, що лунає просто з екрана, підтримуючи концепцію Sound-from-Picture Reality («Звук із картинки»), і глядач повністю занурюється у вир подій під час перегляду. За відсутності звичайних динаміків голос акторів лунає безпосередньо з панелі телевізора від джерела звуку та рухається разом із зображенням. Крім того, телевізор можна використовувати як центральний динамік, і звучання буде ще чіткішим. Із техно­логією Acoustic Surface Audio+ звук поширюється з різних напрямків, як у концертному залі. Два приводи та два потужні сабвуфери забезпечують багатовимірний звук з ефектом присутності.

Приємні бонуси та дизайн

Поціновувачі контенту Netflix оцінять спеціально розроблений для Bravia режим калібрування, що забезпечує студійну якість зображення.

Лаконічний мінімалістський дизайн телевізорів зосереджує погляд на картинці, яку можна побачити під різним кутом. Телевізор можна закріпити щільно на стіні — він, немов картина, матиме гармонійний вигляд в інтер’єрі будь-якого стилю.

Вдосконалений голосовий пошук

Знайти улюблену розвагу легко — треба просто промовити команду. Ці телевізори на базі Android TV обладнано вдосконаленою функцією голосового керування, що дає змогу миттєво відтворювати телепрограми та трансляції.

До телевізора можна підключити приставку чи будь-які інші пристрої через HDMI і керувати ними за допомогою інтелектуального пульта, обладнаного мікрофоном для голосових команд. Пульт тонший за звичайний, має заокруглені кути та зручне розташування кнопок.

Світ яскравих відтінків

Телевізори BRAVIA серії XG95 — це топові моделі з-поміж РК-телевізорів Sony BRAVIA з LED-підсвічуванням. Вони вражають не лише розмірами екрана (діагональ до 85”), але й яскравим зображенням із чіткою деталізацією.

Особливі функції

Телевізори серії оснащено функцією повноматричного регулювання підсвічування з технологією X-tended Dynamic Range PRO, що гарантує контрастність, яка в 6 разів перевищує параметри традиційних світлодіодних телевізорів. За допомогою технології X-Motion Clarity забезпечено чіткість і плавність передавання швидких рухів — навіть ­найдинамічніші сцени залишатимуться максимально реалістичними без втрати яскравості. Технологія X-Wide Angle зводить до мінімуму деформацію кольору та забезпечує достовірне передавання тіней і насичених кольорів. Режим калібрування Netflix Calibrated Mode передає зображення на екран саме таким, як його задумали творці контенту.

Ефект присутності

Вражаюча якість зображення супроводжується високоякіс­ним звучанням. Акустична технологія Acoustic Multi-Audio з драйверами визначення джерела звуку чітко синхронізує зображення і звук, максимально захоп­люючи глядача подіями на екрані. У моделях серії є динаміки з відбиттям басів і два додаткові високочастотні динаміки в задній частині телевізора, що скеровують звук, створюючи повний ефект присутності.

Зображення із широкою кольоровою гамою, що оживає на великому екрані, можна побачити з будь-якої точки завдяки широкому куту огляду. Кабелі можна сховати в підставці телевізора, закріпивши їх за допомогою фіксатора, що є в комплекті.

Вдосконалена функція голосового керування дає змогу миттєво відтворювати фільми й телепрограми. Інтелектуальний пульт із мікрофоном робить користування телевізором зручним і приємним.

Із телевізорами Sony можна щодня насолоджуватися деталізованим зображенням і насиченими кольорами.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів