Domez Коллекционная фигурка набор

код товара: DMZ0216
Предыдущее
Следующее
Технические характеристики Domez Коллекционная фигурка набор:
Основные параметры
Полный список параметров
Тип игровые фигурки
Вид набор
фигурка
Серия Fortnite
Рекомендованный возраст от 8 лет
Размеры 8 x 6,5 x 6,5 см
Материал пластмасса
Основные
Тип игровые фигурки
Вид набор
фигурка
Серия Fortnite
Рекомендованный возраст от 8 лет
Количество 8 шт
Размеры 8 x 6,5 x 6,5 см
Вес 28 г
Материал пластмасса
Комплектация 8 фигурок
Гарантия
Гарантия 14 месяцев
Параметри упаковки
Ширина 50 мм
Высота 90 мм
Длина 50 мм
Вес 0.05 кг
Объем 0.0002 м3
Перенесите игру Fortnite в жизнь на полку с этим удивительным ассортиментом стилизованных коллекционных фигурок героев -“скинов” Fortnite от Domez. В индивидуальной закрытой упаковке есть 1 фигурка на подставке под прозрачным куполом. Соединяйте между собой любые другие фигурки Domez и культовые фигурки "скинов" Fortnitе.
нет в наличии
Соберите полную коллекцию Fortnite Domez, которая состоит из 6-ти разных фигурок "скинов" : Лидера команды Каддл Тим, Дрифта, Раст Лорда, Ворона, Омеги и Карбида. Каждая миниатюрная фигурка имеет оригинальные игровые детали, которые коллекционер может легко рассматривать. Каждая фигурка поставляется в закрытой упаковке, какая именно фигурка полной коллекции попадется до раскрытия упаковки неизвестно - это сюрприз. На упаковке нанесены изображения всех возможных вариантов коллекции. 

Збудуй найвищу колекційну стіну! Фігурки Domez Fortnite

Відома американська компанія Jazwares, що спеціалізується на виробництві іграшок, з-поміж яких – ліцензійні втілення культових персонажів з улюблених фільмів, мультфільмів та ігор, уже не один рік тішить фанів унікальною тематичною продукцією. Нарешті настала черга фанатів всесвіту Marvel і шанувальників Fortnite Battle Royale.

Що таке Domez

З усіх брендів, якими володіє Jazwares, є бренд суто колекційного характеру — Domez. Його іграшки — це колекційні фігурки, які розташовано на спеціальній підставці з бортиками та накрито прозорим ковпаком. Серії відрізняються кольором підставки та підписами унизу конструкції, за допомогою яких можна легко ідентифікувати до якої серії належить фігурка.

Куполоподібні вітрини з фігурками зручно зберігати та поєднувати завдяки системам кріплення. Футляри з фігурками можна розташувати поруч або один на одний за допомогою спеціальних отворів та виступів на бортиках та верхівці куполу. Таким чином, фігурки можна зібрати в рядок, або навіть у стіну.

Самі ж фігури всередині ковпака мають чудовий вигляд. Вони яскраві, добре деталізовані, у фірмових костюмах та виразних положеннях, тож розглядати їх можна годинами. На додачу, фігурки з різних серій можна поєднувати між собою, наприклад, фігурки серій «Месники» та «Людина-павук» разом утворюють єдиний всесвіт фантастичних пригод Marvel. Окрім колекціонування, можна вигадати гру з власними правилами й весело провести дозвілля.

Fortnite: два роки, X сезон

25 липня Fortnite виповнилося два роки. На честь свята на ігровій мапі Fortnite з’являлися шматки іменинного торта — з’ївши їх під час матчу, можна було відновити бали здоров’я і щита.

Попри дитячий вік, гра має неймовірну популярність — це справжній феномен. Наприклад, 42 % фанатів жанру «королівська битва» зі США грають тільки в Fortnite. Для Apex Legends і PUBG цей показник становить 10 і 7 % відповідно. Про це розповіло аналітичне агентство Newzoo в дослідженні феномену Battle Royale.

1 серпня вийшов десятий, ювілейний сезон гри, в основі якого — концепція спотвореного минулого й сьогодення. У десятому сезоні час повернувся назад, епіцентр втратив стабільність. Сумуєте за минулим? Із цікавістю дивитеся в майбутнє? То буде чим зайнятися! Зниклі райони знову з’являться, однак тепер вони мають вигляд не такий, як раніше…

У грі нова бойова перепустка. На гравців чекає понад сотні нагород за ціною 950 В-баксів. Разом із купівлею перепустки гравці моментально отримають скіни Танукі й Володар шипів. Цікаво, що скіни — це герої минулих сезонів, тільки з альтернативних вимірювань із доопрацьованими варіантами стилів.

Підвищуючи рівень, можна буде відкривати нагороди: подвійні кирки, емоції, екрани завантаження, стилі для скінів, тварин і багато іншого. На мапі буде розміщено розриви, у яких діятимуть особливі правила.

Із нововведень — транспортний засіб — брут — робот-вбивця. Його призначено для двох учасників: один гравець керує переміщеннями, а інший — веде вогонь. Особливо досвідчені гравці можуть використовувати екзокостюм самостійно, перемикаючись між переміщенням і стріляниною.

У розпорядженні керманича брута два види зброї: дробовик і ракетна установка. Дробовик завдає 50 одиниць утрати, а ракетна установка може випустити до 10 ракет одночасно. Крім того, перебуваючи в роботі, можна витратити 200 одиниць будь-якого матеріалу, аби створити персональний суперщит, що захищає впродовж 5 секунд. Об’єднуйтеся, встрибуйте в смертоносну машину, сідайте за гармату і вирушайте перемагати!

Нове в бойовій перепустці цього сезону — місії! Досліджуйте острів, виконуйте цікаві завдання й отримуйте за це нагороди.

Набір Collectibles Series 1

Код товару: DMZ0216

Яскрава ігрова епопея, що у 2018 році захопила чи не кожного, дісталася й іграшок. Про епатажність персонажів ходять легенди, їх танці повторюють, а поведінка вражає та захоплює. Не дивно, що герої з віртуального світу перебрались у реальний у вигляді фігурок. Колекція Domez Fortnite складає вісім персонажів: Капітан команди з обіймів, Карбід, Омега, Ворон, Дріфт, Володар іржі, Елітний агент, Чорний лицар. Усі фігурки в індивідуальному закритому пакуванні, але є одна на підставці під прозорим куполом. Розпакування додає азарту, це популярний тренд на Youtube. Тож, фігурки допоможуть здобути прихильників та «вподобайки» у соцмережах.

Набір Launch Squad 4-pack

Код товару: DMZ0170

Прозоре пакування з чотирьох фігурок Fortnite — Launch Squad. Можна відразу побачити, який персонаж стане поповненням колекції.

Black Knight (Чорний лицар)

Код товару: DMZ0216-4

Хто б не хотів грати за лицаря в Fortnite? Знаєте таких людей? Чудовий шолом і щит вправного коваля, кольчуга, забруднена кров’ю ворогів, і наймиліший чорний шарф на випадок вітру. Мрія, а не скін!

Elite Agent (Елітний агент)

Код товару: DMZ0216-2

Без права на невдачу! Будь-який агент стає елітним, коли в нього з’являється засіб для нічного бачення. Чорна каска, прикрита нижня частина обличчя й сіро-чорний комплект одягу — усе це смертельно необхідно для того, щоб виділятися на барвистій мапі Fortnite!

Drift (Ронін)

Код товару: DMZ0216-8

Шлях до перемоги нелегкий, але дорогу здолає той, хто йде. Таке відчуття, що сам Наруто в котячій масці прийшов пограти в Fortnite. Шати цього персонажа прикрашено рожевими елементами. А вбрався він у темний плащ із жовтими краями й капюшон. В екіпіровці Drift кілька стилів, які розблоковуються із досягненням досвіду.

Raven (Крук)

Код товару: DMZ0216-6

Похмурий володар темних небес.

Вбрався у фіолетові штани, темну водолазку, шарф і капюшон.

Його очі вже націлені на супротивників!

Carbide (Карбід)

Код товару: DMZ0216-5

З’явиться за покликом будь-коли. Ще один персонаж зі справжнім пресом! Синій костюм із неоновими вставками виглядає як гідна заміна людству.

Cuddle Team Leader (Капітан команди з обіймів)

Код товару: DMZ0216-1

Усім обійматися! Конче необхідні плюшеві ведмедики! Рожевий тематичний костюм із білими вставками, вушками й зображенням розбитого серця на животі — втілення ніжних почуттів! Уже обіймали такого Капітана?

Omega (Омега)

Код товару: DMZ0216-3

Такий тільки один! Чорний костюм зі ступінчастим пресом і в неонових тонах створюють персонажа надзвичайно цікавого.

Rust Lord (Володар іржі)

Код товару: DMZ0216-7

Цар сміттєвої купи. Шипи… Стильний шолом, шарф і латочка на штанях — це все атрибути серйозного, але модного Володаря іржі. Але от питання: отвори на шоломі потрібні для дихання або для того, щоби щось бачити?

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров