Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Philips Series 2200 EP2221/40:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип еспресо
Тип приготування автоматичне
Використовувана кава в зернах
мелена
Обсяг резервуара 1.8 л
Тиск 15 бар
Дисплей
Функції регулювання міцності кави
Енергозберігаючий режим
зйомна варильна група
капучинатор /LatteGo
автоматичне очищення від накипу
3 налаштування температури
3 налаштування рівня міцності
подвійна порція
Колір чорний
Габарити ( ШхВxГ ) 24.6 x 37.1 x 43.3
Особливості контейнер для молока
вибір обсягу порції
сумісність з фільтром AquaClean
контейнер для засипання меленої кави
клас енергоефективності A
сповіщення про необхідність видалення нальоту
Основні
Тип еспресо
Тип управління сенсорне
Тип установки настільна
Тип приготування автоматичне
Використовувана кава в зернах
мелена
Ступінь помелу 12
Обсяг резервуара 1.8 л
Місткість контейнера для кавових зерен 275 г
Об'єм контейнера для відпрацьованої кави 12 порцій
Тиск 15 бар
Дисплей
Функціональні можливості
Приготування капучино
латте
еспресо
кава
гаряча вода
Функції регулювання міцності кави
Енергозберігаючий режим
зйомна варильна група
капучинатор /LatteGo
автоматичне очищення від накипу
3 налаштування температури
3 налаштування рівня міцності
подвійна порція
Фізичні
Колір чорний
Габарити ( ШхВxГ ) 24.6 x 37.1 x 43.3
Додатково
Особливості контейнер для молока
вибір обсягу порції
сумісність з фільтром AquaClean
контейнер для засипання меленої кави
клас енергоефективності A
сповіщення про необхідність видалення нальоту
Комплектація вимірювальна ложка
тестова смужка для перевірки жорсткості води
мастило для варочної групи
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 290 мм
Висота 480 мм
Довжина 500 мм
Вага 9.70 кг
Об'єм 0.0696 м3
Насолоджуйтесь чудовим смаком і ароматом кави з свіжомелених зерен, виготовленого за ідеальній температурі за допомогою нашої інтелектуальної системі варіння. Класичний капучинатор дозволить вам легко зробити смачний капучино або латте маккіато.
немає в наявності
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів