Попереднє
Наступне
Технічні характеристики 2E E240 2019 DUALSIM [City Blue (680576170002)]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип телефон, моноблок
Екран 2.4 ", 240x320, TN
Пам'ять (ОЗУ, вбудована) 32 МБ
Камера 0.3 Мп
Кількість SIM-карт 2 SIM
Габарити (ВхШхТ) 126 мм x 52.5 мм x 11.5 мм
Вага 82 г
Тип
Тип пристрою телефон
Тип корпусу моноблок
Ввід данних Цифрова клавіатура
Основні
Вбудована пам'ять 32 МБ
Слот для карт пам'яті microSD до 16GB
Стандарти зв'язку 2G
GSM 900
1800
Кількість SIM-карт 2 SIM
Тип SIM-карти Mini-SIM
Основний дисплей
Тип дисплея Кольоровий
Тип матриці TN
Діагональ 2.4 "
Розподільна здатність дисплея 240x320
Щільність пікселів 167 ppi
Кількість кольорів 65 000 кольорів
Цифрова камера
Основна камера 0.3 Мп
Cпалах
Мультимедійні можливості
Мультимедіа Диктофон
FM-радіо
MP3-плеєр
Календар
Будильник /3 шт
калькулятор
Секундомір
Ліхтарик
Ігри /Snake
Вібродзвінок
Динамік /2в1
Комунікації
Комунікації GPRS
Bluetooth 2.1
wAP
SMS
Порти підключення
Порти підключення MicroUSB
Живлення
Тип акумулятора Li-Ion
Ємність аккумулятору 1400 мАг съемная
Час в режимі очікування 140 год
Час в режимі розмови 12 год
Особливості
Додатково Екстрений виклик "SOS"
Швидкий набір /(пам'ять на 8 номерів для набору однією кнопкою 2-9)
Конфіденційність
Чорний список /(на дзвінки і SMS)
Телефонна книга на 500 номерів
Фізичні
Матеріал Пластик
Колір блакитний
Вага 82 г
Висота 126 мм
Ширина 52.5 мм
Товщина 11.5 мм
Комплектація Телефон
Зарядний пристрій
Акумулятор
Гарантійний талон
Інструкція користувача
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 50 мм
Висота 130 мм
Довжина 70 мм
Вага 0.14 кг
Об'єм 0.0005 м3
Телефон має 2.4-дюймовий екран, ємнісний акумулятор на 1400 мАг та можливість встановлення двох miniSIM-карт. Пристрій зручно тримати в руці, а клавіатуру можна знайти навіть наосліп. 2E E240 2019 випускається у трьох кольорах – блакитному, червоному та чорному.
немає в наявності
2E E240 2019 – повернення до перевірених стандартів мобільності чи новий тренд?

Телефони із фізичними кнопками ніколи не вийдуть із моди. Світовий тренд останніх років показує зменшення об’ємів продажів сенсорних смартфонів і збільшення продажів кнопкових «фічефонів». «Цифровий детокс» який охоплює нас щодня цьому причина. Смартфони, соцмережі і нескінченні повідомлення просто втомили людей. Кнопковий телефон, це не хайп, а вимушений вибір для тих, хто втомився від технологій і змушений брати паузу. Зараз в цей рух входять мільйони людей і великі бренди. Адже на відміну від смартфонів, телефони із кнопками мають ряд своїх переваг, починаючи від цінника і закінчуючи надійністю та практичними характеристиками, якими і повинен володіти саме мобільний телефон. А я нагадую, що головною ж функцію телефону є голосові дзвінки! Тому зовсім логічно, що бренд 2Е активно розширяє асортимент своїх функціональних телефонів, не тільки смартфонами, а і телефонами з кнопками. Отож, давайте здійснимо огляд новинки від 2Е - телефону 2Е E240 версії 2019 року.

Особливості:

  • 2 sim картки
  • Диктофон із записом дзвінків та FM
  • FM радіо, що працює без гарнітури
  • Екран 2,4”
  • Окремі кнопки виклику з SIM1/SIM2
  • Телефонна книга на 500 контактів по 2 номери, фото і персональної мелодії  для кожного
  • Швидкий набір 8 номерів
  • Акумулятор 1 400 мАг
  • MP3/MP4 плеєр
  • Ігри
  • GPRS Інтернет
  • Українська клавіатура.
  • Три мови меню (Українська, Англійська, Російська)
  • Окремий яскравий ліхтарик з двома режимами роботи і функцією світлової індикації вхідних дзвінків
  • Вібродзвінок
  • Підтримка micro-SD до 16 ГБ
  • Гучний динамік
  • VGA камера з LED спалахом
  • SOS режим із LBS локацією

Пару слів про 2E E240 та 2E E240 2019

Як ви вже зрозуміли, телефон 2E E240 2019 – це оновлена версія вже відомого телефону 2E E240. Як показує практика, якщо телефон добре себе зарекомендував на ринку і здобув своїх поціновувачів, то з часом його можна тільки покращити, трохи його оновивши, що і зробив бренд 2Е. Тому оновлена модель отримала свіжий оригінальний дизайн, покращений інтерфейс користувача, додаткові функціональні можливості і Slim  корпус завтовшки всього у 11,5 мм, але вже із несуттєвою меншою ємністю акумулятора.

Комплектація

У фірмовій коробці на вас чекає:

  • телефон 2E E240 2019
  • мережевий зарядний пристрій 5В/0,5А
  • знімний акумулятор на 1400 мА*г
  • гарантійний талон
  • інструкція користувача

Зовнішній вигляд

Телефон має форму звичного для клавішних телефонів моноблоку. Виконаний він із пластику із матовою поверхнею, який хоча, і не «софтач», але в руках телефон приємний на дотик, і так само легко там лежить. А все завдяки витонченій формі із габаритами 125.5х52.5х11,5 мм і легкій вазі в 95 г.

Телефон представлений у трьох кольорових рішеннях: червоному, блакитному та чорному. Така варіація кольорів, явно знайде своїх поціновувачів. Класичний чорний, ніжний блакитний чи яскравий червоний підійде будь-кому, адже телефон має доволі нейтральний молодіжний дизайн. Як на мене, то телефон чудово підійде, як основний телефон для дітей, молоді чи людям старшого віку, так і як другий телефон для роботи.

Майже половину фронтальної частини смартфону займає  2.4-дюймовий екран (технологія TN у форматі 240х320 пікселів із 64 000 кольорів та щільністю у 167 ppi)  із логотипом виробника 2Е. Одразу під екраном розміщена клавіатура з українською і латинської розкладкою.

Виробник врахував усі вимоги користувачів і реалізував їх у дизайні клавіатури моделі 2E E240 2019:

  • опукла поверхня клавіш покращила тактильність користування
  • для зручності набору номера та введення тексту з клавіатури ряди клавіш розташовані по окружності
  • клавіатура має яскраву підсвітку для комфортного користування телефоном в темряві
  • кнопки виконані з пластику із глянцевим покриттям стійким до стирання. Це оцінять користувачі яким знайома проблема недовговічності гумових клавіатур.
  • Роздільне розташування клавіш унеможливлює помилки в наборі номера і забезпечує м’який хід
  • Дві окремі клавіші виклику з SIM1 і SIM2 щоб скоротити кількість дій користувача для здійснення дзвінка з тієї чи іншої сім-карти.

Клавіатуру телефону можна розділити на декілька зон: зона клавіш набору із 12 кнопками, які доречи можна запрограмувати на швидкий набір 8 номерів; окремі клавіші виклику для SIM1 та SIM2 і симетричні їй клавіші повернення та вимкнення живлення; програмована 4-х позиційна кнопка для доступу до пунктів меню частого використання.

На задній поверхні телефона над камерою розміщений мультимедійний динамік, який доречи, має свій оригінальний дизайн. Адже він більше схожий на сканер відбитку пальців ніж на звичну решітку динаміка. Трохи нижче, розташоване віконечко із LED спалахом та VGA камера 0,3 Мп. А в самому низу спинки телефону розташований логотип 2Е.

Бічні грані телефону порожні, що є трохи незвичним, адже пальці так і шукають, таку вже звичну для мене, клавішу вимкнення смартфону з правої сторони. Але до цього швидко звикаєш і розумієш, що це більш практично. Адже тепер точно телефон не витикатиметься сам у кишені, що може трапитись при наявності клавіші вимкнення на бічній грані.

Зверху телефону знайшли собі місце: яскравий світлодіод-ліхтарик, який швидко вмикається/вимикається кнопкою 0 і має додатковий режим SOS-миготіння. Цей режим використовується щоб обозначити себе на дорозі чи пішохідному переході в темний час доби. Ще однією опцією LED ліхтарика є світлова індикація при вхідному дзвінку чи смс. Ця функція налаштовується через меню налаштувань телефону.

Також на верхній грані корпусу єотвір для під’єднання шнурка.

Знизу телефону розміщені: отвір мікрофону, розніми microUSB (для заряджання) та 3.5 мм аудіо джек для гарнітури.

Функціонал

Так, як меню екрану телефон має 9 піктограм, то і про функціонал буду розповідати через це меню.

Повідомлення

Окреме меню, що дозволяє користуватись SMS повідомленнями, які доречи, ще тримають свою актуальність та популярність. У цьому меню, можна легко написати повідомлення українською мовою, за це окрема дяка українській клавіатурі. Так само легко створити шаблони повідомлень, якщо у таких є необхідність. Також, всі вхідні, вихідні, чернетки та надіслані повідомлення зберігаються у однойменних папках цього меню.

Контакти

Пам’ятаю часи, коли кількість контактів телефону була обмеженою кількістю в трохи більше за 100 контактів і хоча цього принципі вистачало та завжди хотілось більшого. Тому цей телефон пропонує вам для збереження 500 контактів. Думаю, цього більше ніж достатньо. Чого не зустрічав у подібних моделях інших виробників, а в E240 2019 це є – можливість зберегти для кожного контакта не один, а два номери мобільного телефону абонента. Одже не варто вже створювати контакти з іменем «Коля Водафон» і «Коля Київстар».

Додатково для кожного контакту ви зможете назначити Фото і персональну мелодію, але для цього в телефоні має бути встановлена карта пам’яті.

Також є можливість імпорту та експорту контактів з/на карту пам’яті, налаштування 8 номері швидкого набору, об’єднувати контакти в окремі групи та встановлювати окрему музику та фото на їх дзвінки.

Журнал дзвінків

Містить історію із пропущених, набраних, отриманих та відхилених дзвінків. Також тут є таймер дзвінків, лічильник сесій GPRS і можливість видалення всіх дзвінків, що дозволяє аналізувати свій трафік використання цих послуг.

Додатки

Одне із найфункціональніших меню, адже воно містить великий функціонал самих різних додатків:

  • Bluetooth (технологія Bluetooth 2.1) для приймання і передавання файлів, підключенні інших пристроїв, як то бездротових навушників, hans-free, колонок чи автомагнітолу.
  • Будильник (5 варіантів)
  • Календарь із можливістю планувати свої справи
  • Калькулятор
  • Таймер
  • Ігри (встановлена гра Snake)
  • Секундомір
  • Ліхтарик (має два режими і вмикається швидко натисканням кнопки 0)
  • Файли (файловий менеджер для перегляду файлів в пам’яті телефону і карти пам’яті)
  • Меню SIM карти

Мультимедіа

У цьому меню розміщені додатки - фотокамера, аудіоплеєр, FM-радіо, диктофон, відеокамера (для зручності, фото та відео камери - відокремлені), відеоплеєр і Галерея (папка із вашими фото і ведео).

Хочеться добавити пару слів про гучність динаміка. Завдяки оригінальному виконанню звукової камери динаміка його гучності можуть позаздрити і топові моделі більш відомих виробників. На гучність цього динаміка просто не можливо не звернути увагу, що робить телефон непоганою аудіо системою.

Налаштування

Одне із самих головних меню телефон, де легко та інтуїтивно можна налаштувати телефон, програмні клавіші швидкого доступу, екран, безпеку, виклики, мережеві з’єднання, SIM карту та SOS режим. Доволі докладно про кожен з пунктів налаштування телефону зазначено в довіднику користувача.

Профілі

Пропонується 7 сценаріїв використання телефону: основний, беззвучний, зустріч, у приміщенні, на вулиці, гарнітура та Bluetooth.

FM радіо

Окреме меню для радіо не випадково, адже як я вже вказував раніше, воно працює без гарнітури, адже телефон має вбудовану антену для прийому радіостанцій. А завдяки гучному динаміку, телефон перетворюється на повноцінний FM-радіоприймач.

Інтернет

Телефон підтримує 2G GPRS інтернет з’єднання, і дозволяє переглядати прості веб сторінки чи шукати необхідну вам інформацію через пошукові системи. А для більшого такого типу телефони і не використовують, адже для складніших функцій потрібен вже не телефон, а смартфон.

Доречи, E240 підтримує карти пам’яті до 16 Гб, що дозволяє закачати  декілька улюблених альбомів чи зберігати улюблені фото.

Безпека

Ще одна нова функціональна можливість, якою була прокачана модель E240 2019 - це СОС режим. Фірмовою програмною фічею телефонів 2E, яка відсутня у конкурентів – це надсилання телефоном LBS координат свого місцезнаходження. В екстрених ситуаціях буває життєво важливо якнайшвидше визначити місцезнаходження людини якій потрібна допомога. Телефон 2E E240 2019 це робить автоматично при активації режиму СОС. Затискаючи центральну кнопку на 3 сек, телефон вмикає гучну сирену, відправляє смс зі своїми координатами на довірені номери і починає автодозвон на ці номери по колу, поки один з них не відповість.

Зміст SOS sms з даними LBS (A-GPS) локації телефону:

Веб сайт https://cellidfinder.com/ задопомогою якого можна визначити місцезнаходження телефону за LBS координатами на мапі.

Як використовується режим SOS

  1. Налаштувати в меню – Налаштування – SOS режим
  2. Ввести до 5 довірених номерів, на які, у разі активації режиму, телефон буде здійснювати автодозвон і відправку SOS SMS
  3. Включити чи відключити опцію звукової сирени
  4. Вибрати спосіб SOS повідомлень: дзвінок, дзвінок+смс, тільки смс
  5. Увімкнути функцію SOS у меню Статус

Не обділені увагою і такі важливі функції як встановлення коду доступу на телефон, на окремі пункти меню, наявність секретної папки для смс, додавання небажаних номері до Чорного списку.

Акумулятор

Наявність літій-іонного акумулятора на 1400 мАг дозволяє цьому телефону мати чудові показники автономності. Так, телефон може пропрацювати в режимі очікування 140 г, а в режимі розмови – 12 г.

Враховуючи, що телефон немає багатовитратного функціоналу, його ємності вистачить на 3-4 дні активного використання.

Висновки

Телефон 2E E240 2019 має все, що потрібно для сучасного мобільного телефону! Адже має чудову автономність та гучність, яскравий екран, дві сім карти, підтримку карти пам’яті до 16 Гб з окремим рознімом длянеї, а також доволі широкий функціонал для розваг і вирішення повсякденних задач. Приємним бонусом є наявність 3-х варіантів кольорового рішення, VGA камери, ліхтарика та FM радіо, адже ці прості речі роблять наш побут більш яскравішим.

Основні технічні характеристики:

Тип: телефон, моноблок

Екран: 2.4", 240x320, TN

Пам'ять: (ОЗУ, вбудована): 32 МБ

Камера: 0.3 Мп зі спалахом

Кількість SIM-карт: 2 SIM

Габарити (ВхШхТ): 125.5 мм x 52.5 мм x 11,5 мм

Вага: 95 г

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів