Call of Duty: Black Ops 3 [Blu-Ray диск] (PlayStation)

код товару: 87728RU
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Call of Duty: Black Ops 3 [Blu-Ray диск] (PlayStation):
Основні параметри
Повний список параметрів
Платформа PlayStation 4
Носій Blu-ray
Жанр Shooter
Видавець Activision Blizzard
Доступні мови у грі Російська мова
Англійська мова
Основні
Платформа PlayStation 4
Носій Blu-ray
Жанр Shooter
Розробник Treyarch
Видавець Activision Blizzard
Доступні мови у грі Російська мова
Англійська мова
Вікові обмеження від 18 років
Додатково
Розмір коробки 10.1 х 130 х 160 мм
Вага 86 г
Параметри упаковки
Ширина 20 мм
Висота 130 мм
Довжина 170 мм
Вага 0.10 кг
Об'єм 0.0004 м3
Гра «Call of Duty: Black Ops 3» Майбутнє. Час новітніх технологій, які ми створюємо і удосконалюємо кожен день, прагнучи зберегти першість в гонці озброєнь. Майбутнє. Час, коли зменшується грань між нашою власною людяністю і могутністю машин і механізмів, що дарують нам наші сили. Майбутнє - це світ, в якому війна стала іншою. Поле бою, де на передову виходять солдати Black Ops нового покоління. Call of Duty: Black Ops III пропонує три унікальних режими гри: сюжетну кампанію, змагальний мультиплеєр і кооперативний зомбі-режим Shadows of Evil. Перед вами найграндіозніший, найрізноманітніший і найамбітніший випуск знаменитої серії.
немає в наявності
ТОП ігор PlayStation

Рейтинг продажів в українському ритейлі за період з 1 січня по 30 червня 2020. Рейтинг може бути корисним як для фахівців галузі, що хочуть побудувати правильну матрицю ігор у своєму магазині, розставити акценти в онлайн-торгівлі, фахово рекомендувати ігри покупцям, так і простим гравцям, які шукають гру для себе.

Доволі часто можна зустріти рейтинги продажів ігор у Британії, США та інших країнах. Але такий «топ» не обов’язково буде релевантним для України. Наприклад, симулятор американського футболу Madden NFL 20 буде неодмінно фігурувати в топі рейтингу ігор для США, а симулятор хокею масово купують у країнах Скандинавії. В українців трохи інші ігрові вподобання, адже вони унікальні для кожної країни.

Ми склали рейтинг ігор за перші шість місяців 2020 року. На його показники безпосередньо впливало введення карантину, адже в багатьох з’явився додатковий час для геймінгу.

1. FIFA 20

  • Жанр: спортивний симулятор
  • Видавець Electronic Arts
  • Світовий реліз 27 вересня 2019 року

Стабільний лідер уже не перший місяць. Цього року FIFA отримала, крім нового сезону, нові механіки поведінки гравців із м’ячем і без м’яча. У грі буквально оживають сотні команд зі світових футбольних ліг, зокрема Ліги чемпіо­нів UEFA. Ба більше, тепер доступний новий автентичний режим вуличного футболу. Тому, якщо хочете спробувати регіональні особливості вуличної гри, то режим EA SPORTS VOLTA перенесе гравців у підземні тунелі Амстердама, двори Лондона, на дахи Токіо.

Безумовно, найпопулярнішим режимом гри залишається FIFA Ultimate Team, де кожен може створити власну команду й поступово залучати до неї найвидатніших зірок сьогодення й минулого.

2. God of War

  • Жанр: пригоди, слешер
  • Видавець Sony Interactive Entertainment
  • Світовий реліз 4 жовтня 2019 року

Звільнившись від гніту богів, Кратос вирушає у небезпечну мандрівку суворими скандинавськими землями разом зі своїм сином Атреєм. Перемагати ворогів доведеться в жорстоких боях. Гра чудово передає дух скандинавських саг, герої подорожуватимуть між різними світами, доки не досягнуть своєї мети. Сюжет гри захоплює, особливо цікаво спостерігати за розвитком стосунків між батьком та сином.

Недарма God of War було визнано грою року на церемонії нагородження The Game Awards 2018.

3. UFC 3

  • Жанр: спортивний симулятор / Fighting
  • Видавець Electronic Arts
  • Світовий реліз 2 лютого 2018 року

UFC 3 — це революція в анімації поєдинків. Технологія Real Player Motion забезпечує максимальну плавність і реалістичність рухів. Гравці мають підіймати шум навколо боїв, заохочувати фанатів, платити за тренування та конкурувати з іншими гравцями. Загалом поведінка поза октагоном у грі стала не менш важливою, ніж виступи на ньому. І все заради звання «Найкращий боєць усіх часів». Покупки всередині гри не обов’язкові. Гру заслужено вважають ідеальним «карантинним рішенням» для двох.

4. Call of Duty: Modern Warfare

  • Жанр: шутер
  • Видавець Activision
  • Світовий реліз 25 жовтня 2019 року

Ця гра — розробка легендарної студії Infinity Ward — епічна реінкарнація культової серії Modern Warfare. Гравцям пропонують стати головними героями захопливої саги про події, які зачіпають баланс сил у масштабах усієї планети. Сюжет жорсткий і натуралістичний. До гри вийшла окрема королівська битва Warzone, що вже налічує понад 50 млн активних гравців й завзято розвивається видавцем. Поціновувачам шутерів у жодному разі не можна пропускати цю гру.

5. Minecraft

  • Жанр: аркада, дитяча, стратегія
  • Видавець Sony Interactive Entertainment
  • Світовий реліз 17 травня 2009 року

Світ щоразу генерується випадковим чином і тут головне — фантазія. Починати, звісно, доведеться з малого — освоїтися на засніженому пагорбі, у густому лісі або пустелі, а потім братися за вирівнювання землі й будівництво свого першого будинку. Рубайте дерева, здобувайте камінь та створюйте необхідні інструменти. А ще саджайте рослини, розводьте тварин, обмінюйтеся плодами своєї праці з іншими користувачами та боріться з нічними чудовиськами. Створюйте, досліджуйте та головне — намагайтеся вижити!

6. The Last Of Us: Part II

  • Жанр: екшн, пригоди, елементи survival horror
  • Видавець Sony Interactive Entertainment
  • Світовий реліз 19 червня 2020

Перша The Last of Us встигла стати класикою. Продовжуйте історію Еллі та Джоела, яка стартує через 5 років після подій оригіналу. Еллі вже не та дівчинка, що була готова пожертвувати собою заради порятунку світу, — вона вступила до лав антигероїв і заради помсти готова на все. Еллі ризикує не тільки власним життям, а й життям близьких; іноді з жалем, а іноді й без вбиває, і навіть катує, таких само людей, як вона.

Спостерігайте за змінами життя після глобального апокаліпсису та дізнайтеся, як вплинуть на Еллі події, що відбуваються навколо неї. Чи зможе вона зберегти свою людяність у світі монстрів?

7. Mortal Kombat X

  • Жанр: файтинг
  • Видавець Warner Bros.
  • Світовий реліз 14 квітня 2015 року

Mortal Kombat X — це десята частина легендарної серії файтингів Mortal Kombat. Події гри розгортаються як продовження дев’ятої частини і триватимуть довгих 25 років. Геймплей загалом подібний до стилю попередньої частини, але низка нововведень захоплюють.

По-перше, на аренах з’явилися інтерактивні об’єкти, з якими можна взаємодіяти під час бою, а деякі з них можна хапати і використовувати проти ворога прямо на арені. А по-друге, у кожного персонажа є три варіації, які впливають на стратегію бою, особливі прийоми та комбо. Також у гру повернувся біг як опція, та й загалом темп гри явно збільшився.

Справжнім фанатам серії варто звернути увагу на більш нову гру серії — Mortal Kombat 11.

8. Grand Theft Auto V

  • Жанр: пригоди
  • Видавець Take Two (RockStar)
  • Світовий реліз 17 вересня 2015 року

Події відбуваються у вигаданому штаті Сан-Андреас (на базі Каліфорнії). Сюжетна лінія розвивається навколо трьох злочинців, які перебувають під тиском уряду та авторитетних кримінальних фігур. Гра незмінно в усіх топах її вважають одним із найвизначніших та фінансово успішних розважальних продуктів. Фішка цього видання — стартовий набір для GTA V Online, який дає змогу швидко заснувати власну кримінальну імперію.

9. Call of Duty: Black Ops 3

  • Жанр: шутер
  • Видавець Activision Blizzard
  • Світовий реліз 6 листопада 2015

Розробники відправляють нас на дванадцятий марш-кидок по заскриптованим коридорам із вибухівкою та стріляниною. У грі мало збігів із попередніми версіями. Інший час, нові герої та й способи ведення бою вдосконалені. Формально всесвіт усе ще той, але це вже майбутнє. Грань між власною людяністю й могутністю машин та механізмів стирається. Гра пропонує три унікальні режими: сюжетну кампанію, змагальний мультиплеєр і кооперативний зомбі-режим Shadows of Evil. Гра вже досить стара і Black Ops 4 давно вийшов, але ціна на полиці дуже приваблива. Гру варто пройти хоча б заради сюжету.

10. Crash Bandicoot N’Sane Trilogy

  • Жанр: екшн
  • Видавець Activision Blizzard
  • Світовий реліз 30 червня 2017

N. Sane Trilogy (Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back та Crash Bandicoot 3: Warped) було повністю оновлено з використанням новітніх технологій. Справжнім фанатам усі три гри мають бути добре знайомі ще з дитинства та за часів першої PlayStation. Нове покоління гравців отримало класичний ігровий процес серії з удосконаленим відеорядом та музикою. Зустрічайте улюбленого сумчастого Креша Бандикута на PlayStation 4, реалізованому в супердеталізації та високій якості.

11. Uncharted 4 Thief’s End

  • Жанр: пригоди
  • Видавець Sony Interactive Entertainment
  • Світовий реліз 10 травня 2016

Це одна з тих ексклюзивних ігор PlayStation, заради якої більшість купує консоль. Четверта частина захопливої пригоди шукача скарбів Натана Дрейка зовсім не зобов’язує до проходження попередніх частин (хоча зайвим це не буде). Доведеться долати перешкоди, досліджувати старовинні замки і храми, битися з ворогами на шляху до омріяного скарбу. Сюжет і геймплей дуже динамічні, а один з епізодів втечі на автомобілі вже встиг стати культовим.

12. The Last of Us

  • Жанр: пригоди
  • Видавець Sony Interactive Entertainment
  • Світовий реліз 14 червня 2013

Ще один ексклюзив, який не можна пропускати жодному власнику PlayStation. Історія Еллі і Джоела в постапо­каліптичному світі гідна голівудського блокбастера. Ходять чутки, що екранізацію уже знімають HBO-творці серіалу «Гра престолів». Окрім чудового сюжету, є ще цікавий геймплей. У грі не можна просто йти й розстрілювати ворогів. Потрібно продумувати проходження кожного рівня, адже кількість ресурсів завжди обмежена, а супротивників — завжди більше. Після закінчення гру хочеться проходити знов і знов. Не дарма її визнано грою десятиліття.

13. Sims 4

  • Жанр: симулятор
  • Видавець Electronic Arts
  • Світовий реліз 2 червня 2014

У цій грі можна створити власну родину й повністю забезпечити її побут. Побудувати будинок, влаштувати сімів на роботу й організувати дозвілля. До Sims 4 постійно виходять нові доповнення, які ще більше розкривають потенціал гри. Для тих, хто хоче перепочити від активного екшену, ця гра буде чудовим вибором.

14. Doom Eternal

  • Жанр: шутер
  • Видавець Bethesda (id Software)
  • Світовий реліз 20 березня 2020

Doom не потребує додаткового опису. Doom — це одна з перших ігор, що спадає на думку при слові «шутер». Найновіша реінкарнація гри вийшла напрочуд вдалою: одночасно витримала всі канони й перенесла гру на інший графічний рівень. Гравцю знову треба розправлятися з ордами демонів — робити все, за що так полюбляють Doom.

15. Ratchet & Clank

  • Жанр: симулятор
  • Видавець Sony Interactive Entertainment
  • Світовий реліз 16 квітня 2016

У рейтинг вривається єдина гра, яку можна сміливо запропонувати навіть наймолодшому поколінню геймерів. Перша гра про Ретчета вийшла ще на PlayStation 2, тобто з-поміж фанів франшиза добре відома. У цій версії Ретчет має мандрувати різними планетами в компанії робота на ім’я Кланк, щоби врятувати галактику від зла.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів