Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Dnipro-M HD-120P ударна:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ударна дріль
Потужність 1200 Вт
Тип патрона швидкозажимний
Комплектація додаткова рукоятка
інструкція
додатковий комплект графітових щіток
дриль
вимірювач глибини свердління
Основне
Тип ударна дріль
Потужність 1200 Вт
Тип патрона швидкозажимний
Діаметр патрона 13 мм
Швидкість обертання 2600 об/хв холостий хід
Додатково
Ключові особливості Клас захисту корпусу IP20
захист від пилу
перемикач режимів роботи
Комплектація додаткова рукоятка
інструкція
додатковий комплект графітових щіток
дриль
вимірювач глибини свердління
Гарантія
Гарантія 36 місяців
Параметри упаковки
Ширина 260 мм
Висота 80 мм
Довжина 290 мм
Вага 2.80 кг
Об'єм 0.0060 м3
Потужність двигуна становить 1200 Вт. Двигун має надійний захист від коротких замикань і перегріву внаслідок потрійного покриття лаком і обмотки мідним дротом. Дриль функціонує в двох режимах: безударному, який підходить для роботи з крихкими матеріалами і ударному, для роботи з міцними матеріалами. Максимальна кількість обертів доходить до позначки 2600 одиниць за хвилину, присутня система реверсивного ходу. Для того, щоб просвердлити отвір певної глибини, можна скористатися глибиноміром.
немає в наявності
Модель HD-120P має ряд переваг, які роблять роботу з ним ще більш комфортною і надійною. Передня частина інструменту, яка, як правило, найбільше схильна до ударів, зроблена зі сплаву алюмінію. Завдяки цьому дриль стала міцнішою і стійкою. До того ж, алюміній збалансовує конструкцію, обтяжуючи передню частину. Ще однією важливою перевагою є патрон самозатискного типу, який можна швидко закрутити вручну.

Конструкція дрилі ергономічна і легка, що допомагає працювати з нею тривалий час, не втомлюючись. Рукоятка має гумове покриття, що допомагає інструменту комфортно розташовуватися в руці та не ковзати.

HD-120P - це новачок у модельному ряді ударних дрилів ТМ Дніпро-М, який зуміє порадувати вас комфортною роботою і надійним результатом.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів