Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Sony MHC-V72D:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип активні
Формула акустики 2.1
Тип установки
Тип активні
Формула акустики 2.1
Загальне
Діаметр ВЧ динаміка 50 мм x 4 (конусоподібний)
Діаметр СЧ динаміка 120 мм х 2 (конусоподібний)
Діаметр НЧ динаміка 300 мм
Пульт ДУ
Вологозахист
Караоке
Додаткові Party chain /через проводне з'єднання та через BLUETOOTH
ClearAudio+
NFC
Управління жестами
Таймер відключення
Посилення басів
DSEE
Додавання динаміка
Ручка для транспортування
Керування зі смартфону
Підсвічування динаміку
Звукові ефекти
Блокування від дітей
Режим FIESTA
Підсвічування оточення
Запис через USB
Блокування лотка
Сенсорні кнопки
PARTY LOCK
Коліщатка
SPREAD SOUND GENERATOR
Звук на 360 градусів
Комплектація FM-антена
пульт ДУ
Інтерфейси
Інтерфейси HDMI
USB
Bluetooth
CD
Аналоговий аудіовихід
Аналоговий аудіовхід
Радіо FM
DVD
Вхід для мікрофона /2 (6φ / гітара для одного порту – MIC 2 / ГІТАРА)
Аудіодекодери
Аудіодекодери Dolby Digital
Фізичні
Вага 21.6 кг
Габарити фронтальних колонок (ВхШхГ) 37 x 93 x 42.7 см
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 410 мм
Висота 490 мм
Довжина 990 мм
Вага 25.25 кг
Об'єм 0.1989 м3
Ритм ваших улюблених композицій відчувається навіть на великій відстані завдяки звуку на 360 градусів і функції підсилення басів. Динамічне підсвічування для вечірок пульсує в такт музиці. Наповніть потужним якісним звуком вечірки з нагоди дня народження, особливі події та спонтанні святкування. Зі звуком на 360 градусів і функцією підсилення низьких частот JET BASS BOOSTER потужний ритм відчуватиметься в найвіддаленіших куточках вечірки.
немає в наявності
Вечірки на щабель вищі. Універсальні аудіосистеми SONY

Зустрічі з друзями, які точно запам’ятаються всім і надовго. На вулиці чи вдома, на пляжі чи біля басейну – із колонками Sony будь-хто відчує справжню силу музики! Динаміки видають насичений і потужний звук, який чутно всім довкола. А з акумуляторною батареєю можна надовго забути про розетку. Всеосяжні ритми та пульсуюче в такт музиці підсвічування – головні переваги аудіосистем японського бренда.

Клубна атмосфера

Код товару: GTKXB72.RU1

Нова потужна акустична система Sony GTK-XB72 поєднує в собі глибоке й насичене басове звучання з яскравим LED-підсвічуванням. Завдяки спалахам стробоскопа та кольоровому підсвічуванню динаміків і периметра корпусу, що блимають у ритмі музики, атмосфера модного клубу створюється миттєво.

Аудіосистему оснащено багатьма функціями. Фірмова технологія Extra Bass забезпечує глибший і насиченіший звук. Технологія Live Sound поширює звук по всьому приміщенню, тому кожен відчуватиме всі музичні ритми. Із функцією Dj Effects будь-хто може спробувати стати справжнім діджеєм і створити власний трек. Завантаживши програму Fiestable, можна керувати підсвічуванням і додавати DJ-ефекти лише кількома дотиками.

Колонку можна встановити як вертикально, так і горизонтально — це не вплине на якість звучання.

СПЕЦИФІКАЦІЇ

  • ВЧ динамік: 5 см × 3, конусного типу
  • НЧ динамік: 16 см × 2, конусного типу
  • USB A
  • Bluetooth 4.2
  • Звукові функції: Music Equalizer, Extra Bass, Dsee Sound Enhancement, Party Chain (WIRED), Wireless Party Chain Via Bluetooth, Speaker Add Function (Bluetooth), Clearaudio+
  • Підтримувані формати: mp3, wma, aac, wav
  • Розмір (ш × в × г) 345 × 656 × 379 мм
  • Вага 12 кг

Ефект музичного фестивалю

Код товару: MHCV72D.RU1

Високопотужна аудіосистема Sony MHC-V72D видає об’ємний звук і кольорове підсвічування на 360° — враження як на справжньому музичному фестивалі! Акустичну систему оснащено підсилювачем Jet Bass Booster, кутовими та тильними динаміками відкритого типу — усе для того, щоб музику було чути звідусіль. Кругове підсвічування та поєднання червоних, блакитних і зелених кольорів охоплюють приміщення й створюють відчуття неперевершеного «лютого» драйву.

Аудіосистема здивує багатьма цікавими функція­ми, одна з яких — Taiko. Вистукуйте в ритм музики прямо на сенсорній панелі, змагайтеся з друзями, граючи й заробляючи бали.

Жестове керування музикою та функціями колонки дуже комфортне, що дає змогу завжди бути в центрі подій та ні про що не турбуватися.

Можливість під’єднання до колонки двох мікрофонів або гітари до одного з виходів дає змогу продемонструвати талант і заспівати з друзями або зіграти на гітарі.

СПЕЦИФІКАЦІЇ

  • ВЧ динамік: 5 см × 4, конусного типу
  • СЧ динамік: 12 см × 2, конусного типу
  • НЧ динамік: 30 см × 1, конусного типу
  • USB A
  • Bluetooth 4.2
  • Звукові функції: Music Equalizer, Football Mode, Video EQ, Fiesta Mode, Mega Bass, Dsee Sound Enhancement, Party Chain(Wired), Wireless Party Chain Via Bluetooth, Speaker Add Function (Bluetooth), Clearaudio+
  • Підтримувані формати: mp3, xvid, mpeg4
  • Розмір (ш × в × г) 370 × 930 × 427 мм
  • Вага 21,6 кг

Усе для запальних коктейль-паті

Код товару: GTKPG10.RU1

Усі на пікнік із паті-колонкою Sony GTK-PG10! Яка вечірка на виїзді може обійтися без запальної музики та напоїв? Однак часто виникає проблема з тим, куди поставити банки з пивом або келихи. Sony назавжди «розібралася» з цією незручністю — створила аудіосистему, верхня частина якої розкладається й відкриває чотири надійні підсклянники. До того ж, у режимі стола можна не боятися пролити напій на пристрій, оскільки панель захищено від потрапляння вологи всередину.

Проте цим її функціонал не обмежено: у гранях верхньої частини розташовано 1,57-дюймові динаміки, які в розкритому вигляді забезпечують ширшу дисперсію звуку. За низькі й середні частоти відповідає 7-дюймовий динамік, якому допомагають два спрямовані вперед фазоінвертори.

Колонка сумісна з триподом — штативом, за допомогою якого її можна розмістити на висоті, аби звук розповсюджувався ще краще та його було чутно ще більшій кількості людей.

Автономність колонки — 13 годин, а цього цілком вистачить для гучної та незабутньої вечірки.

Аудіосистема досить компактна: вага становить трохи більш 6 кг, а завдяки зручним ручкам її легко транс­портувати з місця на місце. Колонку можна розташувати на подвір’ї або ж всередині приміщення — вбудований DSP налаштує звук під відповідні умови.

Функції Mega Bass та караоке допоможуть урізноманітнити дозвілля. До колонки можна під’єднати мікрофон і кожен охочий вмить відчує себе поп-зіркою.

СПЕЦИФІКАЦІЇ

  • ВЧ динамік: 4 cм × 2, конусного типу
  • НЧ динамік: 18 cм × 1, конусного типу
  • USB A
  • Bluetooth 4.2
  • Звукові функції: Music Equalizer, Video EQ, Mega Bass, Sports Mode, Clearaudio+
  • Підтримувані формати: mp3, wma, aac, wav
  • Розмір (ш × в × г) 330 × 376 × 303 мм
  • Вага 6,7 кг
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів