Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Electrolux EW9W161B:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип прально-сушильна
Тип завантаження фронтальна
Клас енергоспоживання A
Клас прання A
Завантаження білизни для прання 10 кг /6 кг сушка
Програми Синтетика
Бавовна Eco
Шовк
Верхній одяг
Полоскання
One GO
Колір білий
Висота 87 см
Ширина 60 см
Глибина 63 см
Основні
Тип прально-сушильна
Тип завантаження фронтальна
Клас енергоспоживання A
Клас прання A
Завантаження білизни для прання 10 кг /6 кг сушка
Функції
Програми Синтетика
Бавовна Eco
Шовк
Верхній одяг
Полоскання
One GO
Бавовна
Вовна /Ручна
Ручне прання /Вовна
Прання паром Steam FreshScent
Додаткові опції Віджимання
злив
Управління і дисплей
Таймер відстрочки старту
Контроль піноутворення
Контроль дисбалансу
Додатково
Особливості регульовані ніжки
Захист від протікання
Країна виробник Італія
Фізичні
Колір білий
Рівень шуму при пранні 51 дБ
Рівень шуму при сушінні 66 Дб
Номінальна напруга 230 В
Потужність підключення 2200 Вт
Габарити
Висота 87 см
Ширина 60 см
Глибина 63 см
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 620 мм
Висота 910 мм
Довжина 620 мм
Вага 99.00 кг
Об'єм 0.3498 м3
Прально-сушильна машина 900 дозволяє прати та сушити весь ваш улюблений одяг, з чого б він не був виготовлений, навіть з шовку та пуху. Система DelicateCare з тепловим насосом адаптує низькі температури та рух барабану до будь-якої тканини. Навіть на шовкових речах кількість складок скорочується на 50%.
немає в наявності
Пральні та сушильні машини Electrolux PerfectCare, які дбають нелише про одяг

Змінити споживацькі звички танавчитися правильно доглядати заречами не так вже і складно. Варто використовувати пральні тасушильні машини, які витрачають менше ресурсів, подовжують термін служби одягу і знижують шкідливий вплив на екологію. Які саме? Новинки Electrolux серії PerfectCare.

За останні 20 років кількість предметів гардеробу пересічної людини збільшилася в чотири рази. Водночас більшості речей позбавляються через те, що вони зношуються набагато раніше, ніжмогли б. Це призводить до того, щокожного року довкілля зазнає суттєвої шкоди від тонн непотрібного одягу, які мільйони людей увсьому світі викидають на смітник. І справа навіть неврозпещеності чи маніакальному наслідуванні модних трендів, а,радше, унеправильному режимі прання, щопсує речі.

Обидві моделі (PerfectCare 800 іPerfectCare 600) оснащено зручною взастосуванні smart-системою AutoDose, яка точно дозує пральний засіб іпом’якшувач. Завдяки цьому можна отримувати якісні результати після кожного прання без використання зайвої кількості мийних засобів.

Пральна машина Electrolux PerfectCare 600

Код товару: EW6F348SAU

Більш доступна модель з автоматичним підбором режиму прання для максимальної економії енергії, навіть за найменшого завантаження.

Індивідуальний догляд – система SensiCare налаштовує тривалість прання відповідно до завантаження машини, що допомагає зберегти зовнішній вигляд і форму речей.

Пом’якшення тканин – опція SoftPlus замочує та рівномірно розподіляє білизну, завдяки чому кондиціонер охопить кожне волокно, зберігаючи м’якість і свіжість.

Парове очищення – система Anti-Allergy Vapour використовує водяну пару для видалення бактерій з одягу.

Пральна машина Electrolux PerfectCare 800

Код товару: EW8F169SAU

Оптимальне рішення для бездоганної якості прання за низької температури, що дасть змогу зменшити енергоспоживання танадовго збереже одяг.

Попереднє змішування – програма UltraWash та система попереднього змішування забезпечать потрібний баланс прання та догляду за одягом і допоможуть скоротити споживання енергії на 30%.

Парове оброблення – наприкінці кожного прання система SteamCare оброблятиме одяг парою, що зробить його м’яким безвикористання праски.

Пральна машина із сушкою Electrolux PerfectCare 900

Код товару: EW9W161B

Мультифункціональний комбоваріант длятих, хто бажає зекономити простір, енергію й час. Зазвичай технологію Heat Pump практично неможливо знайти в прально-сушильних машинах. Адже всередині занадто мало місця, щоби туди помістилися всі компоненти теплового насоса. Але інженерам Electrolux це вдалося.

Усіма функціями пральних машин (окрім моделі із сушкою PerfectCare900 EW9W161B) можна керувати зі смартфона за допомогою застосунку MyElectrolux.

Потрібно дистанційно вибрати необхідний режим відповідно до рівнів жорсткості води та забруднення, а також типу тканини. Оптимальну кількість прального засобу, води та електроенергії машина визначить автоматично.

Сушильна машина Electrolux PerfectCare 900

Код товару: EW9H1R88SC

Зручний пристрій для рівномірного делікатного сушіння улюблених речей. Унікальний датчик 3DSense сканує вологу всередині тканини й дає змогу автоматично сушити пуховики та пухові ковдри.

  • Дбайливий догляд – унікальна для ринку технологія CycloneCare із системою контро­лю 3DSense аналізує будь-які тканини, від шовку до вовни, завдяки чому зберігається їх вигляд, структура та властивості.
  • Індивідуальні цикли – система DelicateCare сама підбирає температуру сушіння та інтенсивність руху барабана.
  • Рівномірне сушіння – система GentleCare із технологією Heat Pump – це дуже важлива особливість сушильних машин. Удвічі менша – 54°C, як порівняти зі звичайними барабанами – 82°C, – температура нагрівання запобігає пересушуванню речей.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів