Death Stranding [Blu-Ray диск] (PS4)

код товару: 9952107
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Death Stranding [Blu-Ray диск] (PS4):
Основні параметри
Повний список параметрів
Платформа PlayStation 4
Носій Blu-ray
Жанр Action
Adventure
Видавець Sony Interactive Entertainment
Доступні мови у грі Російська мова
Англійська мова
Світовий реліз 08 листопада 2019 р
Основні
Платформа PlayStation 4
Носій Blu-ray
Жанр Action
Adventure
Розробник ojima Productions
Видавець Sony Interactive Entertainment
Доступні мови у грі Російська мова
Англійська мова
Вікові обмеження від 18 років
Дата виходу гри
Світовий реліз 08 листопада 2019 р
Параметри упаковки
Ширина 10 мм
Висота 130 мм
Довжина 170 мм
Вага 0.08 кг
Об'єм 0.0002 м3
Відправляйтеся в незвичайну пригоду від легендарного розробника Хідео Кодзіми на PlayStation 4. Візьміть під свій контроль робочого Сема Бріджеса, який підкорює смертельний і загадковий світ, повний посланників смерті.
передзамовлення
Відважтеся подолати світ, трансформований Петлею смерті. Тримайте в своїх руках нескладні залишки нашого майбутнього і вирушайте в дорогу, щоб відновити зв'язок між осколками світу.
Death Stranding, або Подарунок генія

8 листопада 2019 року світ, нарешті, побачить нову гру генія сучасного геймдизайну – Хідео Кодзіми. Гру створено лише для PlayStation. Тобто маємо всі передумови, щоб отримати черговий хіт! Та чи це так? Поки питання відкрите.

Хідео Кодзіма — геній ігрової індустрії. Після розірвання контракту з Konami, Кодзіма створив незалежну студію Kojima Productions, де почав роботу над новим проектом для PlayStation 4 — Death Stranding. Подейкують, що Konami не давала змоги повною мірою розкритися талантам творця, обмежуючи його й підганяючи виробництво ігор під календар. На новому місці Кодзіма отримав повну волю та нагоду втілити свої ідеї.

Варто згадати, що ексклюзиви PlayStation, які виходили останнім часом, радували фанів і тримали всю еко­систему на високому рівні, адже чим цікавіша гра, тим більше людей у неї хочуть пограти, а отже, і придбати консоль Sony.

Інтрига триває

Death Stranding вперше презентовано на конференції Sony Е3 у 2016 році, і ось до виходу майже не залишилося часу, а фанати й досі ламають голову над тим, що ж ми побачимо. Відтоді було опубліковано кілька роликів, які зовсім трохи підняли завісу таємниці.

На Gamescom 2019 Кодзіма сам презентував новий ролик і ще більше закрутив інтригу.

Відомо, що матимемо справу з двома світами: нашим і потойбічним, які поєдналися надприродним чином. Людству загрожує вимирання, а мета героя з’єднати розколоте суспільство. Дитина, яку постійно носить із собою герой, дає надію на порятунок, і певним чином забезпечує зв’язок з іншим світом. Фанати заінтриговані та ніхто, крім самих розробників, не знає деталей сюжету. А сюжет — це те, чим славетні ігри Кодзіми.

Зі свободою дій і відомими акторами

У Death Stranding перед нами постане красивий і відкритий для досліджень і віртуальних подорожей світ. Головний герой мандруватиме цим світом та ізольованими одне від одного містами. Обіцяють екшн із досить високою свободою дій і рішень. Можна битися задля вирішення своїх завдань або ж обрати мирний шлях залагодження проблем — вибір за гравцем.

Ця гра точно принесе нові ідеї й не буде клоном багатьох інших.

Цікавий той факт, що для «знімання» у грі залучили відомих акторів — Нормана Рідуса, Мадса Міккельсена та Леа Сейду. За чутками в грі мав брати участь Кіану Рівз, який у результаті з’явився в Cyberpunk 2077. Акторів такого рівня навряд чи можна побачити в пересічному проек­ті.

Тож, маємо дочекатися 8 листопада!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів