DOOM ETERNAL [Blu-Ray диск] (PS4)

код товару: 6422778
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики DOOM ETERNAL [Blu-Ray диск] (PS4):
Основні параметри
Повний список параметрів
Платформа PlayStation 4
Носій Blu-ray
Жанр Shooter
Видавець Bethesda Softworks
Доступні мови у грі Російська мова
Англійська мова
Світовий реліз 22 листопада 2019 р
Основні
Платформа PlayStation 4
Носій Blu-ray
Жанр Shooter
Розробник id Software
Видавець Bethesda Softworks
Доступні мови у грі Російська мова
Англійська мова
Дата виходу гри
Світовий реліз 22 листопада 2019 р
Параметри упаковки
Ширина 10 мм
Висота 130 мм
Довжина 170 мм
Вага 0.09 кг
Об'єм 0.0002 м3
Дата релізу: 20 березня 2020 року. DOOM® Eternal ™ від id Software - пряме продовження хіта DOOM®, який отримав нагороду «Кращий бойовик» на церемонії The Game Awards 2016 року. Проривайтеся крізь виміри, розтрощуючи все на своєму шляху з неймовірною силою і швидкістю. Ця гра задає новий стандарт для шутерів від першої особи. Вона створена на движку id Tech 7 і супроводжується вибуховим саундтреком від композитора Міка Гордона. Хапайте потужну зброю і в ролі ката Рока вирушайте розносити на шматки нових і добре знайомих демонів, що заполонили незвідані світи DOOM Eternal. Ви - Кат Рока. Ви повернулися на Землю, захоплену ордами кровожерних демонів. Тепер вам доведеться трощити пекельних тварюк, розкрити таємницю минулого і довести свою велику місію до кінця.
немає в наявності
Особливості:

Кат став ще небезпечнішим

Використовуйте новітні засоби знищення демонів, якими оснащена преторіанська броня Ката Рока, в тому числі плечовий вогнемет і висувний клинок Рока на зап'ясті. Покращені види зброї і модифікації (наприклад, гак для м'яса, що прикріплюється до супердробовику, який скорочує відстань до цілі), а також нові можливості (зокрема, подвійний ривок) додадуть вам сили і швидкості і зроблять воістину універсальним солдатом.

DOOM Eternal: усіх демонів безжалісно знищено!

Оригінальний DOOM світ побачив 10 грудня 1993 року, й одразу ж він став одним із найбільш відомих та популярних шутерів від першої особи. Гра багато в чому здійснила визначальний ідейний вплив на подальший розвиток жанру шутерів. DOOM Eternal вийде на Windows, PlayStation 4, а також Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia!

«Квитки до пекла» мали неабиякий попит. Тож, DOOM заснувала серію, в якій згодом вийшли DOOM II: Hell on Earth (1994), а також додатки The Ultimate DOOM (1995), Master Levels for Doom II (1995) і Final DOOM (1996). Гру було розроблено для PC/DOS, потім перенесено на багато платформ, зокрема дев’ять ігрових консолей.

У 2004 році вийшла гра DOOM 3, що по-новому викладає стару історію, за мотивами якої у 2005 році було знято кінострічку DOOM із Дуейном Джонсоном та Карлом Урбаном у головних ролях.

У травні 2016 року вийшла гра-перезапуск серії, що є переосмисленою DOOM — шутер від першої особи ураганної сили, жорстокий, брутальний, божевільний, часом непристойний, але веселий та захопливо видовищний.

Нові види зброї, гаджети, монстри і Battlemode

11 червня 2018 на виставці Е3 Bethesda анонсували нову частину культового ­шутеру, який дістав назву DOOM Eternal. Відомо, що гра вийде на Windows, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia. А сам реліз гри заплановано на 22 листопада 2019 року.

У грі гравець бере на себе роль винищувача демонів відомого як Думгай. Гру класично розділено на окремі рівні, які поєднують науково-фантастичну та фентезійну тематику.

Крім стандартних механік, на гравця чекає кілька новинок. Основні ігрові нововведення сіквела — нові види зброї, гаджети й монстри. Думгай дістане наплічний вогнемет і гак на ланцюгу, яким можна притягувати себе до поверхонь і ворогів.

Арсенал героя поповниться також Балістою, схожою на гармату Гауса з попередньої частини, та висувним клинком, закріпленим на лівій руці DOOM Slayer. Старій зброї додано нові режими стрільби, зокрема, дробовик може перетворюватися на триствольний кулемет.

Думгай здобуде нові можливості пересування. Він зможе робити бічні ривки, лазити по стінах на спеціальних ділянках і хапатися за поперечини.

Ще в Eternal з’являться демони, яких не було в минулій частині. Наприклад, Арчвайл й Арахнотрон із DOOM ІІ 1994 року, і Дум­хантер, якого ще не було в серії.

У DOOM Eternal не буде традиційного мультиплеєра, натомість з’явиться новий режим суперництва — Battlemode, у якому братимуть участь три гравці: двоє з них у ролі демонів намагатимуться вбити Думгая, яким керуватиме третій гравець. Завдання учасників — знищити супротивників, до речі, монстри воскресатимуть кожні 20 секунд, якщо Думгай не розправиться з обома одночасно. Режим будуть оновлювати додатковими мапами та видами демонів.

Крім того, нова частина DOOM розповість гравцеві трохи більше про головного персонажа, зокрема, те, як борець із демонами проводить вільний час.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів