Domez Колекційна фігурка Jazwares Elite Agent

код товару: DMZ0216-2
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Domez Колекційна фігурка Jazwares Elite Agent:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Розміри 8 x 6,5 x 6,5 см
Матеріал пластмаса
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Кількість 1 шт
Розміри 8 x 6,5 x 6,5 см
Вага 28 г
Матеріал пластмаса
Упаковка закрита упаковка
Особливості фігурка DOMEZ може бути з'єднана з іншого фігуркою по горизонталі і по вертикалі
офіційний ліцензований продукт
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 90 мм
Висота 100 мм
Довжина 60 мм
Вага 0.05 кг
Об'єм 0.0005 м3
Колекційна фігурка Jazwares Domez Fortnite Elite Agent-скін видавався за досягнення 87 рівня в третьому сезоні бойового пропуску.
немає в наявності
  • Фігурка Domez в закритій непрозорій упаковці
  • Кожна розпакована фігурка Domez може бути з'єднана з іншою фігуркою по горизонталі і по вертикалі, утворюючи колекційну стіну - предмет гордості колекціонера і приклад для наслідування.
  • Офіційний ліцензований продукт
  • З'єднується з іншими продуктами з інших серій ліцензійних героїв продукції DOMEZ
Збудуй найвищу колекційну стіну! Фігурки Domez Fortnite

Відома американська компанія Jazwares, що спеціалізується на виробництві іграшок, з-поміж яких – ліцензійні втілення культових персонажів з улюблених фільмів, мультфільмів та ігор, уже не один рік тішить фанів унікальною тематичною продукцією. Нарешті настала черга фанатів всесвіту Marvel і шанувальників Fortnite Battle Royale.

Що таке Domez

З усіх брендів, якими володіє Jazwares, є бренд суто колекційного характеру — Domez. Його іграшки — це колекційні фігурки, які розташовано на спеціальній підставці з бортиками та накрито прозорим ковпаком. Серії відрізняються кольором підставки та підписами унизу конструкції, за допомогою яких можна легко ідентифікувати до якої серії належить фігурка.

Куполоподібні вітрини з фігурками зручно зберігати та поєднувати завдяки системам кріплення. Футляри з фігурками можна розташувати поруч або один на одний за допомогою спеціальних отворів та виступів на бортиках та верхівці куполу. Таким чином, фігурки можна зібрати в рядок, або навіть у стіну.

Самі ж фігури всередині ковпака мають чудовий вигляд. Вони яскраві, добре деталізовані, у фірмових костюмах та виразних положеннях, тож розглядати їх можна годинами. На додачу, фігурки з різних серій можна поєднувати між собою, наприклад, фігурки серій «Месники» та «Людина-павук» разом утворюють єдиний всесвіт фантастичних пригод Marvel. Окрім колекціонування, можна вигадати гру з власними правилами й весело провести дозвілля.

Fortnite: два роки, X сезон

25 липня Fortnite виповнилося два роки. На честь свята на ігровій мапі Fortnite з’являлися шматки іменинного торта — з’ївши їх під час матчу, можна було відновити бали здоров’я і щита.

Попри дитячий вік, гра має неймовірну популярність — це справжній феномен. Наприклад, 42 % фанатів жанру «королівська битва» зі США грають тільки в Fortnite. Для Apex Legends і PUBG цей показник становить 10 і 7 % відповідно. Про це розповіло аналітичне агентство Newzoo в дослідженні феномену Battle Royale.

1 серпня вийшов десятий, ювілейний сезон гри, в основі якого — концепція спотвореного минулого й сьогодення. У десятому сезоні час повернувся назад, епіцентр втратив стабільність. Сумуєте за минулим? Із цікавістю дивитеся в майбутнє? То буде чим зайнятися! Зниклі райони знову з’являться, однак тепер вони мають вигляд не такий, як раніше…

У грі нова бойова перепустка. На гравців чекає понад сотні нагород за ціною 950 В-баксів. Разом із купівлею перепустки гравці моментально отримають скіни Танукі й Володар шипів. Цікаво, що скіни — це герої минулих сезонів, тільки з альтернативних вимірювань із доопрацьованими варіантами стилів.

Підвищуючи рівень, можна буде відкривати нагороди: подвійні кирки, емоції, екрани завантаження, стилі для скінів, тварин і багато іншого. На мапі буде розміщено розриви, у яких діятимуть особливі правила.

Із нововведень — транспортний засіб — брут — робот-вбивця. Його призначено для двох учасників: один гравець керує переміщеннями, а інший — веде вогонь. Особливо досвідчені гравці можуть використовувати екзокостюм самостійно, перемикаючись між переміщенням і стріляниною.

У розпорядженні керманича брута два види зброї: дробовик і ракетна установка. Дробовик завдає 50 одиниць утрати, а ракетна установка може випустити до 10 ракет одночасно. Крім того, перебуваючи в роботі, можна витратити 200 одиниць будь-якого матеріалу, аби створити персональний суперщит, що захищає впродовж 5 секунд. Об’єднуйтеся, встрибуйте в смертоносну машину, сідайте за гармату і вирушайте перемагати!

Нове в бойовій перепустці цього сезону — місії! Досліджуйте острів, виконуйте цікаві завдання й отримуйте за це нагороди.

Набір Collectibles Series 1

Код товару: DMZ0216

Яскрава ігрова епопея, що у 2018 році захопила чи не кожного, дісталася й іграшок. Про епатажність персонажів ходять легенди, їх танці повторюють, а поведінка вражає та захоплює. Не дивно, що герої з віртуального світу перебрались у реальний у вигляді фігурок. Колекція Domez Fortnite складає вісім персонажів: Капітан команди з обіймів, Карбід, Омега, Ворон, Дріфт, Володар іржі, Елітний агент, Чорний лицар. Усі фігурки в індивідуальному закритому пакуванні, але є одна на підставці під прозорим куполом. Розпакування додає азарту, це популярний тренд на Youtube. Тож, фігурки допоможуть здобути прихильників та «вподобайки» у соцмережах.

Набір Launch Squad 4-pack

Код товару: DMZ0170

Прозоре пакування з чотирьох фігурок Fortnite — Launch Squad. Можна відразу побачити, який персонаж стане поповненням колекції.

Black Knight (Чорний лицар)

Код товару: DMZ0216-4

Хто б не хотів грати за лицаря в Fortnite? Знаєте таких людей? Чудовий шолом і щит вправного коваля, кольчуга, забруднена кров’ю ворогів, і наймиліший чорний шарф на випадок вітру. Мрія, а не скін!

Elite Agent (Елітний агент)

Код товару: DMZ0216-2

Без права на невдачу! Будь-який агент стає елітним, коли в нього з’являється засіб для нічного бачення. Чорна каска, прикрита нижня частина обличчя й сіро-чорний комплект одягу — усе це смертельно необхідно для того, щоб виділятися на барвистій мапі Fortnite!

Drift (Ронін)

Код товару: DMZ0216-8

Шлях до перемоги нелегкий, але дорогу здолає той, хто йде. Таке відчуття, що сам Наруто в котячій масці прийшов пограти в Fortnite. Шати цього персонажа прикрашено рожевими елементами. А вбрався він у темний плащ із жовтими краями й капюшон. В екіпіровці Drift кілька стилів, які розблоковуються із досягненням досвіду.

Raven (Крук)

Код товару: DMZ0216-6

Похмурий володар темних небес.

Вбрався у фіолетові штани, темну водолазку, шарф і капюшон.

Його очі вже націлені на супротивників!

Carbide (Карбід)

Код товару: DMZ0216-5

З’явиться за покликом будь-коли. Ще один персонаж зі справжнім пресом! Синій костюм із неоновими вставками виглядає як гідна заміна людству.

Cuddle Team Leader (Капітан команди з обіймів)

Код товару: DMZ0216-1

Усім обійматися! Конче необхідні плюшеві ведмедики! Рожевий тематичний костюм із білими вставками, вушками й зображенням розбитого серця на животі — втілення ніжних почуттів! Уже обіймали такого Капітана?

Omega (Омега)

Код товару: DMZ0216-3

Такий тільки один! Чорний костюм зі ступінчастим пресом і в неонових тонах створюють персонажа надзвичайно цікавого.

Rust Lord (Володар іржі)

Код товару: DMZ0216-7

Цар сміттєвої купи. Шипи… Стильний шолом, шарф і латочка на штанях — це все атрибути серйозного, але модного Володаря іржі. Але от питання: отвори на шоломі потрібні для дихання або для того, щоби щось бачити?

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів