Главная - Игрушки и товары для детей - Игрушки - Игровые фигурки и принадлежности - Domez - Коллекционная фигурка Marvel's Spider-Man Far From Home S1 (1 фигурка)

Domez Коллекционная фигурка Marvel's Spider-Man Far From Home S1 (1 фигурка)

код товара: DMZ0187
Предыдущее
Следующее
Технические характеристики Domez Коллекционная фигурка Marvel's Spider-Man Far From Home S1 (1 фигурка):
Основные параметры
Полный список параметров
Тип игровые фигурки
игрушка-сюрприз
Вид фигурка
Серия Marvel`s Spider-Man Far From Home
Размеры 8 х 6,5 х 6,5 см
Материал пластмасса
Основные
Тип игровые фигурки
игрушка-сюрприз
Вид фигурка
Серия Marvel`s Spider-Man Far From Home
Количество 1 шт
Размеры 8 х 6,5 х 6,5 см
Вес 28 г
Материал пластмасса
Упаковка закрытая упаковка
Особенности фигурка DOMEZ может быть соединена с другой фигуркой по горизонтали и по вертикали
официальный лицензированный продукт
Гарантия
Гарантия 14 месяцев
Параметри упаковки
Ширина 70 мм
Высота 70 мм
Длина 90 мм
Вес 0.05 кг
Объем 0.0004 м3
Коллекционная фигурка Jazwares Domez Marvel's Spider-Man Far From Home S1 DMZ0187. Перенесите всеми известных героев Marvel`s Spider-Man Far From Home в жизнь на полку с этим удивительным ассортиментом стилизованных коллекционных фигурок героев - Spider-Man Far From Home от Domez. В индивидуальной закрытой упаковке есть 1 фигурка на подставке под прозрачным куполом. Соединяйте между собой любые другие фигурки Domez.
149 грн*
нет в наличии
Где купить: Domez Коллекционная фигурка Marvel's Spider-Man Far From Home S1 (1 фигурка):
Darius-shop.com
Marvel Domez Колекційна фігурка Collectible Figure Pack (Marvel's Spider-Man Far From Home) S1
Iphouse.com.ua
Колекційна фігурка Jazwares Domez Marvel Spider-Man Far From Home S1 (1 фігурка)
Mekka
Коллекционная фигурка Domez Marvel's Spider-Man Far From Home, 1шт, в ас. (DMZ0187)
Скарби (ckapbu.com)
Фигурка Jazwares DMZ0187
Соберите полную коллекцию Marvel`s Spider-Man Far From Home  Domez, которая состоит из 9-ти разных фигурок (одна из них секретная и редкая фигурка), героев очень известной киносаги: Мистерио, Ник Фьюри, Человек Паук, Человек Паук в черном костюме, Человек Паук без маски, Человек Паук в финальном костюме, Водный элементаль, Огненный элементаль. Каждая миниатюрная фигурка имеет оригинальные игровые детали, которые коллекционер может легко рассматривать. Каждая фигурка поставляется в закрытой упаковке, какая именно фигурка полной коллекции попадется до раскрытия упаковки неизвестно - это сюрприз. На упаковке нанесены изображения всех возможных вариантов коллекции. 

Коллекционная фигурка Jazwares Domez Marvel`s Spider-Man Far From Home 

Всесвіт Marvel знову вражає

У липні в Сан-Дієго прой­шов фестиваль Comic-Con 2019. На виставці домінувала Marvel — студія нарешті розкрила подальші плани. Оскароносний Махершала Алі зіграє головного героя в новій версії «Блейда» — кінокоміксі про мисливця на вампірів. До Marvel приєдналися Анджеліна Джолі, Сальма Хайек і Кумейл Нанджіані («Кремнієва долина»). Вони з’являться у «Вічних» — фільмі про безсмертних істот, які подорожують всесвітом.

У другій частині «Доктора Стренджа» до чарівника приєд­нається ще один Месник — Багряна Відьма. Кажуть, що це буде найстрашніший фільм кіновсесвіту Marvel. Новим Тором стане Наталі Портман. Актриса приїхала на виставку й навіть підняла той самий молот. «Любов і грім» вийде на екрани у 2021 році.

Marvel анонсувала «Шанг-Чі й легенда десяти кілець» — кінокомікс про непере­можного майстра кунг-фу. Головного героя зіграє Сіму Лю («Простір»). У фільмі з’явиться лиходій Мандарин, яким студія дражнила фанатів ще в третій «Залізній людині».

Також підтверджено виробництво фільмів про Фантастичну четвірку й Людей Ікс. Ці команди супергероїв стануть частиною Marvel.

Marvel Domez Колекційна фігурка Marvel's Avengers 4 S1 (1 фігурка)

Код товару: DMZ0182

Битва нескінченності врешті-решт закінчилася. Як і мало статися, добро перемогло, проте якою ціною? Звісно, шанувальники кіновсесвіту Marvel все ще не можуть оговтатися від приголомшуючих втрат. Увіковічити зіркову компанію пропонуємо із серією Marvel`s Avengers 4. Герої, що увійшли до колекції: Тор, Залізна Людина, Капітан Америка, Чорна вдова, Халк, Соколине око в образі Роніна, Танос та Небула. Усіх персонажів вдягнуто в геройські костюми. Персонажі тримають зіркові атрибути.

Marvel Domez Колекційна фігурка Marvel's Captain Marvel S1 (1 фігурка)

Код товару: DMZ0147

На початку цього року шанувальники героїв Marvel мали змогу познайомитися із новим героєм, точніше — героїнею. На екранах засяяла нова відважна зірка — капітан Марвел. Героїня одразу ж полюбилася прихильникам фантастичної саги своєю неймовірною силою та людяністю. Тож не створити окрему серію фігурок, присвячених екранізації боротьби Керол Денверс зі злом було б великою помилкою. Отже, у серії є 8 фігурок таких персонажів: Капітан Марвел, Нік Ф’юрі, кішка Гуся, Талос, Ронан, Капітан Марвел у куртці, Верс (Керол Денверс у костюмі крі) та Йон-Рогг. Ця колекція чудово поєднується з іншими.

Marvel Domez Колекційна фігурка Marvel Spider-Man Classic S1 (1 фігурка)

Код товару: DMZ0030

Звісно, що ніхто не забув і про попередні пригоди Павучка та його протистояння різним злодіям. Разом із Пітером фанати проходили всі труднощі, приймали складні рішення, вчилися любити й пробачати та набиралися рішучості на героїчні вчинки. Разом долали злодіїв, боролися із темним боком нашої особистості, визначали, що дійсно є важливим у житті. Згодом Веном довів, що навіть хтось поганий здатен на добрі вчинки. Це був довгий, видовищний шлях із безліччю зворотів і персонажів. Тож Jazwares Domez об’єднали всіх культових персонажів, що з’являлися раніше у стрічках про славнозвісну Людину-Павука в серії Spider-Man Classic. До серії увійшли: Людина-Павук, Шокер, Веном, Карнаж, Носоріг, Стервятник, Людина-Павук у чорному костюмі, Ящір. Комбінуйте з колекцією Spider-Man Far From Home для створення максимально повного світу Людини-Павука.

Marvel Domez Колекційна фігурка Marvel Spider-Man Far From Home S1 (1 фігурка)

Код товару: DMZ0187

Серію присвячено новому фільму Marvel. Історія розповідає про життя Людини-Павука вже після битви з Таносом і втрати головного покровителя та друга юного героя — містера Тоні Старка, Залізної людини. Екранізація вводить нового цікавого персонажа, що на перший погляд здається беззаперечним героєм, проте насправді є загадкою — Містеріо. Таємничий герой змагається з новим злом, що зненацька з’явилося та атакувало планету. Проте, придивившись, можна побачити, що за маскою відважного героя ховається божевільний лицемір, що прагне зайняти місце Залізної Людини, а вся його боротьба — лише ілюзія. Роздивитися героїв краще пропонуємо разом із серією колекційних фігурок Spider-Man Far From Home. Під прозорим куполом можна побачити: Містеріо, Людину-Павука в класичному костюмі, Ніка Ф’юрі в уніформі, Людину-Павука в костюмі нічної мавпи, Пітера Паркера без маски, Людину-Павука у вдосконаленому Пітером костюмі, елементала води та елементала вогню. Колекція стане чудовим доповненням до фігурок Месників.

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров