Технічні характеристики GoGPSme Телефон-годинник з GPS трекером GOGPS М01 [M01CH]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип LCD
Кольоровість кольоровий
Ємність, mAh 500
Час роботи 96 год
Колір Хром
Основні
Тип Розумний годинник
Система навігації GPS
Екран
Тип LCD
Кольоровість кольоровий
Акумулятор
Ємність, mAh 500
Час роботи 96 год
Особливості
Додатково пульсометр
гео-зони /опція
моніторинг
визначити поточне місцезнаходження
LBS
телефонний зв'язок /двостороння
програвання історії місцеположення
кнопка SOS
Фізичні
Колір Хром
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 80 мм
Висота 80 мм
Довжина 80 мм
Вага 0.13 кг
Об'єм 0.0005 м3
GPS годинник-телефон М01 для батьків. Це чудові стильні годинники для дорослого покоління. У такий динамічний час ми часто залишаємо рідних без нагляду і хвилюємося.
немає в наявності
  1. За допомогою даного високотехнологічного пристрою літня людина натиснувши кнопку SOS повідомить рідним що щось трапилося, годинник почне дзвонити на три заздалегідь введених вами номера по колу поки хтось не підніме трубку.
  2. За допомогою програми GOGPS ME зі смартфона або з ПК ви може спостерігати на карті онлайн де літня людина знаходиться. Якщо вона втратила дорогу додому або не дай бог страждає деменцією Альцгеймера ви завжди зможете її знайти завдяки системі GPS.
  3. Це телефон, батьки постійно забувають де поклали подарований дітьми смартфон -їм ніколи не додзвонишся. Проблема вирішена, годинник завжди на руці за допомогою однієї лише кнопки відповідь на дзвінок і ви спокійні.
  4. Функція вимірювання частоти ударів пульсу. Важливо швидко визначити який стан організму і прийняти рішення про безпеку. Не турбуватися або викликати швидку або зателефонувати близьким.
  5. Батарея 450 Ам це одне з найкращих рішень на сьогоднішній день, така ємність акумулятора дозволить взагалі не переживати про те, що пристрій вимкнеться в короткий час.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів