Belkin Home Charger (27W) Power Delivery Port USB-C 3.0A

SKU: F7U060VF-SLV
Technical characteristics Belkin Home Charger (27W) Power Delivery Port USB-C 3.0A:
Main features
Full list of features
Type of charger universal
Compatibility universal
Compatible models universal
Incoming connection mains powered 220V
Output connection USB-C
Output current 3 A
Main
Type of charger universal
Compatibility universal
Compatible models universal
Incoming connection mains powered 220V
Output connection USB-C
Output current 3 A
Output power 27 W
Additionally
Features support fast charging technology
Colour white
silver
Warranty
Warranty 12 months
Package dimensions
Width 100 mm
Height 130 mm
Length 40 mm
Weight 0.15 kg
Volume 0.0005 m3
Type of charger: universal; Compatibility: universal; Input connection: mains powered 220V; Output connection: USB-C; Output current: 3 A;
out of stock
Ще один крок до майбутнього

Перший USB-порт вигадали ще минулого століття, коли потрібно було замінити велику кількість портів на один універсальний – Universal Serial Bus. А щодо USB Power Delivery – нової модифікації стандарту USB – заговорили 2013 року й очікували, що стандарт здійснить переворот у світі електронних гаджетів. Однак нічого подібного тоді не сталося…

USB Power Delivery – новітній стандарт USB, який може забезпечити передавання енергії до 100 Вт. Для чого вистачить такої кількості енергії? Для будь-якої комп’ютерної периферії – жорст­ких дисків, принтерів, моніторів, а також ноутбуків. Інакше кажучи, наприклад, у поїздку не потрібно буде брати блок живлення ноутбука й дроти для іншої електроніки. Достатньо буде одного звичайного USB-кабелю, що стане універсальним засобом передавання енергії, який суттєво легший та компактніший за будь-який блок живлення.

Переваги нової модифікації

Технологія USB Power Delivery є енергоефективною, поєднується із «зеленими» джерелами енергії та може живитися від сонячних батарей і генераторів повітря, а також відповідає стандартам безпеки заряджання USB.

Крім того, для заряджання з Power Delivery не потрібно використовувати спеціальні пристрої. Наприклад, великий резервний жорсткий диск, який зазвичай потребує зовнішнього джерела живлення, можна підключити безпосередньо до ноутбука за допомогою лише одного кабелю та отримати більшу швидкість передавання даних. Також можна швидко й без перешкод зарядити телефон під час передавання даних. Power Delivery оптимізує керування живленням на декількох периферійних пристроях, тому кожен пристрій братиме лише потрібну потужність для поточного процесу.

Ще однією перевагою є те, що якщо, наприклад, раптом із ладу вийде блок живлення ноутбука, можна придбати зарядку, як до смартфона, тобто будь-який зарядний пристрій з технологією Power Delivery, а не зарядний пристрій під конкретну модель ноутбука.

PD не має кордонів

Особливістю протоколу Power Delivery є те, що напрямок потужності більше не фіксується. Можна використовувати портативні банки живлення для заряджання ноутбука під час заряджання мобільного телефона з ноутбука, й одночасно заряджати гарнітуру Bluetooth з телефона.

На відміну від USB 2.0 та 3.0, USB PD має можливість передавання енергії в будь-якому напрямку. Завдяки цьому можна буде не тільки заряджати смартфон від ноутбука, але й навпаки. При цьому кабель переставляти не доведеться.

Фактична швидкість заряджання пристроїв за допомогою зарядного пристрою з технологією Power Delivery

PD-сумісні девайси

Час для заряджання до 50 %, через PD

iPhone X

30 хвилин

iPhone 8 / 8 Plus

30 хвилин

iPad Pro

60 хвилин

Google Pixel 2

37 хвилин

Google Pixel 2 XL

37 хвилин

Автомобільний зарядний пристрій

BOOST CHARGE 27W USB-C Car Charger

  • 27 Вт USB-C порт із поданням живлення
  • Підтримує швидке заряджання iPhone
  • Сумісний з усіма смартфонами, планшетами та ноутбуками з USB-C

Пристрій призначено для смартфонів і планшетів із функцією Power Delivery і налаштовано для підтримання швидкого заряджання iPhone. Може підзарядити батарею iPhone X, iPhone 8 або iPhone 8 Plus до 50 % за 30 хвилин, за використання кабелю Apple Lightning — USB-C. Також максимально швидко зарядить інші смартфони й планшети з підтриманням PD до 27 Вт та універсально сумісний для заряджання інших пристроїв USB-C без USB-PD. Технологія Power Delivery виявляє під’єднаний до зарядного пристрою девайс. Це забезпечує точну кількість енергії, необхідної для його заряджання за короткий час.

  • Код товару: F7U071BTBLK
  • Вхідний струм 3 А
  • Вихідний рознім USB Type-C
  • Сумісність iPhone X, iPhone 8 або iPhone 8 Plus

Двопортовий мережевий зарядний пристрій

BOOST CHARGE 27W USB-C + 12W USB-A Home Charger

  • 27 Вт USB-C порт із живленням USB 3 А
  • Підтримує швидке заряджання для iPhone
  • Сумісний з будь-яким пристроєм USB-C (USB Power Delivery)
  • 12 Вт USB-A порт 2.4 А

Зарядний пристрій USB-C + USB-A спеціально розроблений для смартфонів і планшетів з USB Power Delivery для швидкого заряджання. Порт USB-C забезпечує максимально швидке заряджання для інших смартфонів і планшетів із підтриманням PD до 27 Вт. Другий порт (USB-A) забезпечує 12 Вт для швидкого заряджання застарілих пристроїв одночасно.

  • Код товару: F7U061VF-SLV
  • Вхідний струм 2,4 А; 3 А
  • Вихідний рознім USB Type-C, USB
  • Сумісність iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, Google Pixel 2XL, Google Pixel 2, Google Pixel XL, Google Pixel

Мережевий зарядний пристрій

BOOST CHARGE27W USB-C + 12W USB-A Home Charger

  • 27 Вт USB-C порт із живленням USB 3 A
  • Підтримує швидке заряджання для iPhone
  • Сумісний з будь-яким пристроєм USB-C (Power Delivering)

Зарядний пристрій Belkin спеціально розроблено для смартфонів і планшетів з USB Power Delivery для швидшого заряджання. Налаштований для підтримання швидкого заряджання iPhone, може перезаряджати батарею iPhone X, iPhone 8 або iPhone 8 Plus до 50 % за 30 хвилин, використовуючи кабель Apple Lightning – USB-C. Забезпечить максимально швидке заряджання до 27 Вт для інших смартфонів і планшетів із підтриманням PD.

  • Код товару: F7U060VF-SLV
  • Вхідний струм 3 А
  • Вихідний рознім USB Type-C
  • Сумісність: iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, Google Pixel 2XL, Google Pixel 2, Google Pixel XL, Google Pixel та інші смартфони/планшети з підтриманням Power Deliver
Menu
Products catalog
Products catalog