Технические характеристики Gaya Футболка DOTA 2 "Chaos Knight" + внутриигровой код [GE1671S]:
Основные параметры
Полный список параметров
Тип Футболка
Материал 100% хлопок
Нанесение рисунка Шелкотрафаретное
Официальная лицензия DOTA 2
Размер S
Особенности Включает дополнительный внутриигровой контент
Основные
Тип Футболка
Материал 100% хлопок
Нанесение рисунка Шелкотрафаретное
Официальная лицензия DOTA 2
Размер S
Дополнительно
Особенности Включает дополнительный внутриигровой контент
Вес 0.017 кг
Параметри упаковки
Ширина 160 мм
Высота 230 мм
Длина 30 мм
Вес 0.20 кг
Объем 0.0011 м3
Футболка с изображением «Chaos Knight», который путешествует из мира в мир в бесконечной охоте на Свет, пытаясь затушить его везде, где он объявится. Он едет верхом на Армагеддоне, яростно вступает в битвы, при необходимости он способен призвать иные версии себя из других миров. Материал 100% хлопок Шелкотрафаретное нанесение рисунка Официальная лицензия DOTA 2 Включает дополнительный внутриигровой контент
нет в наличии
Футболка DOTA 2 с изображением «Chaos Knight», который путешествует по миру в бесконечной охоте на Свет, пытаясь потушить его везде, где он появится. Он едет верхом на Армагеддоне, отчаянно вступает в сражения, а также при необходимости он способен вызвать другие версии себя из других миров.

 Вместе с футболкой вы также получаете бонусный код на внутриигровой предмет для «Chaos Knight» - сет Genuine «Entropic Battlegear of the Warrider редкости Mythical. Стоимость предмета на торговой площадке Steam около 600 грн.

Размер

S

M

L

XL

XXL

Длина изделия (см)

70

72

74

76

78

Ширина плеч (см)

45

50

53

54

57

Ширина спины (см)

50

53

56

58

62

Длина рукава (см)

15

16

18,5

19

19,5

 
Геймінг-атрибутика DOTA 2. Герої улюбленої гри стають ближчими

Триває зростання популярності відеоігор. Трендовим є також вихід за межі віртуального світу гри. Бажаною є не лише віртуальна перемога, а й ігрова атрибутика, яку можна демонструвати в реальному світі як сувеніри, аксесуари, елементи одягу.

Незабаром ERC запропонує чимало такого. Зокрема, одяг із зображеннями героїв відеоігор. Першими порадуємо фанів DOTA 2, адже футболки з ліцензійними іміджа­ми популярної гри вже чекають на власників.

  • Розміри: S, M, L, XL, XXL
  • Матеріал 100% бавовна
  • Нанесення малюнка - шовкотрафаретне
  • Офіційна ліцензія DOTA 2
  • Бонус – код для отримання додаткового внутрішньоігрового контенту

Футболка DOTA 2 Jungle

Коди товарів: GE1704S, GE1704M, GE1704L, GE1704XL, GE1704XXL

Футболка із зображенням логотипу відомої гри DOTA 2, оформленому в стилі Jungle.

Футболка DOTA 2 Chaos Knight

Коди товарів: GE1671S, GE1671M, GE1671L, GE1671XL, GE1671XXL

Лицар Хаосу — ветеран безлічі битв у тисячах світів, родом із далекого виміру, де фундаментальні закони всесвіту знайшли розумне втілення. З усіх прадавніх Фундаменталів саме він — найстарший і найневгамовніший. Він поставив собі за мету знайти істоту, яку знає як «Світло». Колись дуже давно Світло насмілилося покинути світ пращурів всупереч першій домовленості. Тепер Лицар Хаосу мандрує між світами в спробі знайти й загасити Світло, де б воно не було. Тисячі разів він гасив джерело, але щоразу воно вислизало в інший світ, змушуючи починати пошуки знову.

Верхи на своєму коні, Армагеддоні, Лицар вступає в битву з маніакальним безумством, беручи сили з хаосу всесвіту. Він — фізичне втілення самого хаосу, за потреби «викликає» власні копії з інших світів, і разом ці темні вершники ринуть у бій, наче якась нестримна природна сила. Пошуки закінчаться лише після погашення останнього у світі Світла. За Лицарем Хаосу скрізь йде смерть.

Разом із футболкою отримаєте бонус – код на внутрішньоігровий предмет для Chaos Knight – сет Genuine Entropic Battlegear of the Warrider Mythical. Вартість предмета на торговому майданчику Steam приблизно 600 грн.

Футболка DOTA 2 Axe

Коди товарів: GE1672S, GE1672M, GE1672L, GE1672XL, GE1672XXL

Футболка з зображенням Могул Хана, у грі відомого як АХЕ, який майстерно орудує великою сокирою і сповнює серця супротивників жахом.

Коли Могул Хан вступив до лав армії Червоної Мряки простим піхотинцем, то заповзявся сягнути звання генерала. Поривання він доводив у битві, лишаючи від ворогів криваве місиво. Цілеспрямованість Могула не знала меж: за потреби він без вагань зносив голови командирам, що, безперечно, сприяло його кар’єрному сходженню. Під час семирічної кампанії в Краю Тисячі Озер він показав себе безжальним воякою, і що більше гинуло бійців його армії, то яскравіше сяяла його зірка. У день останньої переможної битви Могул Хан проголосив себе генералом Червоної Мряки і взяв найвище звання. Однак у його армії вже не було жодного воїна. Звісно, багато загинули на війні, але не менше – від леза його сокири. Годі й казати, що мало хто зважиться піти під командування такого генерала. Проте Могул Хана це зовсім не тривожить, бо він знає, що армія з однієї людини — найкраща.

У комплекті є бонус – код на внутрішньоігровий предмет для АХЕ – сокира Wyvernguard Edge Mythical. Вартість предмета на торговому майданчику Steam становить приблизно 180 грн.

Футболка DOTA 2 Brewmaster

Коди товарів: GE1676S, GE1676M, GE1676L, GE1676XL, GE1676XXL

Глибоко в Кряжі Стогонів, у долині під Зруйнованим містом, стародавній орден Ойо віками практикував свої обряди священного затьмарення, поєд­нуючись зі світом духів на великих хмільних святах. Народжений земною матір’ю від небесного батька, юний Манґікс був першим, хто поєднав здібності обох ліній. Він займався з найвидатнішими естетами Ордену та згодом, завдяки належній відданості хмільним напоям, здобув право вибороти титул Хмелемайстра — найвище звання в усій спільноті.

Дев’ять днів Манґікс змагався одночасно в пияцтві та боротьбі зі старим майстром. Дев’ять днів вони хиталися і крутилися, сопіли й боролися, доки, зрештою, старий майстер не звалився на землю в п’яному ступорі, а його суперник став Хмелемайстром. Як і всі хмелемайстри до нього, він був посланий своїм народом із єдиною місією. У мандрах він досягає просвітлення через пияцтво й шукає відповідь на давнє питання про розрив духовного й тілесного. Він сподівається вигадати ідею, яка зможе знову поєднати духовний та матеріальний світи.

Разом із футболкою також маєте бонус – код на внутрішньоігрову скарбницю Treasure of the Shattered Hourglass, з якої можна отримати випадковий предмет. Перелік предметів скарбниці: Eul's Scepter of the Magus, Rigwarl's Spiny Demeanor, Defiled Stinger, Tentacles of Nether Reach, Heretic Enclave, Thunder Rogue's Braid, Scrapper's Helm, Flail of the Drunken Cask. Також є шанс, що всередині міститься додатковий предмет Aged Spirit of Tide Snapjaw.

Вартість скарбниці на торговому майданчику Steam 180 грн.

Футболка DOTA 2 Drow Ranger

Коди товарів: GE1673S, GE1673M, GE1673L, GE1673XL, GE1673XXL

Дроу-Рейнджер звуть Траксекс — це ім’я чудово підходить представнику невисокої, тролеподібної й не надто привабливої раси дроу. Люди бояться, зневажають та обходять їх стороною. Утім, Траксекс народилася в родині людей. Її батьки мандрували з караваном і були вбиті розбійниками, але гучне вбивство невинних спричинило гнів тихого народу темних ельфів.

Коли розбійників знищили, дроу помітили маленьку дівчинку, що ховалася за уламками вагонів, і вирішили не кидати її напризволяще. Навіть в юному віці Траксекс проявляла ті риси, які так цінувалися дроу: скритність, мовчазність, хитрість. Попри свій стан полонянки, вона ніби знайшла свій власний дім. Та час минав, дівчина росла, ставала чимраз вищою за інших і почувалася бридкою. Адже, окрім іншого зросту, риси її обличчя були плавними й симетричними, без бородавок та вусів.

Покинувши плем’я, що її прихистило, вона пішла в ліс, щоби жити на самоті. Спритна та скритна, вона рухається, немов туман у тиші. Лиш тихий шепіт удалині скаже, що її льодяна стріла знайшла шлях до серця ворога.

Разом із футболкою отримуєте бонус – код на предмет для Drow Ranger – лук Bow of the Howling Wind Mythical. Вартість предмета на торговому майданчику Steam приблизно 600 грн.

Футболка DOTA 2 Kunkka

Коди товарів: GE1669S, GE1669M, GE1669L, GE1669XL, GE1669XXL

Коли демони Катаракти почали цілеспрямовану кампанію із захоплення людських земель, на захист населених островів став адмірал могутнього кладдського флоту Кунка. Спочатку атаки були малочисельні й нерішучі, однак з плином часу демони поступово посилювали свій наступ. І от одного дня загарбники зібрали увесь демонічний флот і зосередили сили в атаці на Тремкий острів.

У відчаї кладдські чаклуни вдалися до найпотаємнішого обряду — вони пожертвували собою, аби прикликати до захисту армію стародавніх духів. І це спрацювало: безтілесні фантоми один за одним топили кораблі демонів, не залишаючи жодних шансів на порятунок. Але коли перемога вже була в руках людей, сталося щось незбагненне: потужний коловорот, у якому змішалися демони, люди та духи, пробудив від сну жахіття з глибин. Поміж залишків кораблів здійнялися височенні хвилі й посеред бою явився бог-спрут Мельрон. Його щупальці почали без розбору обвивати людські й демонські судна, затягуючи під воду, здіймаючи шквал і буревій. Ніхто до пуття не знає, що сталося посеред того урагану.

Лишившись усіх своїх мешканців, світ Катаракти зник у безмежному ніщо, а під командуванням адмірала Кунки залишився єдиний примарний вітрильник, проклятий навіки повторювати свій останній маневр перед знищенням. Чи вижив герой у тій січі – ніхто не знає. Навіть морський мисливець Тайдхантер, чий поклик і гукнув Мельрона.

Разом із футболкою отримуєте бонус – код на клинок BladeBiter Mythical. Вартість предмета на торговому майданчику Steam приблизно 60 грн.

Футболка DOTA 2 Tidehunter

Коди товарів: GE1675S, GE1675M, GE1675L, GE1675XL, GE1675XXL

Тайдгантер, також відомий як Левіафан, — могутній захисник Затонулих островів. Однак зрозуміти його наміри не здатна жодна жива душа. Наприклад, відомо, яким важливим є контроль над основними морськими маршрутами, і про те, як різко може змінитися економічна ситуація імперії, що контролює той чи інший пролив. Та що відомо про підводні маршрути? Чи чули коли-небудь про угоду між меранцями й людьми? Підводні маршрути є не менш важливі, аніж надводні.

За панування над ними ведуться такі ж криваві війни, а їхні власники такі ж пихаті, як і монархи наземних імперій. Тайдгантер втомився від цієї боротьби, покинув рідні води та вирушив на мілководдя, керований глибинним богом Мельруном. Схоже, що блукає він без мети, якщо не вважати пошуки капітана Кунка, з яким у Левіафана залишилися свої рахунки.

Разом із футболкою отримує­те бонус – код на предмет для Tidehunter – клинок Recluse Reef Denizen Mythical. Вартість предмета на торговому майданчику Steam приблизно 80 грн.

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров