Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Microsoft Surface Book 2 13.5 [PGV-00014]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип трансформер
Екран 13.5 ", 3000x2000,
Процесор Intel Core i5 8350U, 1.7 ГГц - 3.6 ГГц
Відеокарта інтегрована, Intel HD Graphics 620
Обсяг ОЗУ 8 ГБ LPDDR3
Ємність SSD накопичувача 256 ГБ
Попередньо встановлена ОС Windows 10 Professional
Вага 1.9 кг
Тип пристрою
Тип трансформер
Екран
Діагональ екрану 13.5 "
Розподільна здатність дисплея 3000x2000
Сенсорний
Підтримка мультитач
Поворотний екран
Процесор
Виробник процесора Intel
Серія процесора Core i5
Модель процесора 8350U
Тактова частота 1.7 ГГц
Максимальна тактова частота 3.6 ГГц
Кількість ядер процесора 4
Оперативна пам'ять
Тип оперативної пам'яті LPDDR3 /1866
Обсяг ОЗУ 8 ГБ
Відеокарта
Тип відеокарти інтегрована
Серія відеокарти Intel HD Graphics
Модель відеокарти 620
Накопичувач
Тип накопичувача SSD
Ємність SSD накопичувача 256 ГБ
Комунікації
Без оптичного приводу
Роз`єми і порти введення-виведення
Роз'єми і порти введення-виведення Surface Connect
USB 3.0 2 шт
USB 3.1 TYPE C 1 шт
Мультимедіа
Мультимедіа Кардрідер /Full-size SD™
web-камера /5.0MP front-facing camera with 1080p HD video, 8.0MP rear-facing autofocus camera with 1080p HD video, Windows Hello face authentication camera (front-facing)
Пристрої введення
Тип клавіатури знімна /Розкладка клавіатури: Кирилиця (рос/укр), латиниця
Підсвічування клавіатури
Маніпулятор тачпад
Додатково
Безпека Face-id
TPM 2.0
Попередньо встановлена ОС Windows 10 Professional
Рекомендуємо придбати Microsoft Office Home and Business 2021 ESD, електронний ключ
Габарити ( ВxШxГ ) 23 x 343 x 251 мм
Колір сріблястий
Вага 1.9 кг
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 270 мм
Висота 70 мм
Довжина 450 мм
Вага 3.30 кг
Об'єм 0.0085 м3
Surface Book 2 є найпотужнішим ноутбуком Surface, створений з великою потужністю та універсальністю, Surface Book 2 - це універсальний ноутбук, потужний планшет і портативна студія в одному пристрої. Робіть більше з чотирма способами використання.
немає в наявності
Microsoft Surface Book: апаратна сила із широким функціоналом у стильному дизайні

Сучасний потужний комп’ютер другого покоління універсальних гібридних ноутбуків Microsoft Surface Book в ультразручному рішенні «ноутбук – планшет» подарує користувачеві натхнення під час роботи.

Що всередині

Вишукано стриманий корпус Microsoft Surface Book 2 приховує 8 ГБ оперативної пам’яті, чотириядерний процесор Intel I5-8350, накопичувач 256 ГБ і вбудовану графіку Intel HD Graphics 620. Над тим, аби 13,5-дюймовий дисплей PixelSense із роздільною здатністю 3 000 × 2 000 зачарував із першого погляду, «сумлінно працюють» 6 мільйонів пікселів.

Співвідношення сторін пристрою становить 3:2 і має оптимальний вигляд для скролінгу web-сторінок, редагування тексту, роботи у відеоредакторах і малювання.

Крути на всі боки

У Surface Book 2 застосовано шарнірне з’єднання, завдяки якому пристрій можна відкривати однією рукою, екран обертати або від’єднати від клавіатури, а потім легко встановити. Це зручно, коли, наприклад, треба продемонструвати контент чи презентацію. Також Surface Book 2 можна скласти — покласти екран на клавіатуру. При цьому кут розташування такий комфортний, що можна виконувати різні графічні роботи з використанням Surface Pen або Surface Dial, а клавіатура стане підставкою під екран.

Додаткові опції

Як і в першій моделі Surface Book, у клавіатурній частині новинки міститься додаткова дискретна графіка, а також друга батарея. Друга відеокарта активується в «режимі ноутбука», коли екран і клавіатура Surface Book 2 з’єднані одне з одним. Це збільшує продуктивність пристрою під час ігор або роботи у вимогливих графічних програмах. У режимі планшета в екранній частині Surface Book 2 працює вбудована графіка Intel HD.

За допомогою інтерфейсного порту USB 3.1 Type-C Gen 1 та SD-карти можна під’єднувати пристрої. Універсальний USB-C можна використовувати як рознім для заряджання пристроїв, передавання файлів і відображення відео на зовнішніх моніторах.

«Камерні» можливості

Як і перша модель, новий Surface Book 2 має дві камери. Спереду розташована 5-мегапіксельна камера, а ззаду — 8-мегапіксельна. Їхні можливості дають змогу з комфортом робити відеодзвінки або знімати фотографії для соціальних мереж. Фронтальна камера підтримує функцію Windows Hello — вхід до операційної системи через розпізнавання особи користувача. Також зверху є рознім для навушників.

Легкий і непохитний

Незважаючи на те що у Surface Book 2 в клавіатурній частині вбудовано акумулятор і відеокарту, ноутбук не став важчим і залишається непохитним, навіть коли екран розташовано під максимальним кутом нахилу.

Приємні вдосконалення

Набір тексту за використання Surface Book 2 — це приємний досвід, що треба відчути. Хід клавіш — простий і зрозумілий, із легким зворотним відгуком. У поєднанні зі скляним трекпадом вони утворюють, мабуть, найкращий дует. Клавіатуру оснащено трирівневим підсвічуванням клавіш, а тачпад виконано за запатентованою технологією Microsoft.

Автономність

Перше покоління Microsoft Surface Book приємно здивувало шанувальників можливістю відтворення відео упродовж 16 годин на одному заряді батареї. У Microsoft Surface Book другого покоління цей показник покращено до 17 годин.

Як і раніше, батареї розташовано у двох секціях девайсу. Користувач отримає 5 годин програвання улюбленого серіалу в режимі планшета та ще 12 у режимі з під’єднаною клавіатурою.

Microsoft Surface Book 2 — вдалий вибір з-поміж інших потужних ноутбуків завдяки відточеному, продуманому дизайну і формфактору, що надає користувачу можливості для творчості й потенціал для роботи у «важких» професійних програмах.

СПЕЦИФІКАЦІЇ Microsoft Surface Book 2 13.5"

  • Код товару: PGV-00014
  • Тип трансформер
  • Процесор Intel Core i5 8350U
  • Оперативна пам’ять 8 ГБ
  • Відеокарта Intel HD Graphics 620
  • Накопичувач SSD 256 ГБ
  • Дисплей 13,5"
  • Колір сріблястий
  • Розмір (ш × в × г): 343 × 23 × 251 мм
  • Вага 1,9 кг
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів