Janod Кухня Lagoon

код товару: J06555
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Janod Кухня Lagoon:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид Кухня
Стать хлопчик
дівчинка
Тема кухня
Вікова група 3+
Матеріал дерево
Колір синій
Основні
Тип Ігровий набір
Вид Кухня
Стать хлопчик
дівчинка
Тема кухня
Вікова група 3+
Упаковка картонна коробка
Елементи живлення AA x 2 шт. /в комплект не входят
Особливості Світлові ефекти
Кількість предметів 15 шт аксессуаров
Фізичні
Матеріал дерево
Розмір 100 x 34 x 102.5 см
Колір синій
Гарантія
Гарантія 14 днів
Параметри упаковки
Ширина 440 мм
Висота 220 мм
Довжина 1090 мм
Вага 25.10 кг
Об'єм 0.1055 м3
Приготуй смачні страви для своїх друзів, як мама і тато, і стань маленьким шеф-кухарем! У набір входить 15 аксесуарів, серед яких набір кілочків для підвішування 3 металевих ложок, 1 металева каструля і кришка, 1 металевий друшляк, рукавичка для духовки, смажене яйце і 7 картонних коробок для їжі (какао, цукор, апельсиновий сік, макаронні вироби, сир , молоко і рис). Варильну поверхню зі світловими і звуковими ефектами, працює від 2-х АА батарейок (не входять в комплект). Кухня виготовлена з натурального дерева.
немає в наявності
Вишукані подарунки від Janod

У чарівну пору зимових свят кожен мріє про справжнє диво. То чому ж не зустріти його разом з іграшками Janod?

JANOD постійно відтворює вишукану класику іграшок так, аби сучасні дітлахи їх сприймали, а оченята завжди блищали від радості. А оскільки кожна дитина є унікальною, Janod під час створення розумних іграшок намагається врахувати потреби всіх, щоби допомогти їм розвинути важливі навички.

 

ІГРОВИЙ НАБІР JANOD

«МАЙСТЕРНЯ»

Код товару: J06477

Якби потрібно було визначати найкращий ігровий набір для хлопчиків, цей комплект став би беззаперечним переможцем. Створений за унікальною системою, що дає змогу регулювати висоту робочої поверхні та адаптуватися до зросту дитини (максимальна висота робочої поверхні верстата 50,7 см). А магнітна система кріплення інструментів полегшує їх зберігання. У наборі є велика кількість аксесуарів, що надихають на створення безмежної кількості поробок. У комплекті: три магнітні інструменти та 40 аксесуарів (болти, гайки, гвинти, диски); годинник, щоби навчитися визначати час; крейда з дошкою для написання завдань та аркуш-інструкція для створення гоночного автомобіля.

Розмір (ш × в × г) 54,5 × 31 × 83 см

 

ІГРОВИЙ НАБІР JANOD

«КУХНЯ LAGOON»

Код товару: J06555

Приготуйте смачні страви для святкової вечері зі своїми друзями. Lagoon Maxi виготовлено з дерева, як і на справжній кухні, вона оснащена варильною поверхнею зі світлодіодним та звуковим ефектом. Ця фантастична, повністю обладнана кухня має духовку, мікрохвильову піч, шафу, холодильник із магнітними дверцятами та 15 аксесуарів, зокрема посуд. Набір обов’язково сподобається і хлопчикам, і дівчаткам та перетворить їх на справжніх шеф-кухарів!

Розмір (ш × в × г) 100 × 34 × 102,5 см

 

ІГРОВИЙ НАБІР JANOD

«КУХНЯ CANDY CHIC»

Код товару: J06554

Рожевий завжди у тренді! Цей набір надихає маленьких господинь на створення унікальних рецептів святкових смаколиків. На цій кухні є: робоча поверхня зі звуковими ефектами і LED-підсвічуванням, годинник, мікрохвильовка, духовка, шафа, а також елементи з неіржавної сталі — кухонна мийка, сковорідка, друшляк, лопатка і три коробки з іграшковою бакалійною продукцією. Дверцята зачиняються за допомогою магнітів, а ручки варильної поверхні клацають під час обертання.

Розмір (ш × в × г) 55 × 30 × 87 см

 

 

ІГРОВИЙ НАБІР JANOD

«ПРИЛАВОК З ОВОЧАМИ»

Код товару: J06574

Новий власник буде в захваті. Неймовірний ігровий набір для гри в крамницю, із яким діти відчують себе дорослими продавцями, адже тут усе, наче справжнє. Усі елементи вироблено з натурального дерева, деталі чудово оброблені та приємні на дотик. На полицях прилавка можна розмістити овочі, фрукти та ягоди: яблука, банани, полуницю, моркву, редис, помідори — по три штуки кожного виду. Також у комплекті є: ваги, касовий апарат, годинник, шість коробок із бакалійними продуктами, дошка для записів, набір крейди, три пакети для закупівлі, іграшкові гроші.

Розмір (ш × в × г) 43 × 30 × 93 см

 

ЛЯЛЬКОВИЙ БУДИНОЧОК

JANOD ІЗ МЕБЛЯМИ

Код товару: J06581

Чудовий подарунок для дівчаток. Фантастичний триповерховий будиночок для ляльок, чудово прикрашений різними меблями. Відчиніть двері будинку, щоби грати, і зачиніть, аби в разі транспортування не загубити аксесуари. Дівчатка зможуть створити власний світ і вигадувати історії. Така гра сприятиме розвитку уяви та дрібної моторики. У будинку буде зручно «жити» лялькам до 11,5 см заввишки. У комплекті 11 аксесуарів для створення затишку: шафа з дверцятами, що відчиняються, ліжко з ковдрами, туалетний столик, ванна,

канапа, світильник, стіл, два крісла та кухня.

Розмір (ш × в × г) 41 × 30 × 54 см

 

ТОЛОКАР JANOD

«РЕТРОСКУТЕР», М’ЯТНИЙ

Код товару: J03243

Багато малюків мріє про власний транспорт. Janod має змогу хоча б трішки втілити цю мрію та наповнити свята справжнім зимовим дивом. Тож  найбажанішим подарунком стане ретроскутер, що допоможе відчути справжню святкову магію. Чудовий для гри як на свіжому повітрі, так і в приміщеннях. Допоможе малюкові розвинути рівновагу та координацію. Маленькі водії зможуть наслідувати вміння дітей старшого віку, їм буде легше навчитися їздити на велосипеді без тренувальних коліс. Регульоване сидіння (від 32 до 36,5 см) адаптується до зросту дитини. Скутер оздоблено ергономічними гумовими ручками. Спільне катання з батьками стане захопливим та корисним.

Розмір (ш × в × г) 77 × 33,5 × 51 см

ІГРОВИЙ ЦЕНТР-ХОДУНКИ JANOD

«КОШЕНЯ»

Код товару: J08005

Подарунок для наймолодших мрійників. Цей привабливий багатофункціональний ігровий центр стане в пригоді для перших кроків малечі. Центр ходунки має гальмо з опцією фіксації коліщаток та регульовану за висотою ручку (від 47 до 53 см). Якщо коліщатка поступово відпускати, дитина матиме змогу засвоїти навички ходіння з різною швидкістю. Крім того, малюк зможе розвинути дрібну моторику та спритність за допомогою восьми цікавих міні-ігор.

Розмір (ш × в × г) 44 × 34 × 15 см.

Зробіть дитину щасливою – подаруйте Janod!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів