Nuvita Пустушка Air55 Explorer 6m+ симетрична (світиться в темряві) [NV7087GF]

код товару: NV7087GF
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Nuvita Пустушка Air55 Explorer 6m+ симетрична (світиться в темряві) [NV7087GF]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Пустушка
Вік 0+
Форма Симетрична
Матеріал силікон
пластмаса
Основні
Тип Пустушка
Вік 0+
Форма Симетрична
Стать дитини дівчинка
К-ть в упаковці 2 шт
Додатково Світяться в темряві
Матеріал силікон
пластмаса
Колір рожевий
Параметри упаковки
Ширина 50 мм
Висота 110 мм
Довжина 50 мм
Вага 0.04 кг
Об'єм 0.0003 м3
Пустушка Nuvita NV7087 Air55 Explore симетрична 0m + світиться в темряві (мавпа, сова). Пластина соски на 55% складається з повітря забезпечуючи майже повну аерацію області навколо рота, уникаючи скупчення слини, яка може подразнювати шкіру.
359 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Nuvita Пустушка Air55 Explorer 6m+ симетрична (світиться в темряві) [NV7087GF]:
Інтернет магазини
Comtrading
Пустышка Nuvita Air 55 Explore 6m+ симметричная (светится в темноте) (NV7087GF)
Iphouse.com.ua
Пустышка Nuvita NV7087 Air55 Explorer симметрическая 6m+ светящаяся в темноте (обезьяна, сова) 2шт
Itbox
Пустышка Nuvita Air 55 Explore 6m+ симметричная (светится в темноте) (NV7087GF)
Medvegonok.com.ua
Ночные пустышки силиконовые (светятся в темноте), от 6 мес, 2 шт, Nuvita
Mekka
Пустышка Nuvita 7087 Air55 Explorer симметрическая 6m+ светящаяся в темноте (обезьяна, сова) 2шт (NV7087GF)
Національні мережі
24 Moyo.ua
Пустышка симметрическая Nuvita NV7087 Air55 Explorer 6m+ 2шт. светящаяся в темноте (обезьяна, сова) (NV7087GF)
Nuvita: малюки можуть бути стильними!

Новинки Nuvita – дитячі пляшечки, пустушки та тримачі до них. Під час створення їхнього дизайну, окрім безпечності, ергономічності та особливостей конструкції для запобігання колікам, особливу увагу було приділено цікавим кольорам і оригінальним зображенням. Батьки, оріентуючись на власний смак та характер дитини, завжди турботливо формують стиль малюка. Із новими аксесуарами Nuvita вони мають можливість підібрати функціональні товари, які підкреслять та доповнять індивідуальність дитини.

ТРАДИЦІЙНІ ТА СМІЛИВІ РІШЕННЯ

Серія Nuvita Mimic Cool! — це дитячі антиколікові пляшечки об’ємом 150 мл, 250 мл та 330 мл.

Вони виготовлені не лише у звичних рожевих, блакитних чи м’ятних відтінках, а й у набагато cміливіших: насиченому пурпуровому, темно-синьому й чорному кольорах. Крім того, на кожній пляшечці є унікальний принт.

Усі дитячі пляшечки та пустушки нових серій виготовлені в Європі з дотриманням усіх міжнародних та європейських вимог до товарів для немовлят і дітей молодшого віку.

Для шанувальників традиційних спокійних відтінків створено серію Nuvita Mimic Collection — це прозорі дитячі антиколікові пляшечки об’ємом 150 мл, 250 мл та 330 мл із цікавими написами та малюнками.

ОСОБЛИВОСТІ ПЛЯШЕЧОК

Силіконова соска з гнучким подовженим соском та увігнутою поверхнею навколо нього. За формою та надзвичайно ніжною текстурою соски подібні до жіночих грудей і під час годування повторюють притаманні їм рухи. Антиколікова система: завдяки спеціальним отворам на сосці та клапану на дні дитячої пляшечки є можливість випустити повітря під час годування. А через отвір від клапану дитячі пляшечки Nuvita Mimic набагато легше і зручніше чистити.

ПУСТУШКИ: БЕЗПЕКА ТА ЗРУЧНІСТЬ

Усі пустушки Nuvita важать лише 7 грамів та на 55% складаються з повітря. Цього вдалося досягти завдяки продуманому дизайну та інноваційній формі, особливістю якої є те, що вся надгубна частина пронизана отворами для кращої вентиляції шкіри дитини навколо ротика. Це запобігає виникненню можливих попрілостей через збільшене слиновиділення, що є актуальним під час прорізування зубів.

Ортодонтичні чи симетричні соски в пустушках виготовлені з високоякісного силікону особливої, надзвичайно тактильної текстури, що на дотик нагадує материнську шкіру, а надгубники — з безпечного пластику, який не містить бісфенолу А.

У комплекті до кожної пустушки Nuvita Air.55 Cool! є ковпачок із безпечного пластику (не містить бісфенолу А та фталатів), в якому можна простерилізувати пустушку за дві хвилини в мікрохвильовці, додавши води.

Зазвичай у кожної дитини змалечку є улюблена іграшка, і батьки помічають прихильність малечі до певних тваринок. Набори пустушок серії Nuvita Air.55 Explorer із зображенням звірят можуть стати улюбленими саме в такий період.

Пустушки серій Nuvita Air.55 Cool! та Nuvita Air.55 Explorer є двох розмірів (для малюків від 0 до 6 місяців та для діточок віком від 6 місяців) і двох типів (звичайній такі, що світяться в темряві), а також є дві форми силіконових сосків (ортодонтична та симетрична).

КОМБІНАЦІЇ НА РІЗНИЙ СМАК

Завдяки розмаїттю кольорів та зображень у новій колекції є можливість підібрати для малюка цілий комплект — пляшечка, пустушка і тримач для пустушок — у подарунок чи просто, щоб довершити стильний образ немовляти.

Наприклад, у рожевих, синьо-блакитних або гендерно-нейтральних відтінках; в ультрамодному чорному кольорі чи в різноманітних яскравих комбінаціях.

Усі батьки, а особливо батьки первістків, ретельно підбирають необхідні для новонароджених речі та товари для догляду й вигодовування. Найважливішими критеріями вибору товарів для найменших є: безпечність та можливість усунення або полегшення проблем, що виникають у перші місяці життя малюка. Нові лінійки Nuvita чудово демонструють, що в сучасних виробах для немовлят усі ці ключові характеристики вдало поєднуються з привабливим дизайном, і що навіть малюки можуть мати стильний вигляд.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів