Microsoft Windows 10 Home 32-bit/64-bit Ukrainian USB P2

код товару: HAJ-00083
Технічні характеристики Microsoft Windows 10 Home 32-bit/64-bit Ukrainian USB P2:
Основні параметри
Повний список параметрів
Платформа MS Windows
Версія Windows 10
Розрядність 32 і 64-розрядні
Мова застосунку Український
Тип Коробкова версія /USB 3.0
Призначення Для дому
Основні характеристики
Платформа MS Windows
Версія Windows 10
Розрядність 32 і 64-розрядні
Мова застосунку Український
Тип Коробкова версія /USB 3.0
Призначення Для дому
Версія Windows Домашня
Системні вимоги
Процесор 1 ГГц або бистрiше
ОЗУ для 32-розрядних систем 1 ГБ
ОЗУ для 64-розрядних систем 2 ГБ
Простір на HDD 20 ГБ
Графічний адаптер Microsoft DirectX 9
WDDM
Додаткові вимоги дозвіл екрану 800 х 600 або вище
необхідно прийняти умови ліцензійної угоди
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 140 мм
Довжина 20 мм
Вага 0.09 кг
Об'єм 0.0003 м3
ОС Windows 10 знайома користувачам, вона працює швидко, стала ще безпечніше і надає функції для креативної і продуктивної роботи. Операційна система Windows розвивалася - точно так само як ПК, які сьогодні ще потужніші і розумніші. На нових пристроях з Windows 10 доступний рукописний ввід, розпізнавання особи, голосу, ігри та багато чого іншого.
немає в наявності
Комплектація:

Одна ліцензія;
У комплект входять 32- і 64-розрядні версії на носії USB 3.0

Додаткова інформація:

Windows 10 настільки звична і зручна, що ви відчуєте себе фахівцем. Меню «Пуск» повернулося в розширеному вигляді, крім того, ми спростили доступ до ваших закріплених додатків і обраному. Ця система швидше запускається і відновлює роботу, має вбудовані функції забезпечення безпеки для захисту вас і ваших даних, а також розрахована на роботу з вже наявними у вас програмним забезпеченням та обладнанням. Вона об'єднує в собі сильні сторони Windows 8 і Windows 7.

Інтернет працює на вас. Windows 10 поставляється з Microsoft Edge - повністю оновленим браузером, який орієнтований на зручність роботи в мережі. Пишіть або вводьте замітки прямо на веб-сторінках і обмінюйтеся ними з іншими користувачами, читайте статті, не відволікаючись на сторонні фактори, і зберігайте матеріали, що сподобалися  для подальшого використання. Включивши Кортану, ви отримаєте можливість оперативно виконувати інші типові дії, такі як бронювання і перегляд оглядів, при цьому вам не потрібно переходити на інші сторінки.

Багатозадачність дозволяє робити справи набагато швидше. Легко прикрепляйте до чотирьох додатків і переглядайте всі і відразу. Ви можете навіть створювати віртуальні робочі столи, якщо вам не вистачає місця або хочеться об'єднати ваші справи по проектам.

Магазин Windows - додатки вже чекають вас. Представляємо новий Магазин Windows, уніфікує процедуру здійснення покупок на всіх пристроях під управлінням Windows 10. Переглядайте асортимент на комп'ютері, телефоні або планшеті і придбайте цифровий вміст, в тому числі програми, ігри, музику, фільми і телепрограми.

Це сама персональна версія Windows на сьогоднішній день. Налаштуйте меню «Пуск», закріплюючи практично що завгодно, включаючи додатки, друзів і плейлисти. Так вони завжди будуть з вами. А в подивившись на живі плитки ви відразу дізнаєтеся головні події - навіть не відкриваючи програми.

Найзручніший пристрій - той, яким ви користуєтеся прямо зараз. Continuum - це унікальна технологія, яка дозволяє вашим додаткам працювати однаково добре на будь-яких пристроях. На комп'ютерах 2в1 екран можна налаштувати для роботи як з сенсорним управлінням, так і з клавіатурою і мишкою.

Класні додатки - вже в комплекті. У Windows 10 вбудовано безліч чудових додатків, таких як «Карти», «Фотографії», «Пошта і календар», «Музика» і «Фільми та телепередачі».

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів