Попереднє
Наступне
Технічні характеристики 2E-Drive 700 Magnet:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Автомобільний реєстратор
Крепление холдер-кріплення
Тип карт пам'яті microSD
Обсяг карти пам'яті, ГБ 64
Розподільна здатність відео 1920x1080
1280x720
Кут огляду 150 °
Oснащення GPS
G-Sensor (датчик удару)
Порти і роз'єми Micro USB
Діагональ дисплея 1.54 " IPS 240x240 (захищений загартованим склом)
Живлення акумулятор /Li-pol 3.7V
Розміри 89 x 41 x 32 мм
Основні
Тип Автомобільний реєстратор
Відеочіп NTK 96658
Крепление холдер-кріплення
Тип карт пам'яті microSD
Обсяг карти пам'яті, ГБ 64
Ємність аккумулятору 250 мАг
Камера
Розподільна здатність відео 1920x1080
1280x720
Формат відеофайлів H.264/MOV
Кут огляду 150 °
Особливості зйомки
Oснащення GPS
G-Sensor (датчик удару)
Порти і роз'єми Micro USB
Можливості Циклічний запис
Дисплей
Діагональ дисплея 1.54 " IPS 240x240 (захищений загартованим склом)
Додатково
Діапазон робочих температур -20° до +70°
Комплектація відеореєстратор
інструкція
адаптер живлення
магнітний кронштейн
зарядний пристрій
магнітний модуль GPS
Додатково Функція GPS Player
Функція Wide Dynamic Range
Функція Parking Mode
Функція Motion Detector
Фізичні
Живлення акумулятор /Li-pol 3.7V
Розміри 89 x 41 x 32 мм
Колір чорний
Вага 64 г
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 130 мм
Висота 50 мм
Довжина 160 мм
Вага 0.38 кг
Об'єм 0.0010 м3
Відеореєстратор з магнітним кріпленням, Full HD-записом, матрицею Sony, IPS-дисплеем, зручним інтерфейсом керування, а також знімним модулем GPS. Пристрій оснащено об’єктивом з інфрачервоним фільтром, мікрофоном та датчиком G, який реагує на удари і захищає фрагменти відео ДТП від перезапису.
немає в наявності
Якісне відео у будь-яких умовах

Високу якість запису забезпечує сенсор Sony IMX323 і об'єктив з шістьма якісними скляними лінзами та інфрачервоним фільтром. Висока швидкість роботи - заслуга процесора Novatek NTK96658. Технологія Wide Dynamic Range відповідає за розширений динамічний діапазон та запис більш деталізованого відео, незалежно від рівня освітлення. Кут огляду у 150° дозволяє фіксувати все що відбувається перед автомобілем не втрачаючи жодних деталей.

Відеореєстратори 2E на магнітних тримачах

Тримачi для моделей 2E-Drive 550 Magnet і 2E-Drive 700 Magnet надійно кріпляться до внутрішньої поверхні лобового скла та мають невеликий індикатор живлення з м’яким світлом. Відеореєстратори легко знімаються і встановлюються завдяки потужним магнітам. Не треба щоразу коригувати корпус пристрою, направляючи об’єктив. Кабель живлення під’єднують один раз безпосередньо до кронштейна – можна забути про щоденне ввімкнення і вимкнення кабелю.

 • Автомобільні відеореєстратори 2Е – не розкіш, а щоденна необхідність •

 • Це важливий гаджет, що може зберегти час, нерви та навіть врятувати життя •

 • Пояснювати поліцейському, у якій смузі та з якою швидкістю рухався автомобіль? Або просто показати відеоролик спірного моменту на дорозі? •

 • Трапилося стати свідком тієї чи іншої події на дорозі? Цей малопомітний пристрій зафіксує всі події з високою якістю зображення •

2E-Drive 550 Magnet

Код товару: 2E-DRIVE550MAGNET

У корпусі молодшої моделі розміщено шестишарову скляну лінзу й інфрачервоний фільтр. Загартоване скло надійно оберігає від подряпин або розбиття IPS-дисплея. Сенсор Sony і надійний процесор Novatek дають змогу досягти роздільної здатності зображення Full HD. Родзинкою моделі є магнітний кронштейн зі спеціальним захватом для забезпечення жорсткої фіксації пристрою. Цей кронштейн повністю закриває слот для картки пам’яті – ані пил, ані волога не потраплять. Необхідно протерти вологою серветкою внутрішню поверхню лобового скла? Або замовили прибирання салону на автомийці? Не проблема. Слот, як і картку пам’яті, повністю захищено.

Сам по собі відеореєстратор не впаде з тримача, а зняти пристрій рукою не становить жодних труднощів. Також важливою відзнакою цієї моделі є посилений акумулятор ємністю 420 мА год.

2E-Drive 700 Magnet

Код товару: 2E-DRIVE700MAGNET

Потрібен потужний та надійний автомобільний відеореєстратор із магнітним тримачем? Не ба­жаєте щодня вмикати та вимикати кабель живлення? Із 2E-Drive 700 Magnet – старшою моделлю відеореєстратора – більше немає необхідності це робити.

Висока якість відео. Надійне кріплення на двох магнітах. Чудовий запис аудіо. Чітке визначення місцезнаходження пристрою. Знімний магнітний модуль GPS. Сенсор Sony та процесор Novatek. IPS-дисплей захищено загартованим склом. Шестишарова найкраща скляна лінза й інфрачервоний фільтр. Користувачі дістануть відео­файли не тільки з роздільною здатністю Full HD, а й із високою якістю звуку.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів