Попереднє
Наступне
Технічні характеристики TECNO POP 2F (B1F) [Dawn Blue]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип смартфон, моноблок
Екран 5.45 ", 960х480, TN
Процесор MT6582, 4 ядра, 1.3 ГГц
Пам'ять (ОЗУ, вбудована) 1 ГБ, 16 ГБ
Камера 5 Мп
Операційна система Android GO 8.1
Кількість SIM-карт 2 SIM
Габарити (ВхШхТ) 151.3 мм x 72.7 мм x 9.7 мм
Вага 160 г
Тип
Тип пристрою смартфон
Тип корпусу моноблок
Ввід данних екранне введення
Основні
Операційна система Android GO 8.1
ОЗУ 1 ГБ
Вбудована пам'ять 16 ГБ
Слот для карт пам'яті micro-SD (до 128 ГБ)
Відеоприскорювач
Модель відеоприскорювача PowerVR SGX544MP
Стандарти зв'язку 3G
2G
Кількість SIM-карт 2 SIM
Тип SIM-карти micro-SIM
Процесор
Виробник MediaTek
Модель процесора MT6582
Ядро ARM Cortex A7 /1,3 ГГц
Частота процесора 1.3 ГГц
Кількість ядер процесора 4 ядра
Основний дисплей
Тип дисплея Сенсорний
Тип матриці TN
Діагональ 5.45 " 18:9, Full view
Розподільна здатність дисплея 960х480 /FWVGA+
Додатково Мультитач
Цифрова камера
Основна камера 5 Мп f/2.8, HDR
Запис HD-відео 1080P@30fps
Автофокус
Cпалах LED
Фронтальна камера f/2.0, LED спалах, сенсорний фокус
Фронтальна камера 8 Мп
Навігація
GPS-модуль
aGPS
Комунікації
Комунікації Wi-Fi 802.11 b/g/n
Bluetooth 4.0 /+HS
Порти підключення
Порти підключення Навушники (3.5 мм)
MicroUSB /2.0
Живлення
Тип акумулятора Li-Pol
Ємність аккумулятору 2400 мАг
Особливості
Додатково Акселерометр
Датчик наближення
Датчик освітлення
Сканер відбитків пальців
Фізичні
Матеріал Пластик
Колір синій
Вага 160 г
Висота 151.3 мм
Ширина 72.7 мм
Товщина 9.7 мм
Комплектація Телефон
Зарядний пристрій
Інструкція користувача
Силіконовий чохол /прозорий
Гарантія
Гарантія 13 місяців
Параметри упаковки
Ширина 90 мм
Висота 50 мм
Довжина 180 мм
Вага 0.34 кг
Об'єм 0.0008 м3
Смартфон обладнаний 5,5-дюймовим сенсорним дисплеєм FULL VIEW з мінімальними рамками. Ти відчуєш себе цілком зануреним у те, що бачиш на екрані та матимеш приголомшливий візуальний досвід.
немає в наявності
Ультрабюджетники від TECNO: практичні телефони, що здивують вас!

У 2020 році флагманські моделі смартфонів преміальних виробників коштують дорожче, ніж коли-небудь. Тож якщо ви не бажаєте ганятись за топовими гаджетами популярних брендів, а шукаєте якісний смартфон до 2000 грн, цей огляд саме для вас.

В даному огляді були підібрані ультрабюджетні смартфони TECNO, які сподобаються всім, хто шукає пристрої з базовим набором функцій та приємними бонусами. Приміром, на відміну від інших виробників у такому ж ціновому сегменті, TECNO пропонує опції сканера відбитка пальців та обличчя, водночас зберігаючи якість смартфона в цілому. Тож оснащені простою начинкою, ці бюджетні телефони створені для зв'язку, пошуку інформації в мережі, та, звісно, спілкування, адже їх запасу акумулятора вистачить надовго, будьте певні.

Декілька слів про TECNO Mobile

TECNO Mobile швидко зростаючий та амбітний бренд, що виробляє доступні та водночас високоякісні телефони. Не дарма девізом компанії є фраза «Очікуй більшого!» І це дійсно так, чому за якісний телефон обов’язково потрібно платити багато грошей? До слова, однією з найважливіших цілей бренду в Україні є зміцнення в ціновому сегменті до 2000 грн і компанії це непогано вдається. Тож пропонуємо вам добірку ультрабюжетників TECNO, яким точно є чим похизуватись.

TECNO POP 4

Особливості TECNO POP 4

  • Стильний дизайн з ефектом градієнта
  • 6-дюймовий IPS екран
  • Вбудована пам'ять на 32 Гб
  • Ємність акумулятора на 5000 мАг
  • Підтримка 3G та використання 2 SIM-карт
  • 8-мегапіксельна фронтальна камера
  • Розблокування по обличчю та датчик відбитків пальців

Дизайн

Зовнішній вигляд TECNO POP 4 має чим вразити навіть вибагливого користувача. Так, даний телефон представлений у двох надзвичайно стильних градієнтних кольорах: Синьому (Ice Dawn Blue) та Зеленому (Ice Lake Green).

У мене на огляді TECNO POP 4 у фіолетово-синьому кольорі (Ice Dawn Blue), що просто гіпнотизує. Дійсно, на спогляданні задньої кришки смартфона можна надовго «залипнути»: вишукані лінії текстури створюють різні ефекти гри світла та тіні при різному освітлені. Це стовідсотково сподобається молодому поколінню, що прагне індивідуальності та самовираження.

TECNO POP 4 має пластиковий глянсовий корпус. Завдяки заокругленим кутам, смартфон зручно тримати в руках. Так, його вага складає 190.7 г, а габарити: 160 мм х 77.25 мм х 9.5 мм. Для ще більшої надійності у комплект вже входить прозорий пластиковий чохол, що дозволяє зберегти девайс від зайвих потертостей та подряпин.

Фронтальна частина смартфона розміщує великий 6-дюймовий екран (приємний бонус від виробника – тут приклеєно вже захисну плівку), також тут знаходиться розмовний динамік та селфі-камера зі спалахом. Крім того, індикатор зарядки також вбудований у верхню частину екрана. Тому про статус зарядки телефону можна дізнатися по індикатору без розблокування екрану.

На задній кришці смартфона маємо основну камеру, сканер відбитка пальця та логотип бренду TECNO. У цьому поколінні POP 4 використаний абсолютно новий формат модуля камери і дійсно, на перший погляд, виникає враження подвійної камери. Варто зазначити, що кришка в телефоні знімається, під нею знаходяться два слоти під nano-SIM карту та слот під карту пам’яті micro-SD (до 256 ГБ).

З лівої грані не має жодних рознімів та клавіш, проте на правій маємо - дві кнопки регулювання гучності та кнопку увімкнення живлення.

Верхня грань POP 4 порожня. На нижній грані знаходиться порт micro USB /2.0, рознім для навушників (3.5 мм) та мікрофон.

Дисплей

Смартфон POP 4 має великий 6-дюймовий IPS екран, з параметрами матриці 960х480 точок та вбудовану функцію мультитач (10 дотиків). Рамки досить помітні, але це не критично.

Покращити зображення, зробити його більш чітким та реалістичнішим, можна у налаштуваннях смартфона: приміром, можна відредагувати яскравість та зробити її адаптивною до навколишнього середовища або вибрати популярну чорну тему. Тож екрана телефона вистачить для повсякденної роботи, перегляду мультимедійного контенту в інтернеті та активності у соціальних мережах.

Продуктивність, автономність та безпека

Об'єм вбудованої пам'яті POP 4 становить 32 Гб, цього цілком вистачить для зберігання фотографій, музики, відео, файлів та іншого контенту. Оперативна пам'ять до 2 ГБ і чотирьохядерний процесор MediaTek MT6580А з частотою 1,3 ГГц значно прискорює роботу гаджета та забезпечує плавне виконання всіх дій з телефоном. У мене було відкрито декілька вкладок на телефоні, тож все спрацьовувало добре.

Головна перевага даного девайса – це звісно автономність. Тут маємо потужний акумулятор на 5000 мАг, якого вистачить, наприклад, для здійснення 23,6 год дзвінків, 10,8 год перегляду відео чи 69,2 год прослуховування музики в навушниках. Тож при середньому навантаженні смартфоном можна користуватись до трьох днів без підзарядки. POP 4 просто створений для інтенсивного використання, постійних дзвінків та роботи в мережі.

Звісно, тут присутній швидкий та безпечний доступ до гаджету. Розблокування по обличчю та датчик відбитків пальців спрацьовували добре, без лагів.

Камера

Основна камера на 5 Мп з подвійним спалахом дозволяє робити добрі фото у сонячний день. Її вистачить зафіксувати приємну мить чи швидко сфотографувати документ.

Натомість 8Мп фронтальна камера забезпечує різноманітність вражень від фотографування. Тут є функція краси та популярний ефект боке. Тому створювати унікальні та якісні селфі можна надзвичайно легко та ділитись ними у соціальних мережах.

Висновок

Сучасний та стильний вигляд TECNO POP 4 точно не залишить нікого байдужими, особливо молодь. А ціна за гаджет у 2199 грн, ще й потішить гаманець його власника. Крім яскравого дизайну, смартфон має ще й зручну камеру, великий екран, достойний обсяг пам’яті та солідний час автономної роботи. Даний смартфон створений для тих, хто хоче два дні якісної роботи (а іноді і більше) від однієї зарядки та не бажає бути прив’язаним до power bank чи розетки. Тож з POP 4 ви точно не засумуєте та будете завжди на зв’язку.

TECNO POP 3

Особливості TECNO POP 3

  • 16 Гб вбудованої пам'яті
  • 5,7-дюймовий Fullview екран
  • Акумулятор на 3500 мАг
  • 8-мегапіксельна фронтальна камера
  • Face Unlock 2.0 та розблокування відбитком пальця

Дизайн

Смартфон TECNO POP 3 представлений у двох кольорах: у золотистому (Champagne gold) та чорному (Sandstone Black).

До мене потрапив смартфон у золотистому рішенні. Не дивлячись на бюджетну ціну, девайс виглядає цілком пристойно, проте очікувати від нього чогось унікального у дизайні не варто. Пластиковий матовий корпус та заокруглені кути смартфону створюють додаткову чіпкість. Телефон зручно лежить у руці. Вага смартфона становить 180 г, при габаритах: 157.5 мм x 75.6 мм x 10.35 мм. Для додаткового зчеплення і надійності у комплект входить ще й прозорий чохол.

З фронтальної сторони маємо 5,7-дюймовий Fullview екран, розмовний динамік, фронтальну камеру та спалах.

Щодо задньої сторони, то тут розташовується камера зі спалахом, сканер відбитка пальців та логотип TECNO. Все цілком звично для користувача. З особливостей, слід відмітити, знімну задню кришку. Під нею маємо також знімну батарею на 3500 мАг, слоти для 2 SIM-карт та окремий слот для micro-SD картки (до 64 ГБ).

З лівої грані не має жодних рознімів та клавіш, проте на правій маємо - кнопку регулювання гучності та кнопку увімкнення живлення.

На нижній грані POP 3 розміщується отвір для навушників (3.5 мм), MicroUSB 2.0 та мікрофон, верхня грань – порожня.

Загалом, TECNO POP 3 добре зібраний. Під час користування жодних скрипів та люфтів не відчувається.

Дисплей

POP 3 має непоганий 5,7-дюймовий Fullview сенсорний екран, з роздільною здатністю 960х480 /(FW+) точок та функцією мультитач.

Так, кути огляду маємо невеликі, проте не будемо занадто суворі до цього девайсу, адже це ультрабюджетник. Можливостей екрану вистачить для повсякденних завдань або скролінгу в інтернеті.

Продуктивність, автономність та безпека

Смартфон працює на базі Android 8.1 Oreo (Go Edition) і 4-ядерного процесора MediaTek MT6580 з тактовою частотою 1,3 ГГц. TECNO POP 3 має 16 Гб вбудованої пам'яті, що надає можливість зберігати більше улюблених спогадів та важливих файлів, без необхідності їх видаляти для звільнення місця.

Маючи акумулятор на 3500 мАг, POP 3 з легкістю забезпечить ефективну щоденну роботу та безмежне спілкування у месенджерах та соціальних мережах. Тож можна спокійно присвятити свій вільний час для спілкування у чатах, яскравих селфі, ігор, перегляду улюбленого контенту та не турбуватись про рівень заряду.

POP 3 має багаторівневий захист конфіденційності, що представлений розумним датчиком відбитків пальців та сканером обличчя. Все спрацьовувало добре, без нарікань. Варто зазначити, завдяки функції "Виявлення закритих очей" у версії Face Unlock 2.0 можна не турбуватися про розблокування телефону, коли ви, наприклад, спите або закриваєте очі. Тож персональна інформація та доступ до телефона буде під надійним захистом.

Камера

Основна камера, на відміну від популярних моделей із багатомодульними камерами, тут одна. Вона представлена одним сенсором з роздільною здатністю 5 Мп. Фото виходять нормальної якості, тож зберегти приємні моменти чи зафіксувати щось важливе для навчання або роботи цілком достатньо.

Фронтальна камера на 8 Мп зі спалахом дозволить зробити непогані селфі. Тож з POP 3 можна сфотографувати ще більше яскравих моментів.

Висновок

Отже, смартфон TECNO POP 3 - це чудовий і сучасний функціональний смартфон для молоді та всіх, хто хоче бути у тренді та фіксувати всі чудові моменти життя. А з розумним датчиком відбитків пальців та сканером обличчя, ваші персональні дані будуть під надійним захистом. Приємним бонусом, звісно, стане й ціна POP 3 у 1799 грн.

TECNO POP 2F

Особливості TECNO POP 2F

  • 16 Гб вбудованої пам'яті
  • 5,5-дюймовий сенсорний дисплей FULL VIEW
  • 8-мегапіксельна фронтальна камера
  • Камера з ефектами бьютифікації
  • Розблокування по обличчю та датчик відбитків пальців
  • Вбудований GPS-приймач та FM-радіо

Дизайн

TECNO POP 2F представлений у трьох різних популярних кольорах: класичному чорному (Midnight Black), синьому (Dawn Blue) та золотому (Champagne Gold) варіанті. Тож серед цього різноманіття, можна обрати дійсно такий смартфон, що підкреслить вашу індивідуальність.

До мене на огляд потрапив даний смартфон у класичному чорному (Midnight Black) матовому «софтач» корпусі. Враховуючи ультрабюджетний цінник, маємо стандартний гаджет, що схожий на більшість моделей на сучасному ринку. Так, тут присутні заокруглені кути та грані, що дозволяють зручно тримати телефон в руках. Зазначу, що вага POP 2F складає 160 г, а його габарити 151.3 мм x 72.7 мм x 9.7 мм. Ще приємним бонусом стало те, що в комплект входить захисна плівка (вона вже знаходиться на дисплеї) та прозорий чохол, що також не буде зайвим.

З фронтальної сторони маємо 5,5-дюймовий Fullview дисплей, продовгуватий розмовний динамік по центру, фронтальну камеру та спалах.

На задній стороні смартфону розташовується основна камера зі спалахом, сканер відбитків пальців та логотип бренду. Все цілком звично для користувача. До слова, задня кришка тут знімається. Під нею маємо також знімну батарею на 2400 мАг, слоти для 2 SIM-карт та слот для карти micro-SD (до 128 ГБ).

На правій грані розташовується дві кнопки регулювання гучності та кнопка увімкнення живлення. Ліва грань – порожня.

На нижній грані POP 2F маємо лише отвір під MicroUSB /2.0 та мікрофон, а на верхній розташувався отвір для навушників (3.5 мм).

Дисплей

POP 2 оснащений 5,5-дюймовий Fullview сенсорним дисплеєм, з роздільною здатністю 960х480 /(FW+) точок та підтримує технологію мультитач.

Телефон має невеликі рамки, як для супербюджетного смартфона.

Продуктивність, автономність та безпека

TECNO POP 2F працює на базі Android 8.1 Oreo (Go Edition) і 4-ядерного процесора MediaTek MT6582 з тактовою частотою 1,3 ГГц. Зберегти ще більше приємних моментів життя дозволяє вбудована пам'ять на 16 Гб. Нова та поліпшена версія фірмової оболонки HiOS Lite 3.3 наповнена корисним контентом: тепер ще зручніше видаляти старі непотрібні файли та керувати сховищем.

Також POP 2F має акумулятор Li-Po на 2400 мАг, цього з головою вистачить на півтора дня активного користування даним телефоном.

Крім того, смартфон має високий рівень захисту, тут наявний - розумний сканер відбитків пальців та підтримка технології Face Unlock. Під час користування все спрацьовувало добре та майже миттєво. Тож лише кілька секунд потрібно для зберігання особистих даних, а безпека та зручність цієї функції точно стане в нагоді.

Камера

Основна камера представлена одним сенсором з роздільною здатністю 5 Мп. Камера Tecno POP 2F оснащена автофокусом, тому дозволяє робити більш чіткі та якісні фотографії, налаштовуючи фокус камери на будь-який предмет.

За якісні селфі тут відповідає фронтальна камера на 8 Мп, яка оснащена ще й спалахом.

Тож POP 2F допоможе зафіксувати кожний яскравий момент, навіть якщо освітлення недостатньо.

Висновок

Отже, TECNO POP 2F - це хороша бюджетна покупка та оптимальний варіант для звичайного користувача. Так, ціна TECNO POP 2F становить 1599 грн. Серед основних переваг: якісний модний дисплей, конкурентна автономність, технологія Face Unlock та поліпшена версія фірмової оболонки HiOS Lite 3.3

TECNO T372 Triple SIM

Особливості TECNO T372 Triple SIM

  • Кольоровий 2.4'' дисплей
  • Три SIM-карти
  • Оснащений акумулятором на 1150 мАг
  • Web-браузер та Bluetooth
  • Вбудований диктофон, FM-радіо, MP3-плеєр /MP4, календар, будильник та ліхтарик
  • Камера з яскравим світлодіодним спалахом
  • Телефона книга на 200 номерів

Зовнішній вигляд

TECNO T372 TripleSIM має звичну та знайому форму моноблоку для клавішного телефона. Зроблений він з пластику підвищеної міцності, водночас девайс легко й зручно лежить в руці. Все завдяки вдалому формфактору, адже його вага складає всього 81 г, а габарити становлять 118 мм x 50.2 мм x 13.5 мм.

З фронтальної сторони знаходиться LCD Transmissive-дисплей, що відображає до 64 тисяч кольорів, з діагоналлю 2.4" та з технологією TN у форматі 240х320 пікселів. Нижче екрана розташовується логотип TECNO та клавіатура з російською та латинською розкладкою.

На задній кришці телефона маємо камеру на 0,3 Мп зі спалахом, який водночас виконує функцію ліхтарика, решітку динаміка та логотип виробника. Як ви вже здогадались, задня кришка знімається. Під панеллю маємо акумулятор ємністю 1150 мАг, слоти для цілих 3 міні SIM-карт та слот для microSD (до 64Гб).

Обидві бічні грані TECNO T372 порожні. На верхній грані також не має жодних рознімів, проте на нижній розташовується – MicroUSB (для заряджання) та рознім для навушників (3.5 мм).

Функціонал

TECNO T372 має зручне, надзвичайно просте та зрозуміле меню. Так, в телефоні маємо 12 іконок (значків), серед яких:

  • Телефонний довідник (містить контакти на 200 номерів)
  • Повідомлення (дозволяє користуватись SMS повідомленнями)
  • Журнал дзвінків (містить історію всіх дзвінків)
  • Додаткові можливості (містить різноманітні додатки, такі як ліхтарик, диспетчер файлів, календар, світовий годинник, будильник, секундомір, калькулятор та керування енергозбереженням тощо)
  • Мультимедіа (у цьому меню розміщені додатки - камера, галерея, відеопрогравач, диктофон, аудіопрогравач та відеокамера)
  • Окреме меню для FM-радіо (працює навіть без гарнітури)
  • Додаток Carlcare
  • Facebook
  • Програма читання електронних книг
  • Налаштування
  • Ігри
  • Служби (Інтернет послуги, BBC News, Ціль, STK)

Автономність

Компактний TECNO T372 Triple SIM має ще й відмінну автономність. Так, телефон оснащений акумулятором на 1150 мАг, який дозволяє працювати до 400 год в режимі очікування, до 22 год в режимі розмови та дарує до 40 год прослуховування музики.

Це цілком виправдано, адже телефон не має багато енерговитратного функціонала, тому може працювати хоч 4 дні без підзарядки при середньому навантаженні.

Висновок

Тож TECNO T372 Triple SIM стане надійним багатофункціональним помічником для кожного, адже має відмінну автономність, яскравий дисплей, три сім карти, FM-радіо, аудіоплеєр, камеру зі спалахом, передавач Bluetooth для швидкого обміну файлами та водночас підтримує цілий спектр додатків та ігор. Даний телефон точно оцінить старше покоління, оскільки все максимально просто та зручно, телефон має зручні клавіші, супергучний динамік та великий дисплей. Також TECNO T372 стане в нагоді діткам, щоб бути постійно на зв’язку з батьками або стовідсотково буде гарним особистим та робочим телефоном, адже тут є цілих 3 SIM-карти та довговічний акумулятор, що не підведе у найвідповідальнішу мить.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів