Fortnite Колекційна фігурка Legendary Series Skull Trooper, 15 см.

код товару: FNT0065
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Fortnite Колекційна фігурка Legendary Series Skull Trooper, 15 см.:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
ігровий набір
Вид набір
фігурка
Серія Legendary
Рекомендований вік від 8 років
Основні
Тип ігрові фігурки
ігровий набір
Вид набір
фігурка
Серія Legendary
Рекомендований вік від 8 років
Кількість 9 шт
Живлення батарейки не потрібні
Упаковка відкрита упаковка
Комплектація 1 фігурка
1 рюкзак
2 типи зброї
2 гранати
3 змінних обличчя
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 240 мм
Висота 200 мм
Довжина 50 мм
Вага 0.23 кг
Об'єм 0.0024 м3
Артикульовані фігурки Legendary Series точно відображають образи віртуальних героїв. Особливості серії: у наборі декілька змінних облич, фігурки більшого розміру і мають більше точок артикуляції. Деталі виконання (скіни), приладдя одностроїв, зброя чи інструменти збирання ресурсів ідентичні віртуальним. Заввишки 15,2 см, що ідеально для залучення поза межами «Фортнайт» з іншим приладдям як для будівництва, так і застосування планерів, автомобілів та багато чого іншого. Герой: Скалл Трупер, ідентична копія персонажа гри. Має до 40 точок артикуляції, завдяки чому здатен відтворити найепічнішу позу або танок.
1419 грн*
немає в наявності
Де купити: Fortnite Колекційна фігурка Legendary Series Skull Trooper, 15 см.:
Mekka
Коллекционная фигурка Fortnite Legendary Series Skull Trooper, 15см (FNT0065)
Прокачай свій левел разом із Fortnite!

Починаючи з 2017 року, Fortnite встиг стати культовою кросплатформною грою з нелінійним сюжетом, що налічує понад 250 мільйонів гравців у всьому світі та стрімко переноситься в офлайн завдяки виробництву мерчандайзингової продукції за мотивами гри, яка користується великим попитом у прихильників.

Компанія Jazwares регулярно створює точні іграшкові копії світу Fortnite. І це дуже перспективна тенденція. Fortnite здобула винагороду BAFTA Games Awards 2019 (Британська академія у сфері відеоігор) за внесок у розроблення відеоігор як «Найкраща гра, що розви вається». У жовтні світ побачив перший сезон другої глави саги. Щосезону розробники додають нові косметичні предмети, нових героїв та скіни (зовнішній вигляд героя). Це сприяє залученню нових гравців, а також утримує ветеранів Fortnite на полі бою. Але аудиторія Fortnite складається не лише з гравців, а й із тих, кому просто цікаво спостерігати за ігровим процесом Battle Royale. Epic Games нагородили Fortnite неабиякою харизмою й через це гра має прихильників з-поміж дуже різних вікових категорій, що можуть варіюватися від 10 до 90+ років.

Battle Hound                                           Toxic Trooper                                          Calamity
Код товару: FNT0071                         Код товару: FNT0075                        Код товару: FNT0074

Dark Bomber                                           Skull Trooper                                           Havoc
Код товару: FNT0072                         Код товару: FNT0073                        Код товару: FNT0096
 

КОЛЕКЦІЙНІ ФІГУРКИ JAZWARES FORTNITE SOLO MODE

«Апни» свій «левел» у Solo-режимі разом із героями Fortnite! Ці яскраві й артикульовані фігурки серії Solo Mode до дрібниць відображають культових персонажів гри з їхніми оригінальними скінами, інструментами для збирання ресурсів та будівельними елементами для укриття. Маєте бажання відтворити бойову емоцію героя? Усі персонажі серії гнучкі в суглобах, саме тому можуть прийняти будь-яку позу. Кожен герой лінійки заввишки 10,5 см, що дає гравцеві змогу взаємодіяти з іншим приладдям для будівництва, застосовувати планери, використовувати транспортні засоби. Кожен герой – окрема фігурка у власному пакуванні-блістері.

          Verge                                           Triage Trooper                                         Longshot
Код товару: FNT0100                         Код товару: FNT0099                        Код товару: FNT0097
Frostbite                                               Ruckus                                           Peely
Код товару: FNT0098                         Код товару: FNT0102                        Код товару: FNT0262

 

КОЛЕКЦІЙНІ ФІГУРКИ JAZWARES  FORTNITE LEGENDARY SERIES

Максимально деталізовані, яскраві фігурки з понад  36 точками артикуляції, повністю ідентичні до легендарних скінів героїв Fortnite. Разом із фігурками в комплекті є оригінальне спорядження героїв, а саме: інструмент для збирання ресурсів, кілька варіацій змінного обличчя (скіну), зброя та аксесуари відповідно до обраного героя. Фігурка заввишки 15 см, є змога взаємодіяти з іншим приладдям для будівництва, планерами та автомобілями, тому влаштовуйте «Королівську битву» за власним сценарієм разом із героями Fortnite Legendary Series! Кожен герой – окрема фігурка у власному пакуванні.

Havoc                                           Enforcer                                          Wild Card 
Код товару: FNT0062                         Код товару: FNT0061                        Код товару: FNT0063

The Visitor                                           Skull Trooper                                           Rabbit Raider
Код товару: FNT0066                         Код товару: FNT0065                        Код товару: FNT0124
 

КВАДРОКОПТЕР ІГРАШКОВИЙ JAZWARES FORTNITE  BATTLE BUS DRONE

Впізнаєте цей безпілотник? А якщо згадати початок PvP-матчу? Так-так, це він, той самий Battle Bus, що доставляє гравців до місця висадки на мапі. Радіокерований дрон повністю ідентичний до свого прототипу в грі, має чудову деталізацію та інтерактивний функціонал. У комплекті передбачено кабель microUSB для заряджання дрона. Оздоблений LED-підсвічуванням на час польоту, за повного заряджання він може безперервно летіти до 6 хвилин, аби встигнути висадити героїв у бойовій зоні до початку «Королівської битви». Скоріш хапайте героїв та вирушайте до бойової зони, але будьте уважні й не проґавте момент, щоби вчасно зійти з борту, інакше автобус-безпілотник вирушить до кінцевої зупинки, де зовсім немає луту.

Код товару: FNT0119

 

КВАДРОКОПТЕР ІГРАШКОВИЙ JAZWARES FORTNITE DRONE CLOUDSTRIKE GLIDER

У «Королівській битві» є велика кількість допоміжних засобів для героїв та ось один із них – безпілотний планер Cloud Strike. Планер класу EPIC один із багатьох косметичних предметів у грі, які можна придбати в крамниці товарів за внутрішньоігрову валюту. Зовнішній вигляд планера точно копіює модель епічного планера в грі Fortnite. Дрон повністю радіокерований, також у комплекті є ігрова фігурка заввишки 10,1 см та кабель microUSB для заряджання дрона. Планер оздоблено LED-підсвічуванням на час польоту та за повного заряду він може безперервно летіти до 6 хвилин. Кожна «Королівська битва» розпочинається з висадження в бойовій зоні та пошуку луту, а з планером Cloud Strike у героя є всі шанси першим дістатися до найбажаніших речей.

Код товару: FNT0121
 

ІГРОВИЙ НАБІР JAZWARES FORTNITE DELUXE FEATURE  VEHICLE ATK

Гравців чекає «Всюдихід-кар» – модернізована версія звичайного «Гольф-кара», що буде помітно швидшою за «Візок», зможе круто дрифтувати на поворотах та є абсолютною копією ігрового кару. У транспортному засобі вистачить місця на весь загін (чотирьох героїв) – кожен братиме участь у «Королівській битві».  Всюдихід радіокерований та його кузов оздоблено LED-підсвічуванням. В ігровому наборі є фігурка героя заввишки 10,1 см. Збирайте власний загін, сідайте в кар і мчіть до перемоги.

Код товару: FNT0118

 

КОЛЕКЦІЙНА ФІГУРКА  JAZWARES FORTNITE FEATURE VEHICLE QUADCRASHER

Зустрічайте новесенький «Квадролом» у «Королівській битві»! Транспорт може подолати чималу відстань за короткий час, але це не просто квадроцикл. Квадролом оздоблено укріпленою передньою частиною кузова, що дає змогу змітати всі ворожі будівлі на шляху. В ігровому наборі, крім квадроцикла, є колекційна фігурка епічного героя Червона Лінія. Квадролом може вмістити дві фігурки заввишки 10 см, крім того, під час взаємодії з корпусом подає звуковий сигнал. Збирайте бойовий дует та легко долайте перешкоди на шляху до перемоги.

Код товару: FNT0163
 

КОЛЕКЦІЙНА ФІГУРКА JAZWARES FORTNITE JUMBO LLAMA LOOT PINATA

Піньяту наповнено цілою купою гарного луту! А саме: двома легендарними фігурками заввишки 10 см, зброєю, наплічниками, ексклюзивними будівельними матеріалами та ще багато чим цікавим. Фігурки Крижаного Ворона та Володаря Льоду абсолютно ідентичні до героїв Fortnite та мають 19 точок артикуляції. Здобувайте вміст піньяти, вдаривши або розірвавши її. Здолайте тонну конфетті, щоб отримати здобич. Побудуйте знакову вежу з годинником та закріпіть позиції перед опонентами. Із 16 будівельних матеріалів сірого кольору можна скласти чотири стіни з ексклюзивними зображеннями. Усі будівельні матеріали сірого кольору сумісні з матеріалами, які стилізовано під дерево та камінь, але додаткові будівельні матеріали потрібно купувати окремо. Заввишки піньята 64 см, а всередині можна знайти 100 ігрових предметів.

Код товару:  FNT0199

 

НАБІР ПРЕДМЕТІВ LOOT BATTLE  BOX COLLECTIBLE ASSORTMENT

Для перемоги в «Королівській битві» потрібно чимало ресурсів і лутбоксів. Саме тому на шляху до перемоги в нагоді стане Fortnite Loot Battle Box. Вміст боксу доволі корисний, адже в ньому є достатня кількість нової зброї, будівельні матеріали та наплічник. 

Код товару:  FNT0088

 

ІГРОВІ НАБОРИ

Це справжнісінькі скарби, що подарують відчуття реального бою на виживання. У цих наборах зібрано необхідну кількість ресурсів, що сприятимуть перемозі в «Королівській битві»: 2 фігурки легендарних героїв, що мають до 25 точок артикуляції; 2 різновиди інструментів; до 81 будівельного елемента для зведення укриття; 4 типи рідкісної зброї та колекційних аксесуарів і багато інших цікавих предметів. Тож не гай часу, не шукай укриття, а будуй його разом із героями Fortnite!

        Turbo  Builder Set                                                                 Late Game  Survival Kit
       Код товару:  FNT0108                                                                Код товару:  FNT0115
 

ФІГУРКИ-БРЕЛОКИ JAZWARES FORTNITE FIGURE HANGER

Втілюйте у життя реальні відчуття «Королівської битви» з колекційними фігурками-брелоками Fortnite! Кожна фігурка-брелок максимально деталізована та повністю ідентична до героя гри. Завдяки досить компактним розмірам (10 см) та кліп-механізму застібки брелока їх можна брати із собою будь-куди. Зберіть усі 9 колекційних брелоків та будуйте укриття від нападів мозгляків разом із героями Fortnite.

            Raven                                          Dark Voyage                                     Cuddle  Team Leade
Код товару: FNZ0005                        Код товару: FNZ0007                         Код товару: FNZ0006 

Teknique                                            Ragnarok                                                Brite Bomber
Код товару: FNZ0010                         Код товару: FNZ0003                         Код товару: FNZ0002

Omega                                       Love Ranger                                            Bandolier
Код товару: FNZ0004                         Код товару: FNZ0008                         Код товару: FNZ0009

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів