FIFA20 Legacy Edition (Nintendo)

код товару: 1075424
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики FIFA20 Legacy Edition (Nintendo):
Основні параметри
Повний список параметрів
Платформа Nintendo Switch
Носій Картридж
Жанр Sport
Видавець Electronic Arts
Доступні мови у грі Російська мова
Англійська мова
Світовий реліз 27 вересня 2019 р
Основні
Платформа Nintendo Switch
Носій Картридж
Жанр Sport
Видавець Electronic Arts
Доступні мови у грі Російська мова
Англійська мова
Додатково
Розмір коробки 10 х 170 х 100 мм
Вага 50 г
Дата виходу гри
Світовий реліз 27 вересня 2019 р
Параметри упаковки
Ширина 160 мм
Висота 100 мм
Довжина 10 мм
Вага 0.05 кг
Об'єм 0.0002 м3
EA SPORTS ™ FIFA 20 на движку Frostbite ™ * для Nintendo Switch продемонструє гравцям дві сторони найпопулярнішої гри в світі - велич професійних футбольних змагань і новий режим автентичного вуличного футболу в EA SPORTS VOLTA. FIFA 20 впроваджує в гру безліч нововведень: система ФУТБОЛЬНОГО ИНТЕЛЛЕКТА (FOOTBALL INTELLIGENCE) забезпечує безпрецедентний реалізм ігрового процесу, FIFAUltimate Team ™ дарує ще більше можливостей для створення команди своєї мрії, а EA SPORTS VOLTA повертає гру на вулиці, дозволяючи насолодитися самим автентичним виглядом неформального футболу .
немає в наявності
  • Ігровий процес VOLTA: новий реалістичний ігровий процес допоможе вам точно висловити свій ігровий стиль. Ігровойпроцесс VOLTA, натхненний автентичними неформальними видами футбольних змагань, що проводяться на вулицях, в клітинах і на футзальних майданчиках по всьому світу, пропонує гравцям нові інструменти, які позволятпропітаться духом вулиць. У їх числі механіки ударів і прийоми, нові анімації поводження з м'ячем і навіть возможностьіспользовать стіни в свою користь.
  • Гравець: VOLTA Football надає гравцям безліч способів настройки і персоналізації свого футболіста, отодежди, зачіски і татуювань до емоцій святкування гола. Створіть свого гравця чоловічої або жіночої статі іпродемонстріруйте, на що ви здатні в різних ігрових режимах VOLTA Football.Одежда: продемонструйте свій стиль в VOLTA Football, налаштувавши зовнішній вигляд свого гравця за допомогою разлічнихпредметов, від футболок, взуття та кофт до татуювань і зачісок. Розблокуйте ще більше предметів по ходу гри, виконуючи ігрові випробування в VOLTA.
  • Локації: в VOLTA Football відтворені реальні футбольні майданчики зі всього світу. VOLTA Football дозволить насладітьсярегіональнимі особливостями всесвітньої гри, переносячи гравців в підземні тунелі Амстердама, футбольні клетківо дворах Лондона і навіть на даху Токіо.
  • Типи матчів: можливість повної настройки ігрового досвіду - найважливіша особливість VOLTA Football. Грайте 3-на-3 без воротарів, 4-на-4 з воротарями і без них, 5-на-5 або беріть участь в професійних змаганнях з футзалу. Крімтого, VOLTA дає можливість зіграти на аренах і майданчиках різних розмірів зі стінами або без, що дарує ігрокамполную свободу грати так, як їм хочеться.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів