Предыдущее
Следующее
Технические характеристики TCL RC802V:
Основные параметры
Полный список параметров
Тип пульта беспроводной
Назначение Телевизоры /TCL
Элементы питания Батарейка /2 х ААА (входят в комплект)
Вес 100 г
Основные
Тип пульта беспроводной
Назначение Телевизоры /TCL
Элементы питания Батарейка /2 х ААА (входят в комплект)
Дополнительно
Особенности Голосовой поиск
Голосовое управление
Виртуальная клавиатура
Google Assistant
Беспроводные интерфейсы Bluetooth
Физические
Ширина 33 мм
Высота 150 мм
Глубина 14 мм
Вес 100 г
Гарантия
Гарантия 12 месяцев
Параметри упаковки
Ширина 20 мм
Высота 50 мм
Длина 220 мм
Вес 0.10 кг
Объем 0.0002 м3
Поддерживаемые устройства: Телевизоры; Элементы питания: Батарейка; Вес: 100 г;
549 грн*
есть в наличии
* Рекомендованная розничная цена
Где купить: TCL RC802V:
Интернет магазины
Comtrading
Пульт ДУ TCL RC802V (голосовое управление)
Iphouse.com.ua
Пульт ДУ TCL RC802V (голосовое управление)
Mekka
Пульт ДУ TCL (голосовое управление) (RC802V)
Moyo
Универсальный пульт ДУ TCL RC802V
Скарби (ckapbu.com)
Пульт ДУ TCL RC802V
Национальные сети
24 Moyo.ua
Универсальный пульт ДУ TCL RC802V
Epicentr
Пульт ДУ TCL RC802V для ТВ на Аndroid
Огляд неймовірної новинки TCL 55EP640W у ексклюзивно білому кольорі із UHD 4K!

Дивіться, яка цікава 55-ти дюймова новинка від TCL із сертифікованим Android 9.0 та ще й у чудовому білому кольорі потрапила до наших рук!

До слова, сірий такий телевізор у TCL теж є. Але все по порядку у нашому огляді телевізорів серії EP640!

Перше, чим привертає увагу модель EP640 – це звичайно ж її елегантно тонкий дизайн. Простий і вишуканий, він чудово поєднує в собі функціональність і витонченість. Адже всі моделі цієї серії, а вони бувають на 43, 50, 55 та 65 дюймів, мають тонку рамку, що додає телевізору витонченості та легкості.

Щодо його екрану, то телевізор видає картинку 4K-Ultra HD, що в 4 рази перевищує роздільну здатність Full HD. Отож, ви точно будете вражені ідеальною точністю зображення, що складається із понад 8 мільйонів пікселів. З такою картинкою ви точно будете у самому епіцентрі подій!

      

Розширений динамічний діапазон (HDR) забезпечує дивовижну яскравість, надзвичайно точну колірну передачу та вражаючу деталізацію зображення з точним відтворенням світлих і темних відтінків.

І до слова, ця модель здатна передавати якість HDR незалежно від джерела сигналу: HDMI, телепередачі, USB та інтернет-контент.

Отож, приготуйтеся насолоджуватися шоу в прямому ефірі та спортивними подіями в неперевершеній якості HDR. А технологія SMART HDR покращує оригінальну якість HDR та перетворює SDR (стандартний динамічний діапазон) у HDR. Оскільки контент та джерела HDR ще недостатньо популярні, SMART HDR надає можливість покращити якість контенту SDR до рівня якості HDR. Окрім того, SMART HDR динамічно адаптує оригінальний HDR-контент до параметрів екрану. 

Також тут є технологія Micro Dimming, що аналізує відеоконтент у 100 окремих зонах, щоб незалежно налаштувати яскраві та темні ділянки. І ви отримаєте фантастичний досвід перегляду з високою контрастністю та надзвичайною якістю зображення. А оскільки серія EP64 поєднує в собі передові технології обробки зображень, то це дозволяє досягти PPI 1200. 

Отримайте максимум від свого контенту за допомогою динамічного та високоякісного об'ємного звуку з Dolby Audio. Адже Dolby Audio забезпечує насичений, чіткий та потужний звук. І що б ви не дивились — фільми, телевізійні програми, онлайн-відео або концерти — Dolby Audio гарантує вам якість звуку, що відповідає вашим очікуванням.

Android TV також дозволяє відтворювати UHD-контент безпосередньо на телевізорі і насолоджуватися оригінальними програмами у якості 4K HDR на великому екрані. Інноваційні функції, такі як «кадр у кадрі», легке перемикання завдань, багатокористувацькі облікові записи або налаштування бокового меню, - всі ці функції забезпечують улюблений контент всіх членів сім'ї, який завжди є пріоритетним.

До слова, Google Assistant - це ваш персональний Google, який завжди готовий допомогти з більш ніж мільйоном дій. Чим більше ви його використовуєте, тим більше він навчається і допомагає вам. 

Отож, ви зможете миттєво знаходити потрібні програми та отримувати більш швидкий доступ до контенту.

Тому рекомендуємо додатково придбати пульт голосового управління TCL RC802V, що дає максимально новий і цікавий досвід від керування голосом. Адже дізнаватись погоду, свій розклад на день і запускати улюблений серіал – так легко.

Також завдяки магазину Google Play для Android TV будь-який ваш вибір — від Netflix до YouTube у оригінальній якості 4K HDR до тисяч ігор — буде доступним в улюбленому додатку. Усі програми необхідні для кіно, спорту та відео можна завантажити з магазину Google Play.

Ну і звісно ж, за допомогою Android TV можна швидко транслювати фотографії, відео, музику та інший обраний вміст з улюбленого пристрою безпосередньо на телевізор. Він працює з найбільш популярними пристроями, у тому числі iPhone, iPad, телефонами та планшетами на Android, ноутбуками Mac, Windows та Chromebook.

Щодо улюблених серіалів Netflix та відеоролики на YouTube, то з цим телевізором, вони доступні у якості 4K UHD HDR. 

Отож, підбиваючи підсумок, можна із впевненістю сказати, що смарт телевізор серії EP64 поєднують в собі передові технології обробки зображень 4K-UHD, HDR, SMART HDR, Micro Dimming, 10-бітний дисплей, сертифікованим Android 9.0 і все це в елегантному тонкому дизайні із 2-х річною гарантією, що робить смарт телевізор TCL EP640 одним із кращих рішень на ринку смарт тв.

 

 

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров