TP-Link Neffos C9s (TP7061A) DUALSIM [TP7061A84]

SKU: TP7061A84
Previous
Next
Technical characteristics TP-Link Neffos C9s (TP7061A) DUALSIM [TP7061A84]:
Main features
Full list of features
Type smartphone, monoblock
Display 5.71 ", 1520х720, IPS
Processor MT6761 Helio A22, 4 cores, 2 GHz
Memory (RAM, built-in) 2 GB, 16 GB
Camera 13 MP
OS Android 9.0 (Pie)
Number of SIM-cards 2 SIM
Dimensions (HxWxT) 148.3 mm x 72.3 mm x 8.85 mm
Weight 150 g
Type
Device type smartphone
Type of shell monoblock
Data input screen Input
Main
OS Android 9.0 (Pie) /+ NFUI 9.0
RAM 2 GB
Built-in memory 16 GB
Memory card slot micro-SD (до 128 ГБ)
Graphics Processing Unit
Model video accelerator IMG GE8300 /660Mhz
Technology Standards 3G
4G
2G
LTE 4G: FDD-LTE:Band1/3/5/7/8/20
Number of SIM-cards 2 SIM
Type SIM-card nano-SIM
CPU
Manufacturer MediaTek
Processor type MT6761 Helio A22
CPU frequency 2 GHz
Number of processor cores 4 cores
Main display
Type of matrix IPS
Diagonal 5.71 "
Display Resolution 1520х720
Pixel density 295 ppi
Additionally 2.5D protective glass
Digital camera
Main camera 13 MP
Recording HD-video 1080P@30fps
Autofocus PDAF
Front-camera
Front-camera 5 Mp широкоугольная (77°), режим AI Beautify.
Navigation
GPS
aGPS
GLONASS
Communications
Communications Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Bluetooth 5.0
Galileo
Connection ports
Connection Ports Headphones (3.5mm)
MicroUSB
Powered
Battery capacity 3000 mAh несъемная
Features
Additionally Accelerometer
Proximity sensor
Light sensor
Electronic compass
FaceID
Physical
Material polycarbonate
Colour red
The weight 150 g
Height 148.3 mm
Width 72.3 mm
Thickness 8.85 mm
Equipment Charger
Guarantee voucher
Quick Setup Guide
USB cable
Safety instructions
Warranty
Warranty 24 months
Package dimensions
Width 90 mm
Height 160 mm
Length 60 mm
Weight 0.31 kg
Volume 0.0009 m3
Device type: smartphone; Number of SIM-cards: 2 SIM; Screen size: 5.71 "; Screen resolution: 1520х720; Matrix type: IPS; Operating system: Android 9.0 (Pie); CPU: 2 GHz; Number of processor cores: 4 cores; Accelerator: exists; Memory: 2 GB; Built-in memory: 16 GB; LTE: exists; Camera: 13 MP; Communication: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0, Galileo; Extras: Accelerometer, Proximity sensor, Light sensor, Electronic compass, FaceID; Color: red; Weight: 150 g;
out of stock
TP-Link Neffos C9s: функціональний, доступний та сучасний

Сьогодні дуже важко когось здивувати зовнішнім виглядом чи функціоналом смартфону. Адже щорічні виставки кожного разу дивують ще більш продуктивнішими смартфонами із незвичайним дизайном у нових оригінальних кольорах. І це зовсім не дивно, адже смартфон – це саме той пристрій, що з нами майже 24/7 і при цьому замінює нам величезну кількість важливих ґаджетів та є певним провідником у сучасний віртуальний світ.

Отож, при його виборі важливо розуміти для яких цілей ви його обираєте, та які параметри для вас важливі, особливо коли є обмежений бюджет.

Смартфон TP-Link Neffos C9s обіцяє нам бути таким універсальним та функціональним девайсом у сучасному дизайні за достатньо невеликі кошти. Ну що ж, давайте подивимось на що він здатен!

Дизайн

Щодо його дизайну, то на перший погляд тут нічого особливого. Проте це тільки на перший погляд. І хоча його колір нагадав мені про смартфон Neffos C5 Plus 3G та це не так. Адже смартфони TP-Link Neffos C9s отримали два достатньо унікальних кольори, хоча вони і мають досить звичайну назву: червоний і темно-синій. І ці кольори, як заявлено у фото від виробника, мають властивість переливатись залежно від освітлення. Звичайно, вони не переливаються і не змінюють забарвлення як, наприклад, моделі із значно більшим цінником, але легке мерехтливе переливання можна спостерігати. І чи то новорічні свята, чи то настрій, але своїми кольорами поверхня смартфонів нагадала мені фактуру новорічних іграшок із блискітками. Але це моє особисте враження. І я певен, що далеко не всі з цим погодяться.

Також варто додати те, що смартфон дуже ергономічний і легко поміщається в руці, хоча і має досить спірні параметри: висота - 148,3 мм, ширина -72,3 мм, товщина - 8,85 мм і вага - 150 г.

Задня кришка смартфону – незнімна і покриває майже весь смартфон. Крім екрану, звісно. Фактура поверхні приємна на дотик і трохи нагадує метал, хоча це і звичайний, проте достатньо приємний на дотик пластик.

На тильній стороні смартфону розташована основна камера із світлодіодним спалахом і підписом «AI CAMERA 13 MP», що одразу знайомить нас із можливостями камери. Нижче розташований логотип «NEFFOS» і ще нижче менший логотип «TP-LINK» та технічна інформація.

Нижня частина смартфону по центру містить рознім MicroUSB та шість симетричних отворів для динаміків.

Протилежна їй верхня частина має асиметричний аудіо отвір, що розташований з лівої сторони.

Ліва бічна сторона смартфону містить тільки продовгувату клавішу для контролю гучності у кольорі корпусу.

Права бічна сторона має клавішу ввімкнення/вимкнення та слот пам'яті для двох Nano SIM-карт і карти пам’яті до 128 Гб.

Точно чим відрізняється ця модель від інших, то це своїм екраном. Ну тобто, вирізом під селфі камеру, що розташований посередині і має форму капельки, як у деяких флагманских моделях смартфонів. Адже завдяки їй смартфон має вигляд як і «А-бренди».

Екран

Отож, перейдемо до характеристик його екрану. Dewdrop-дисплей HD+(1520 x 720) має діагональ 5,71”, 295 PPI і співвідношенням сторін 19:9, що займає близько 87% фронтальної панелі.

Екран має чорні рамки по всій поверхні, що відділяють його активно частину від країв смартфону.

Картинка на IPS-екрані чітка, насичена і приємна для ока.

У налаштування доступні всі стандартні налаштування для покращення вашої взаємодії із екраном: яскравість, нічний режим, адаптивна яскравість, шпалери, світлодіодний індикатор, сплячий режим, автоповернення екрану, розмір шрифту, масштаб картинки на екрані та заставка.

Камера

Основна камера представлена 13 МП AI модулем з PDAF та апертурою f/2.2, яка наддасть вам можливість зберегти всі необхідні життєві моменти. І це дійсно так. Я звичайно особливого нічого і не очікував від камери та зробивши пару фотографій вночі – був приємно здивований. Адже знімки на досить непоганому рівні.

Завдяки інтелектуальному розпізнаванню навколишнього середовища, камера достатньо точно ідентифікує об'єкти і полегшує зйомку за будь-якої сцени та за необхідності додає ефект боке.

Як на мене, то камера спроможна створити фото гідної якості, які ви зможете із гордістю показувати іншим. І навіть активно публікувати їх у соцмережах, перед цим додатково відредагувавши їх.

Серед стандартних налаштувань є чимало функцій, що значно покращують процес фотографування і за вас виберуть параметри фотозйомки. Так, тут можна обрати режим фото (який налічує до 15 варіантів), автоспуск (2/10 секунд), розмір фото (від 1 до 13М), ZSD, баланс білого (8 варіантів), ISO та приглушення блимання (авто/50/60 Гц).

Щодо фронтальної 5 Мп камери, то вона має десятирівневу технологію AI Beauty та кут огляду в 77°, що наддасть можливість отримати досить привабливі, але в той же час цілком природні портрети.

Функціонал

І переходимо до його основних характеристик. Смартфон на ОС Android 9.0 Pie, оперативна пам’ять становить 2 ГБ та 16 ГБ основної, процесор представлений MTK MT6761 на чотири ядра по 2,0 ГГц і графічним процесором IMG GE8300 на 660 МГц. Досить непогано для свого цінника.

Труднощів чи лагів при роботі з застосунками, перегляді відео чи при грі у не самі топові ігри – не було помічено.

Візуально піктограми, меню та шпалери тут дуже приємні і ненав’язливі. Є різноманіття цікавих тем, що розроблені під будь-який смак.

Розблокування поглядом

Приємно здивувала наявність розблокування смартфону завдяки обличчю – AI Face Unlock. Адже у такій ціновій категорії на таку фічу зовсім не очікуєш і неважливо, що для цього смартфон використовує не спеціальні датчики, а фронтальну камеру смартфону.

До слова, думав, що мені потрапив смартфон без цієї фічі, адже вона одразу не була активна у функціоналі. Оскільки спочатку потрібно заблокувати смартфон паролем, наприклад, цифровим кодом і тоді функція розблокування обличчям відкривається для налаштування.

Функція чудово працює навіть у достатньо низькому освітленні.

Мережа

Як заявляє виробник на своєму офіційному сайті www.neffos.com, смартфон можна використовувати як завгодно без погіршення сигналу завдяки:  технології TAS (Transmitting Antenna Switching), технології GSM Antenna Diversity та оптимізованій конструкції антени, а також завдяки дводіапазонному Wi-Fi та виділенню додаткового простору для GPS-антени. І все це підтверджується 360-градусним 3D-тестом на якість сигналу в анехогенній камері світового класу SATIMO.

Ну що ж, я це на практиці перевірити не можу, але від себе додам, що проблем із сигналом GSM чи Wi-Fi – не було виявлено.

Смартфон підтримує 2 Nano SIM-карти, що працюють по черзі, тобто одна знаходиться в режимі очікування при використані іншої, що є достатньо типовим і безпечним для користування.

Смартфон працює в таких діапазонах:

1.       4G LTE/3G WCDMA/2G GSM TP7061A: 2G:

  • Діапазон 2/3/5/8 3G:
  • Діапазон 1/5/8 4G:
  • Діапазон 1/3/5/7/8/20

2.       TP7061C: 2G:

  • Діапазон 2/5 3G:
  • Діапазон 2/4/5 4G:
  • Діапазон 2/4/7/28 A&B

3.       Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac, 2,4 ГГц, 5 ГГц

4.       Bluetooth: 5.0

 Автономність

Завдяки літій-іонному акумулятору на 3000 мАг, TP-Link Neffos С9s впевнено витримає цілий день роботи без підзарядки. А робота з лабораторіями TÜV Rheinland гарантує продуктивність і безпеку акумуляторів, що теж є досить важливим фактором у підтвердженні надійності смартфону.

Neffos

Оскільки це далеко не перший смартфон, що потрапив до наших рук, хочеться сказати декілька слів і про сам бренд. Адже смартфони Neffos так само як і телекомунікаційна продукція від TP-Link – це перевірена продуктивність, що гарантує стабільну роботу вашого смартфона. Варто додати і нагадати, що компанія TP-Link проектує надійні мережеві продукти та аксесуари протягом 23 років і по праву стала світовим провайдером WLAN №1 (за даними IDC WLAN Tracker), надаючи Wi-Fi більш ніж сотням мільйонів людей в 170 країнах.

Отож, смартфони Neffos стали результатом ретельної роботи і настільки ж надійні, як і мережеве обладнання TP-Link.

До слова, огляд інших моделей смартфонів ви можете переглянути натиснувши на цікаву для вас модель із цього списку: Neffos 7 Lite, Neffos C5 Plus 3G, Neffos Y5s та Neffos C9A.

Комплектація

Щодо його комплектації, то чесно кажучи, я зізнаюсь, що очікував на якийсь бонус. Тобто на захисну плівку чи прозорий чохол, як було, до слова, в інших моделей на огляді. Коротше кажучи, мене трохи розбалували таким укомплектуванням, тому їх відсутність трохи засмутила. Це якщо чесно.

Отож, у комплектації на вас чекають:

  • Смартфон TP-Link Neffos C9s
  • Зарядний пристрій
  • Кабель USB
  • Посібник по швидкому налаштуванню
  • Гарантійний талон
  • Інструкція з техніки безпеки

Для кого

Для всіх. Адже із цінником до 100$ - цей смартфон не так багато має собі рівних. З таким смартфоном себе спокійно почуватимуться люди різної вікової категорії. Наприклад, його не соромно буде брати із собою дітям і люди зрілого віку зможуть за його допомогою вирішувати сучасні актуальні питання.

Висновок

4G смартфони на 2 сім картки із цінником у 100$ із не «ноу нейм» брендом приємно здивував. Адже ми маємо доволі сучасний дизайн із 5 Мп фронтальною камерою – крапелькою, функцією розблокування поглядом, хорошою основною камерою на 13 Мп, непогану автономність із акумулятором в 3000 мАг, стабільною підтримкою сигналу GSM/Wi-Fi та із непоганою функціональністю на ОС Android 9.0 Pie.

Смартфон TP-Link Neffos C9s чудово підійде не тільки «молодшій» і «старшій» аудиторії, а як додатковий смартфон для повсякдення. Отож, як кажуть: «треба брати!».

Menu
Products catalog
Products catalog