Rev&Roll Ігрова фігурка Рев і Рамбл Mini Еллі

код товару: EU881120
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Rev&Roll Ігрова фігурка Рев і Рамбл Mini Еллі:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид машинка
Серія Rev&Roll Mini
Рекомендований вік від 3-х років
Розміри 7 см машинка
Матеріал пластмаса /ударостійка
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид машинка
Серія Rev&Roll Mini
Рекомендований вік від 3-х років
Кількість 1 шт
Розміри 7 см машинка
Живлення батарейки не потрібні
Матеріал пластмаса /ударостійка
Упаковка відкрита упаковка
Особливості гак, що витягується, із ниткою-лебідкою, із функцією автопідтягування
можливість закріпити гак для швидкого та безперешкодного руху машинки
рухливий прапорець-хвостик
Комплектація 1 фігурка /Alley
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 100 мм
Висота 150 мм
Довжина 70 мм
Вага 0.05 кг
Об'єм 0.0011 м3
Фігурка Еллі з серії Mini. Елли головний персонаж нового, що набирає популярність у всьому світі мультсеріалу Rev & Roll (укр.Рев Та Рамбл). В Україні мультфільм транслюється каналом Плюс-Плюс.   Еллі - швидка і спритна, подібно кішці, мчить на зустріч новим пригодам. Особливість серії Mini - кожна фігурка має функціонал, подібний сюжету мультфільму, компактні розміри. Еллі вміє дертися на будь-які перешкоди завдяки своїй лебідці. Іграшка також оснащена лебідкою і може підтягувати Еллі вгору або притягати до машинки предмети. Лебідку можна використовувати для допомоги іншим вантажівкам світу Рев Та Рамбл.   Збери свою колекцію Mini фігурок і візьми цілий мультфільм з собою куди завгодно.
79 грн*
немає в наявності
Де купити: Rev&Roll Ігрова фігурка Рев і Рамбл Mini Еллі:
Iphouse.com.ua
Игровая фигурка Rev&Roll Рев та Рамбл Mini Еллі
Mekka
Игровая фигурка Rev&Roll Mini Элли (EU881120)
Скарби (ckapbu.com)
Фигурка Rev&Roll EU881120
Особливості, технічні характеристики:

• Виготовлена з ударостійкого пластику.
• Гак витягується з ниткою-лебідкою, з функцією автопідтягування.
• Можливість закріпити гак для швидкого і безперешкодного руху машинки.
• Рухомий прапорець-хвостик.

Rev&Roll. Рев та Рамбл: пригоди починаються

Діти обожнюють мультфільми. І це не дивно, адже студії створюють приголомшливі історії. Перегляд мультиків розважає, дає корисні знання і вчить важливих понять, які дітлахи можуть застосувати під час спілкування з однолітками та дорослими.

Нещодавно відбулася прем’єра мультсеріалу «Рев та Рамбл» про пригоди восьмирічного хлопчика Рева і його найкращого друга — гучної, потужної вантажівки з характером цуценяти Рамбла, за якими спостерігають мільйони дітей в усьому світі.

Головні герої

Рев та Рамбл мешкають у незвичайному містечку Фендер Бенд. У кожного мешканця міста є особливий чотириколісний домашній улюбленець із характером та унікальними навичками. Досліджуючи світ, у якому вони живуть, Рев та Рамбл завжди готові допомогти один одному. Кожен день дарує їм нову пригоду, новий виклик і щось грандіозне. Команда Рева та Рамбла має друзів: Ейвері та її швидка і спритна, наче кішка, Еллі; Бо та сором’язливий слоник Спрітцер, Овен та пригуча жабка Креш; Лорі та могутній кінь Тіппер. Ця дружна команда постійно вигадує нові пригоди, розважається та змінює світ на краще.

Завдяки тандему творців — відомих компаній DHX, що створила анімацію, та Alpha Group, що виготовила іграшки, — з’явився не тільки мультик «Рев та Рамбл», а й іграшки за мотивами історії. І відтепер діти зможуть долучитися до пригод героїв або навіть вигадати власні. Іграшки виготовлено з високоякісних, ударостійких і протиалергійних матеріалів, що дає змогу безпечно та довго грати. Лінійка іграшок представлена чотирма типами наборів.

Ігрові набори Rev&Roll Die Cast

Ця серія іграшок є комплектом, у якому є фігурка героя мультсеріалу та його друг-машинка. Завдяки особливій конструкції дитина зможе встановити фігурку героя безпосередньо в автомобіль. Однак це не єдина особлива функція, якою виробник наділив цю серію. Фігурка Рамбла й інші чотириколісні персонажі мають рухомі елементи. Вони спрацьовують у разі натискання на кнопку, що розташована на корпусі. У цій лінійці є всі пари друзів Rev&Roll. Корпус машинки виготовлено з металу та пластику. Розмір фігурки – 6,5 см.

Набір DieCast Бо та Спрітцер EU881031

Набір DieCast Рев та Рамбл EU881011

Набір DieCast Овен та Краш EU881041

Набір DieCast Ейвері та Еллі EU881021

Набір DieCast Лорі та Тіппер EU881051

Іграшкові машинки Rev&Roll Mini Action

Кожен автомобіль цієї серії наділено незвичайними здібностями, що повт­орюють уміння персонажів мульт­фільму. Будь-яка модель є втіленням певного чотириколісного героя. У цій серії представлено всі п’ять автомобільних персонажів мультсеріалу. Розмір іграшки – 7 см.

Фігурка Mini Спрітцер EU881130

Фігурка Mini Тіппер EU881150

Фігурка Mini Краш EU881140

Фігурка Mini Еллі EU881120

Фігурка Mini Рамбл EU881110

Іграшкові машинки Rev&Roll Power-Up

Ці інтерактивні іграшкові машинки починають рухатися одразу після натискання кнопки на корпусі автомобіля. Машинки серії Power-Up не є радіокерованими. У них передбачено живлення від батарейок. У цій серії представлено п’ять автомобілів-персонажів мультсеріалу. Розмір іграшки – 10 см.

Машинка Power-Up Спрітцер EU881230

Машинка Power-Up Тіппер EU881250

Машинка Power-Up Рамбл EU881210

Машинка Power-Up Еллі EU881220

Машинка Power-Up Краш EU881240

Ігровий набір Rev&Roll Rumble

У цій серії є один ігровий набір із головними персонажами мультсеріалу «Рев і Рамбл». У наборі: велика фігурка Рева заввишки 10 см та з п’ятьма точками артикуляції, фігурка Рамбла з ковшем, причіп бурової установки та дорожній знак. Фігурка Рамбла інтерактивна та має двигун, що вмикається та вимикається натисканням кнопки й дає змогу машинці рухатися. Також колеса мають гумове покриття.

Набір Go Rumble EU881310

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів