Технические характеристики Electrolux SenseBoil 600 [IPES6451KF]:
Основные параметры
Полный список параметров
Устройство варочная поверхность
Тип независимая
Тип поверхности индукционная
Оформление классическая
Управление сенсорное
Количество конфорок 4 шт
Количество индукционных конфорок 4 шт
Функции автоматическое отключение
функция Booster
функция Bridge /позволит объединить две отдельные конфорки в единую большую зону
подсветка панели управления
обнаружение посуды
акустический сигнал
таймер CountUp
пауза
защитная блокировка от детей
EcoTimer
функция CleverHeat
эко таймер
Flexible Powermanagement
функция Hob2hood
функция SenseCook Boil
Цвет черный
Решетки конфорок отсутствуют
Габариты 59 x 52 см
Размеры для встраивания 560x490 мм
Основные
Устройство варочная поверхность
Тип независимая
Тип поверхности индукционная
Оформление классическая
Управление сенсорное
Функции
Количество конфорок 4 шт
Количество индукционных конфорок 4 шт
Функции автоматическое отключение
функция Booster
функция Bridge /позволит объединить две отдельные конфорки в единую большую зону
подсветка панели управления
обнаружение посуды
акустический сигнал
таймер CountUp
пауза
защитная блокировка от детей
EcoTimer
функция CleverHeat
эко таймер
Flexible Powermanagement
функция Hob2hood
функция SenseCook Boil
Рамка нет
Особенности будильник
звуковой сигнал
отключение звука
Зоны нагрева
Передняя левая 210 мм
2.3 кВт
3.2 кВт
Задняя левая 210 мм
2.3 кВт
3.2 кВт
Передняя правая 145 мм
1.4 кВт
2.5 кВт
Задняя правая 180 мм
1.8 кВт
2.8 кВт
Дополнительно
Безопасность защита от детей
блокировка работы поверхности
индикатор остаточного тепла
Физические
Длина сетевого шнура 1.5 м
Цвет черный
Решетки конфорок отсутствуют
Габариты 59 x 52 см
Размеры для встраивания 560x490 мм
Гарантия
Гарантия 12 месяцев
Параметри упаковки
Ширина 680 мм
Высота 120 мм
Длина 600 мм
Вес 11.90 кг
Объем 0.0490 м3
Индукционная варочная поверхность SenseBoil® 600 присмотрит за вашей кипящей водой. Она автоматически определяет достижение водой точки закипания и регулирует температуру, переводя бурное кипение в устойчивое медленное. Уделите внимание созданию восхитительных блюд вместо того, чтобы следить за кипящей водой.
нет в наличии
Вакансія для девайсів, або техніка Electrolux, що виконує роботу за господарів

Колись побутові пристрої було створено для того, аби полегшити їхнім власникам домашні клопоти. Із розвитком технологій вони дістали таку кількість нових функцій, що вже можуть взяти більшу частину рутинної роботи на себе.

Якщо побутові пристрої більше схожі на не надто гармонійні предмети декору, а не на високофункціональних автоматизованих помічників, можливо, варто замислитися про «кадрові» зміни. Трохи спростить це завдання витяг із найактуальнішої бази резюме, що наведена нижче.

Парові праски Electrolux Renew 700 та Renew 800

Оскар Уайльд казав, що за зовнішнім виглядом не судять лише непроникливі люди. Аби справити перше враження, є лише одна спроба, тому важливо, щоб одяг мав вигляд нового за будь-яких обставин.

Завдяки унікальному LED-підсвічуванню парові станції Electrolux Renew не пропускають жодної складки під час прасування, забезпечуючи речам свіжий і охайний вигляд. Підошва RESILIUM Ski 500 рівномірно розподіляє пару, що дає змогу праскам плавно рухатися вздовж тканини, не залишаючи зачіпок.

Кожна з них використовує окремі режими для різних типів тканини: від шовку, бавовни та шерсті до льону, джинсів і спеціального верхнього одягу. Технологія Outdoor Care не лише захищає мембрани курток від пошкоджень, але й відновлює їхні водовідштовхувальні властивості, навіть за умови, що улюблену річ носять уже не перший рік. Модель Renew 800 також оснащено технологією PrecisionCare, завдяки якій можна самостійно визначити оптимальну температуру й об’єм пари для кожної тканини. Крім того, є індикатор ThermoSafe, що піклується про безпеку та зберігає час. Коли підошва праски гаряча, індикатор стає червоним, сповіщаючи: «Будьте обережні! Праска гаряча!» або «Я вже готова до прасування». Після закінчення прасування й вимкнення праски індикатор змінить колір на сірий, сигналізуючи: «Я вже не гаряча і мене можна сховати до шафи».

Хочете ставити завдання та контролювати їхнє виконання? Функція «Пара за вимогою» допоможе регулювати об’єм подавання пари від 0 до 45 г/хв. Для цього потрібно просто натиснути на важіль під ручкою праски. Обидві моделі надійно захищені від накипу, що зазвичай стає проблемою для більшості домашніх пристроїв. Активатор м’якості води та функція FlushClean позбавлять від неї назавжди, а «кар’єра» прасок Electrolux стане довгою й успішною.

Звісно ж, не варто забувати про техніку безпеки. Аби не спалити улюблену сорочку, а разом із нею й улюблену квартиру, пристрої оснащено режимами автоматичного вимкнення, що супроводжуються звуковим і світловим сигналами.

Код товару

E7SI1-4WB

E7SI1-8DB

Потужність

2 300 Вт

2 400 Вт

Режими

три (льон, бавовна, вовна)

чотири (льон, бавовна, вовна, спортивний одяг)

Індикатор рівня нагріву

Thermo Safe

Thermo Safe

Підсвічування

фронтальне LED

фронтальне LED

Система

«крапля-стоп»

«крапля-стоп»

Автовимкнення

три види

три види

Удар пари

210 г

230 г

Підошва

Glissium Ski 180 (кераміка)

Ressilium Ski 500 (анодируваний алюміній)

Об’єм резервуара для води

370 мл

370 мл

Довжина кабелю

 2 м

2,5 м

Духова шафа з парою

Відтепер немає потреби витрачати на готування їжі цілий день. Адже є помічник — духова шафа з парою Electrolux SteamPro with CookView SENSE900, яка чекає на вказівки, щоби зробити все самостійно. Встановивши додаток My Electrolux Kitchen, можна регулювати температуру та час запікання страв у режимі реального часу. Завдяки внутрішній камері всередині SteamPro можна стежити за тим, що відбу­вається всередині пристрою, отримуючи зображення прямо на екран смартфона.

Функція Steamify автоматично налаштує режим для досконалого приготування смачних страв за допомогою пари. Інтелектуальне підключення забезпечить коротку «відпустку» за межами кухні й можливість зайнятися іншими справами. Для цього потрібно тільки встановити таймер готування та температуру.

Кольоровий сенсорний дисплей iTex10 — це цифровий «ресепшн» з інтуїтивно зрозумілим керуванням і водночас найкоротший шлях до налаштувань. Він забезпечить миттєвий перехід до трьох найулюбленіших функцій меню.

  • Код товару: OKA9S31CX
  • Клас енергоспоживання А++
  • Потужність підключення 3,5 кВт
  • Колір чорний
  • Розмір (ш × в × г) 59,5 × 59,4 × 56,7 см

Індукційна варильна поверхня

Забудьте про плями на варильній панелі, досить наглядати за каструлями та пательнями. Доручіть це завдання Electrolux 600 SenseBoil. Вона автоматично визначить температуру та переведе активне кипіння в повільне, стійке. Щойно вода досягне точки кипіння, датчик Boil Sensor подасть сигнал й автоматично зменшить температуру.

Функція Bridge — ергономічне рішення для варильної поверхні. Звільніть простір для готування, поєднавши дві окремі зони нагрівання в одну. Це стане в нагоді, якщо є посуд нестандартної форми та розміру, наприклад: планча-гриль, соляний блок або тепан.

Запашний аромат має бути атрибутом страв, а не всього приміщення. Бездротова функція Hob2Hood забезпечує взаємодію поверхні та витяжки, встановлюючи оптимальні налаштування швидкості екстракції відповідно до нагрівання варильної поверхні.

  • Код товару: IPES6451KF
  • Тип поверхні індукційна
  • Колір чорний
  • Розмір (ш × д) 59 × 52 см
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров